زبان خارجه ی دردسرساز
-
سلام....بچه ها کمک واسه زبان خارجه من هرچی میکنم نمیتونم درصد زبانمو بالا ببرم با اون حال ک تمام لغاتو خوب میخونم و کلی تست کار میکنم از 10درصد بیشتر نمیشه چیکار کنم؟تست های شهاب اناری رو با کمترین غلط با بهترین شیوه حل میکنم اما چرا در جلسه انقد بدم و نمیدونم چرا
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @نوشابه romisa -
سلام....بچه ها کمک واسه زبان خارجه من هرچی میکنم نمیتونم درصد زبانمو بالا ببرم با اون حال ک تمام لغاتو خوب میخونم و کلی تست کار میکنم از 10درصد بیشتر نمیشه چیکار کنم؟تست های شهاب اناری رو با کمترین غلط با بهترین شیوه حل میکنم اما چرا در جلسه انقد بدم و نمیدونم چرا
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @نوشابه romisa@spid در زبان خارجه ی دردسرساز
گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @نوشابه romisaکتاب اناری به تنهایی کارساز نیست. در کنار اناری کتاب 504 رو هم بخونید
-
بنظرم لغات رو توی یه متن یاد بگیر ودر قالب جملات من از کتابچه ی شهاب اناری ک لغاتو درر قالب جمله اورد استفاده میکنم ولغات مشکل دارو هایلایت میکنم بعدشم مرور کلا حس میکنم زبانم خیلی بهتر شده
-
@spid در زبان خارجه ی دردسرساز
گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @نوشابه romisaکتاب اناری به تنهایی کارساز نیست. در کنار اناری کتاب 504 رو هم بخونید
Amin-Mehraji کتاب 504؟؟ چ جوریه و چ روشی بایدخوندش؟؟
-
بنظرم لغات رو توی یه متن یاد بگیر ودر قالب جملات من از کتابچه ی شهاب اناری ک لغاتو درر قالب جمله اورد استفاده میکنم ولغات مشکل دارو هایلایت میکنم بعدشم مرور کلا حس میکنم زبانم خیلی بهتر شده
فاطمه ـ بوشهر مرسییییییییییییییییییییییییی
-
@spid
خب این دفعه تستای شهاب اناری و حل نکن!
ببین تو اگه خوب یه مطلبی و بخونی امکان نداره توش مشکل داشته باشی.حتما یجا توی خوندنت مشکل داری
الان دوباره از اول شروع کن بخون بعد برو سراغ تستای کنکور
ببین نتیجه میگیری یا نه@elhame-H باشع مرسی عزیزم
-
گفته است:
کتاب 504 لغت ضروری. روش نداره برمیداری میگیری دستت میخونی
-
گفته است:
Amin-Mehraji عه چقد خوب ....اخه یه کتابیو پیشنهاد کردن گفتن باید با روشش بخونی فک کردم اونم این طوریه
-
گفته است:
Amin-Mehraji
خدایی کتاب عالی هستش هنه لغاتش را یاد بگیر -
Amin-Mehraji
خدایی کتاب عالی هستش هنه لغاتش را یاد بگیرMohsenkarbasian وقت گیر نیس؟ بگی نتیجه بگیرم؟
-
گفته است:
romisa این کتاب 504 که میگن وقت گیر نیس؟
خب زمانتو میگیره اما ارزششو از الان داره چون الان مهره
توو ریدینگ و اینا خیلی کمکت می کنه -
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون ها @حامیان-آلاء-جزوات @حامیان-آلاء-مشاور @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @نوشابه romisa -
دوای دردت جعبه ی لایتنره. لغات و گرامر رو فیش کن طبق قواعد جعبه لایتنر بخون. البته زبان یکم به درک مطلب بالا هم نیاز داره. باید جدا از درس زبانت رو قوی تر کنی....