زبان خارجه ی دردسرساز
-
بنظرم لغات رو توی یه متن یاد بگیر ودر قالب جملات من از کتابچه ی شهاب اناری ک لغاتو درر قالب جمله اورد استفاده میکنم ولغات مشکل دارو هایلایت میکنم بعدشم مرور کلا حس میکنم زبانم خیلی بهتر شده
فاطمه ـ بوشهر مرسییییییییییییییییییییییییی
-
@spid
خب این دفعه تستای شهاب اناری و حل نکن!
ببین تو اگه خوب یه مطلبی و بخونی امکان نداره توش مشکل داشته باشی.حتما یجا توی خوندنت مشکل داری
الان دوباره از اول شروع کن بخون بعد برو سراغ تستای کنکور
ببین نتیجه میگیری یا نه@elhame-H باشع مرسی عزیزم
-
Amin-Mehraji کتاب 504؟؟ چ جوریه و چ روشی بایدخوندش؟؟
@spid در زبان خارجه ی دردسرساز
گفته است:Amin-Mehraji کتاب 504؟؟ چ جوریه و چ روشی بایدخوندش؟؟
کتاب 504 لغت ضروری. روش نداره برمیداری میگیری دستت میخونی
-
Amin-Mehraji عه چقد خوب ....اخه یه کتابیو پیشنهاد کردن گفتن باید با روشش بخونی فک کردم اونم این طوریه
-
Amin-Mehraji
خدایی کتاب عالی هستش هنه لغاتش را یاد بگیر -
Amin-Mehraji
خدایی کتاب عالی هستش هنه لغاتش را یاد بگیرMohsenkarbasian وقت گیر نیس؟ بگی نتیجه بگیرم؟
-
گفته است:romisa این کتاب 504 که میگن وقت گیر نیس؟
خب زمانتو میگیره اما ارزششو از الان داره چون الان مهره
توو ریدینگ و اینا خیلی کمکت می کنه -
سلام....بچه ها کمک واسه زبان خارجه من هرچی میکنم نمیتونم درصد زبانمو بالا ببرم با اون حال ک تمام لغاتو خوب میخونم و کلی تست کار میکنم از 10درصد بیشتر نمیشه چیکار کنم؟تست های شهاب اناری رو با کمترین غلط با بهترین شیوه حل میکنم اما چرا در جلسه انقد بدم و نمیدونم چرا

دانش-آموزان-آلاء ادمین حامیان-آلاء حامیان-آلاء-آزمون ها حامیان-آلاء-جزوات حامیان-آلاء-مشاور خیرین-کوچک-دریا-دل فارغ-التحصیلان-آلاء ناظم همیار @نوشابه romisa -
دوای دردت جعبه ی لایتنره. لغات و گرامر رو فیش کن طبق قواعد جعبه لایتنر بخون. البته زبان یکم به درک مطلب بالا هم نیاز داره. باید جدا از درس زبانت رو قوی تر کنی....
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی