هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@هناس فردا میای مدرسه؟
حالا توی تودلی گفتی منم اینجا میگم
بخشیدمت
حالا توهم ناراحت شدی معذرت میخوام
پیش میاد دیگه بین خواهرام دعوا میشه:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
بعدا خواستی بیا تعریف کن چی شد -
من توی متن شیمی مشکل دارم اصلا نمیفهممش با مسائل بخوبی کنار میام ولی با مفاهیم اصلا کمکم کنییید بهم راهکار بدید خط ویژه و درسنامه گاج نقره ای و خود کتاب شیمی مطالعه کردم اما کارساز نیست برام عذاب اوره !
-
من توی متن شیمی مشکل دارم اصلا نمیفهممش با مسائل بخوبی کنار میام ولی با مفاهیم اصلا کمکم کنییید بهم راهکار بدید خط ویژه و درسنامه گاج نقره ای و خود کتاب شیمی مطالعه کردم اما کارساز نیست برام عذاب اوره !
-
فیک نمیزنم
چراغ خاموش نمیام انجمن
بیامم تاپیکای تودلی و خودنویس و ... نمیرم
حالت آنلاین میزنم فک نکنین مث شبح ناظر پستها و چتهام(:
لطفا هر کیو دیدین نگران بقیه س یا شعر میگه یا همشهریمه یا هر چی فک نکنین منم(:
قسم میخورم هر وقت اومدم رو باشم(:
بریم پی سرنوشتمون تو عالم حقیقی
یاحق(: -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77 میتونی تدریس آقای آقاجانی رو ببینی
تدریسش کامله اگر ببینم دیگه احتیاجی نیست برم سراغ کتاب؟
-
مطالعه خط به خط کتاب درسی و نوشتن خلاصه، توجه دقیق به شکل ها و دونستن پیش نیاز های اون مبحث برای ورود به مبحث و خوندنش
این راهکار منه و تقریبا به هیچ مشکلی برنخوردم تو متن کتاب.
فیلم ها و چیزایه این چنینی میتونن مکمل یادگیری باشن به نظرم نه پایه و اساسش. -
@zahra-77 میتونی تدریس آقای آقاجانی رو ببینی
تدریسش کامله اگر ببینم دیگه احتیاجی نیست برم سراغ کتاب؟
-
مطالعه خط به خط کتاب درسی و نوشتن خلاصه، توجه دقیق به شکل ها و دونستن پیش نیاز های اون مبحث برای ورود به مبحث و خوندنش
فیلم ها و چیزایه این چنینی میتونن مکمل یادگیری باشن به نظرم نه پایه و اساسش.Mr_Ashkan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فیلم ها و چیزایه این چنینی میتونن مکمل یادگیری باشن به نظرم نه پایه و اساسش.وای من از متن شیمی بیزارم نمیدونم چیکارکنم دوران تحصیلمم همین مشکلو داشتم
-
@zahra-77 نه اینطور نیس.حتما باید کتابو هم بخونید...اما با تدریسشون متن کتاب رو بهتر متوجه میشین...خودشونم متنو میخونن نکات مهمشم میگن
@zahra-77 نه اینطور نیس.حتما باید کتابو هم بخونید...اما با تدریسشون متن کتاب رو بهتر متوجه میشین...خودشونم متنو میخونن نکات مهمشم میگن
فیلم خیلی وقت گیره..
خدایا من با شیمی چه کنم
-
فیلم خیلی وقت گیره..
خدایا من با شیمی چه کنم
-
اقای ثابتی واسه ریاضی نظام جدید تازه فیلماشو گذاشتن مبحث تابع رو تدریس کردن حالا ما نظام قدیمیا هم میتونیم از اینا استفاده کنیم؟
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
@zahra-77 اوهوم ولی اگه میبینی نتیجه نمیگیری ارزششو داره ... موفق باشی
امتحانش میکنم ببینم جواب میده یانه مرسی بخاطر راهنمایی
-
@zahra-77 به نظرم باید به متن شیمی وقت اختصاص داد. خلاصه نوشتن واقعا کار طاقت فرساییه ولی از طرفی واقعا هم کمک میکنه. شما هم متن رو تحلیل میکنی و هم مفاهیم رو به شکل ساده تر و قابل فهم تر روی کاغذ میاری. بعدا هم میتونی به خلاصه ها رجوع کنی جای متن
-
سلام چی شده چه خبره؟
من با متن شیمی مشکل دارم مخصوصا شیمی پیش دارن راهنماییم میکنن
-
@zahra-77 به نظرم باید به متن شیمی وقت اختصاص داد. خلاصه نوشتن واقعا کار طاقت فرساییه ولی از طرفی واقعا هم کمک میکنه. شما هم متن رو تحلیل میکنی و هم مفاهیم رو به شکل ساده تر و قابل فهم تر روی کاغذ میاری. بعدا هم میتونی به خلاصه ها رجوع کنی جای متن
Mr_Ashkan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بنظرتون خط ویژه چطوره؟خودش خلاصه هست
-
سلام چی شده چه خبره؟
من با متن شیمی مشکل دارم مخصوصا شیمی پیش دارن راهنماییم میکنن
-
فیلم ها و چیزایه این چنینی میتونن مکمل یادگیری باشن به نظرم نه پایه و اساسش.وای من از متن شیمی بیزارم نمیدونم چیکارکنم دوران تحصیلمم همین مشکلو داشتم
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه کتاب اضافه بگیر خرابش کن هی خط بکش زیر کلمات هی مستطیل برای قید ها کلا سلیقه رو بزار کنار واست لذت بخش میشه