هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
hamed137999 شاپرک جون راس میگه دوت دوت دوت
-
شب بخیر ..ما برفتیم بخابیم
-
mohammadhassan زیستو تموم فرمولای ک حذف شده معلم تدریس میکنه و برامون انواع اقسام مسلله حل میکنه مارم وادارب حل کردن میکنه
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan زیستو تموم فرمولای ک حذف شده معلم تدریس میکنه و برامون انواع اقسام مسلله حل میکنه مارم وادارب حل کردن میکنه
من خودم به اون چیزا اعتقاد ندارم. چون بنظرم تو کنکور میدن
مگه اینکه فرجی بشه و سازمان سنجش این دفعه گوش کنه به حرفشون
من ک خودم اینجور سوالا رو نمیخونم ک مساله ای باشن . چون تو کنکور ما دیگه منسوخ شده... کنکور شما رو نمیدونم
اگه اینطور استنباط کنیم که قراره از مباحث مشترک سوال یکسان طرح بشه میشه امیدوار بود که شاید ندن -
@گل-یاس1377 شاید-
-
@گل-یاس1377
نخن
@گل-یاس1377
نخند مسو@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گل-یاس1377
نخند.مسواک وخمیر دندون گرووونه..
-
@گل-یاس1377
-
@elhame-H اه این چیه:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
من از جمع بدم می آید از این جمع های مضخرف از این حرف های دوزاری از همه ی خنده های گریه دار از هر چ ک لذت میبرند متنفرم حتی از تفریق هم بدم میآید ...
@نوشابه
خوش امدید اقای دکترررررررر
-
@elhame-H ملت بیکارن
-
ممنون
@پاییز sobhawn
ینی واسه هر سوال ریاضی یه تاپیک؟
نمیشه یه تاپیک بزنم تمام سوالاتمو اونجا بپرسم؟؟؟ -
من از جمع بدم می آید از این جمع های مضخرف از این حرف های دوزاری از همه ی خنده های گریه دار از هر چ ک لذت میبرند متنفرم حتی از تفریق هم بدم میآید ...
-
من خودم به اون چیزا اعتقاد ندارم. چون بنظرم تو کنکور میدن
مگه اینکه فرجی بشه و سازمان سنجش این دفعه گوش کنه به حرفشون
من ک خودم اینجور سوالا رو نمیخونم ک مساله ای باشن . چون تو کنکور ما دیگه منسوخ شده... کنکور شما رو نمیدونم
اگه اینطور استنباط کنیم که قراره از مباحث مشترک سوال یکسان طرح بشه میشه امیدوار بود که شاید ندنmohammadhassan قبول کنید ب ما ظلم شده