هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی مامانم شاهده :face_with_tears_of_joy:
ب همین برکت قسم درشت شده بود :|:face_with_tears_of_joy:SenatOr شاید با ریمل و آرایش درشت تر بنظر میاد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: حالا قسم نخور:face_with_tears_of_joy: قبولت داریم:winking_face: :face_with_tears_of_joy:
-
SenatOr شاید با ریمل و آرایش درشت تر بنظر میاد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: حالا قسم نخور:face_with_tears_of_joy: قبولت داریم:winking_face: :face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی نه بیچاره اصن ارایش نمیکنه.معلمه
وقتی دیدمش موندم :/ خیلی خوشگل شده بود :| -
فعلا
:slightly_smiling_face: -
آسمان ِ آبی نه بیچاره اصن ارایش نمیکنه.معلمه
وقتی دیدمش موندم :/ خیلی خوشگل شده بود :|SenatOr پس یادت باشه راز زیباییشو ازش بپرسی:neutral_face:
-
SenatOr پس یادت باشه راز زیباییشو ازش بپرسی:neutral_face:
آسمان ِ آبی اره میگم بهش قبلا دلم نمیخواست نگات کنم الان چرا خوشگل شدی :/:face_with_tears_of_joy:
-
revival دی وی دی فیزیک موسسه ها رو دیدین تا حالا؟
آسمان ِ آبی از ادمینه پرسیدم راستی :) جواب داد میگم بهت -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صفحه 6660
عههه به به :face_savouring_delicious_food: 😅
سلام 😂 -
revival دوچرخه سواری فقط نصف شب:face_savouring_delicious_food: خیابونااا خلوتتت ،سکوت:face_savouring_delicious_food: عالیع اصن
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صفحه 6660
عههه به به :face_savouring_delicious_food: 😅
سلام 😂 -
revival :|:face_with_tears_of_joy:
اون کنکوریه ک متنشو گذاشتم تو تاپیک.گفت دیده خیلی خوب بوده :/ موندیم حالا بگیریم..نگیریم... -
revival دوچرخه سواری فقط نصف شب:face_savouring_delicious_food: خیابونااا خلوتتت ،سکوت:face_savouring_delicious_food: عالیع اصن
آسمان ِ آبی یه بار دوچرخه سوار شدم کلاس پنجم
خوردم تو دیوار:face_with_tears_of_joy: کلللل صورتم خونی شده بود کارم ب بیمارستان کشید :|
ازونموقع میبینم دوچرخه رو حس بدی بم دس میده -_- -
آسمان ِ آبی یه بار دوچرخه سوار شدم کلاس پنجم
خوردم تو دیوار:face_with_tears_of_joy: کلللل صورتم خونی شده بود کارم ب بیمارستان کشید :|
ازونموقع میبینم دوچرخه رو حس بدی بم دس میده -_-