هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی مامانم شاهده  
 ب همین برکت قسم درشت شده بود :| SenatOr شاید با ریمل و آرایش درشت تر بنظر میاد    حالا قسم نخور حالا قسم نخور قبولت داریم قبولت داریم   
- 
SenatOr شاید با ریمل و آرایش درشت تر بنظر میاد    حالا قسم نخور حالا قسم نخور قبولت داریم قبولت داریم   آسمان ِ آبی نه بیچاره اصن ارایش نمیکنه.معلمه 
 وقتی دیدمش موندم خیلی خوشگل شده بود :| خیلی خوشگل شده بود :|
- 
فعلا 

- 
آسمان ِ آبی نه بیچاره اصن ارایش نمیکنه.معلمه 
 وقتی دیدمش موندم خیلی خوشگل شده بود :| خیلی خوشگل شده بود :|SenatOr پس یادت باشه راز زیباییشو ازش بپرسی  
- 
SenatOr پس یادت باشه راز زیباییشو ازش بپرسی  آسمان ِ آبی اره میگم بهش قبلا دلم نمیخواست نگات کنم الان چرا خوشگل شدی   
- 
revival دی وی دی فیزیک موسسه ها رو دیدین تا حالا؟ 
 آسمان ِ آبی از ادمینه پرسیدم راستی جواب داد میگم بهت جواب داد میگم بهت
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: صفحه 6660 عههه به به :face_savouring_delicious_food:  
 سلام 
- 
revival دوچرخه سواری فقط نصف شب:face_savouring_delicious_food: خیابونااا خلوتتت ،سکوت:face_savouring_delicious_food: عالیع اصن 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: صفحه 6660 عههه به به :face_savouring_delicious_food:  
 سلام 
- 
revival :|  
 اون کنکوریه ک متنشو گذاشتم تو تاپیک.گفت دیده خیلی خوب بوده موندیم حالا بگیریم..نگیریم... موندیم حالا بگیریم..نگیریم...
- 
revival دوچرخه سواری فقط نصف شب:face_savouring_delicious_food: خیابونااا خلوتتت ،سکوت:face_savouring_delicious_food: عالیع اصن آسمان ِ آبی یه بار دوچرخه سوار شدم کلاس پنجم 
 خوردم تو دیوار کلللل صورتم خونی شده بود کارم ب بیمارستان کشید :| کلللل صورتم خونی شده بود کارم ب بیمارستان کشید :|
 ازونموقع میبینم دوچرخه رو حس بدی بم دس میده 
- 
آسمان ِ آبی یه بار دوچرخه سوار شدم کلاس پنجم 
 خوردم تو دیوار کلللل صورتم خونی شده بود کارم ب بیمارستان کشید :| کلللل صورتم خونی شده بود کارم ب بیمارستان کشید :|
 ازونموقع میبینم دوچرخه رو حس بدی بم دس میده 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️