هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
- 
@zahra-77 نه ی حالت افسردگیه. میدونم بخونم موفق میشم اما خب... فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77 نه ی حالت افسردگیه. میدونم بخونم موفق میشم اما خب... انشالله همه چیز درست بشه بیایی روفرم و عالی پیش بری عزیزم 
- 
@بینهایتم-آرزوست نمیدانم 
 اما مثل اینکه قراره چیزیم بشه : /
- 
@بینهایتم-آرزوست نمیدانم 
 اما مثل اینکه قراره چیزیم بشه : /mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @بینهایتم-آرزوست نمیدانم 
 اما مثل اینکه قراره چیزیم بشه : /اتفاقا ادم وقتی فکرمیکنه قراره چیزیش بشه هیچیش نمیشه خخ 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه نمیدونم  
 میدونما ولی مطمئن نیستم : /کاری میتونم براتون انجام بدم؟ فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه نمیدونم  
 میدونما ولی مطمئن نیستم : /کاری میتونم براتون انجام بدم؟ نه دست شما دردنکنه 
 شاید من توهم زدم : /
- 
@بینهایتم-آرزوست نمیدانم 
 اما مثل اینکه قراره چیزیم بشه : /mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @بینهایتم-آرزوست نمیدانم 
 اما مثل اینکه قراره چیزیم بشه : /خوب چیه؟ 
 مشکلت چیه؟
- 
فاطمه ـ بوشهر  ببخشید اما عجب تشبیه خوبی ببخشید اما عجب تشبیه خوبی @فاطمه23 عه چه گنده شد : / 
- 
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @بینهایتم-آرزوست نمیدانم 
 اما مثل اینکه قراره چیزیم بشه : /خوب چیه؟ 
 مشکلت چیه؟@بینهایتم-آرزوست مهم نیست 
 خنده داره بگم 
- 
 اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخونبله درسته 
- 
عذر میخوام 
 شبتون بخیر
- 
@فاطمه23 عه چه گنده شد : / فاطمه ـ بوشهر  بخاطر اینه ک ایموجی منه بخاطر اینه ک ایموجی منه 
- 
 اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخوندلم ازاین ایموجی ها میخاد حی میفرستی دلم اب میشه خخخ 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخون اقا انقد حس منفی نداشته باشید یعنی چی حس منفیت تو کائنات پخش میشه  برو صدقه بده قضابدل رفع شه اسپند هم دود کن ی ایت الکرسی هم بخوندلم ازاین ایموجی ها میخاد حی میفرستی دلم اب میشه خخخ 
- 
جهت ترغیب خودم به رفتن از این تاپیک عارضم خدمتتون که هرکی اقلا تا آخر هفته تودلیو ایگنور نکنه خره  
 مخاطب خیلی خاص داشت 
 اصلاحش کنم:
 هر آذر با یوزرنیم پاییز که.... 
 و چرا در قفس هیچکسی خر نیست؟ 
 خب خدافظ 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77  بله دا بخاطر ایموجیا نی بخاطر وجود مقدس منه بله دا بخاطر ایموجیا نی بخاطر وجود مقدس منهخخخ خودشیفته    
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77  بله دا بخاطر ایموجیا نی بخاطر وجود مقدس منه بله دا بخاطر ایموجیا نی بخاطر وجود مقدس منهخخخ خودشیفته    
- 
فاطمه ـ بوشهر  بخاطر اینه ک ایموجی منه بخاطر اینه ک ایموجی منه @فاطمه23 خخخ 
- 
@فاطمه23 خخخ 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zahra-77 خودشیفته چیه خواهر بوخدا راس ممگم  من نباشم این ایموجیا ب درد نمیخورن من نباشم این ایموجیا ب درد نمیخورناره والا    

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

خوبی خوشی
 خوبی خوشی