هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 حالا غر نزنین

قبول دارم ساعات درسیتون تو مدرسه بالاست ولی از حذفیات و آسون شدن کتاباتون نمیگذرم

mohammadhassan اصلا قبول نی ما کلیییییییی فشار و استرس میکشیم و کتابای چرتو میخونیم خودشم معلما باز حذفیاتو تدریس مکنن ب ما ظلم شده چهارشنبه ها نرفتین شماها
-
صد رحمت ب درسای نظام قدیم این درسای نظام جدید چیه بجای ادبیات فارسی دارن هدیه ها دارن انگار مهد کودکه خخخ
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صد رحمت ب درسای نظام قدیم این درسای نظام جدید چیه بجای ادبیات فارسی دارن هدیه ها دارن انگار مهد کودکه خخخ
ادبیاتشون همون ادبیات ماست فقط تاریخ ادبیاتشو برداشتن : /
-
@گل-یاس1377 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
hamed137999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام .کسی پشت کنکوری هم هست؟
راااحت باش
همه ی ما دقیقا پشت کنکوریم

فک کنم قصدشون این بود ک یاد یار سازی کنند برامون ک پشت کنکوری هستیم

شاپرک خسته اره

کاش یکی ازاین رباطا توخونمون داشتم

هرلحظه یادم میاورد -
@گل-یاس1377 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
hamed137999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام .کسی پشت کنکوری هم هست؟
راااحت باش
همه ی ما دقیقا پشت کنکوریم

فک کنم قصدشون این بود ک یاد یار سازی کنند برامون ک پشت کنکوری هستیم

شاپرک خسته دقیقا

-
mohammadhassan اصلا قبول نی ما کلیییییییی فشار و استرس میکشیم و کتابای چرتو میخونیم خودشم معلما باز حذفیاتو تدریس مکنن ب ما ظلم شده چهارشنبه ها نرفتین شماها
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عَدِله شما قبول نیست

فشار و استرس رو قبول دارم بخاطر سال های قبل که معلوم نبود نهایی دارین یا نه.
مثلا کدوم حذفیاتو؟ -
-
چجوری روحیه دارین خدایی .من که دارم از نامیدی میمیرم .

hamed137999 نه ماه داریم ک تعیین کنیم سرنوشتمونو باس بلند شی و دس از نا امیدی بکشی
منم دقیقن مث شما بودم ما شرو کردمو الان خدا رو شکر بهترم ی حس خوب ک هر روز صب ب شوق رسیدن ب هدفت از خواب بلند شیو تا اخر روز بجنگی برا هدفت
یو کن دوت :f:face_with_tears_of_joy:

-
@فاطمه23 می تو
-
عَدِله شما قبول نیست

فشار و استرس رو قبول دارم بخاطر سال های قبل که معلوم نبود نهایی دارین یا نه.
مثلا کدوم حذفیاتو؟mohammadhassan زیستو تموم فرمولای ک حذف شده معلم تدریس میکنه و برامون انواع اقسام مسلله حل میکنه مارم وادارب حل کردن میکنه
-
-
hamed137999 شاپرک جون راس میگه دوت دوت دوت

-
شب بخیر ..ما برفتیم بخابیم
-
mohammadhassan زیستو تموم فرمولای ک حذف شده معلم تدریس میکنه و برامون انواع اقسام مسلله حل میکنه مارم وادارب حل کردن میکنه
mohammadhassan زیستو تموم فرمولای ک حذف شده معلم تدریس میکنه و برامون انواع اقسام مسلله حل میکنه مارم وادارب حل کردن میکنه
من خودم به اون چیزا اعتقاد ندارم. چون بنظرم تو کنکور میدن
مگه اینکه فرجی بشه و سازمان سنجش این دفعه گوش کنه به حرفشون
من ک خودم اینجور سوالا رو نمیخونم ک مساله ای باشن . چون تو کنکور ما دیگه منسوخ شده... کنکور شما رو نمیدونم
اگه اینطور استنباط کنیم که قراره از مباحث مشترک سوال یکسان طرح بشه میشه امیدوار بود که شاید ندن
ردپا

️
️