هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@tajrobi-nil در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چی شده چه خبره؟
من با متن شیمی مشکل دارم مخصوصا شیمی پیش دارن راهنماییم میکنن
-
Mr_Ashkan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مطالعه خط به خط کتاب درسی و نوشتن خلاصه، توجه دقیق به شکل ها و دونستن پیش نیاز های اون مبحث برای ورود به مبحث و خوندنش
این راهکار منه و تقریبا به هیچ مشکلی برنخوردم تو متن کتاب.
فیلم ها و چیزایه این چنینی میتونن مکمل یادگیری باشن به نظرم نه پایه و اساسش.وای من از متن شیمی بیزارم نمیدونم چیکارکنم دوران تحصیلمم همین مشکلو داشتم
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مطالعه خط به خط کتاب درسی و نوشتن خلاصه، توجه دقیق به شکل ها و دونستن پیش نیاز های اون مبحث برای ورود به مبحث و خوندنش
فیلم ها و چیزایه این چنینی میتونن مکمل یادگیری باشن به نظرم نه پایه و اساسش.وای من از متن شیمی بیزارم نمیدونم چیکارکنم دوران تحصیلمم همین مشکلو داشتم
یه کتاب اضافه بگیر خرابش کن هی خط بکش زیر کلمات هی مستطیل برای قید ها کلا سلیقه رو بزار کنار واست لذت بخش میشه
-
@zahra-77 به نظرم باید به متن شیمی وقت اختصاص داد. خلاصه نوشتن واقعا کار طاقت فرساییه ولی از طرفی واقعا هم کمک میکنه. شما هم متن رو تحلیل میکنی و هم مفاهیم رو به شکل ساده تر و قابل فهم تر روی کاغذ میاری. بعدا هم میتونی به خلاصه ها رجوع کنی جای متن
بنظرتون خط ویژه چطوره؟خودش خلاصه هست
-
@zahra-77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه کتاب اضافه بگیر خرابش کن هی خط بکش زیر کلمات هی مستطیل برای قید ها کلا سلیقه رو بزار کنار واست لذت بخش میشه
-
@zahra-77 نگرفتم متاسفانه!
خودمم این روزا فکر کتابایه خلاصه هستم چون وقتمو میگیره ولی فعلا خلاصه نویسی برام یه تکنیک خوبه برای خوندن. -
Mr_Ashkan میگم یه کتاب بخر اضافه بعد کلا خط خطیش کن هی مستطیل هی خط کم کم بخاطر لذت خط خطی کردن کتابم باشه کلمه کلمه میخونی
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Mr_Ashkan میگم یه کتاب بخر اضافه بعد کلا خط خطیش کن هی مستطیل هی خط کم کم بخاطر لذت خط خطی کردن کتابم باشه کلمه کلمه میخونی
-
امروز توی کانال دکتر افشار ی نفر سوال پرسیده بود من چهارمین بار کنکور میدم رتبم سه رقمی شده دفعه های قبل پنج رقمی شده بود الان سنجش دوباره مسخاد ازم ازمون بگیره.. چرا اینکارو میکنه سنجش شاید یکی قبلا نخونده ولی الان خونده توی اسن چندماهم باید بازم درسارو بخونه چه کابوسیه..
-
دوس دارم بخونم اما نمیشه