هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
تا حالا هزاربار یا شایدم بیشتر آدمای تکراری دیدم .. فرضا شخص a رو توی فروم میبینم بعدش میرم شخص b رو توی یه گروه تلگرام میبینم ، وقتی این حجم از شباهتشون رو توی اخلاق و رفتار و نحوه صحبت و تایپ و حتی پروفایل و ... میبینم شک میکنم که شاید a=b هست ! اما نه! خوب که دقیق میشم و به چند تا شبکه اجتماعی دیگه و آدمای اطرافم سر میزنم میفهمم که اشتباه کردم ... در واقع معادله درست اینه :
a=b=m=f=x=س=چ=آ=...
این منو منفجر میکنه که دو نفر شبیه هم باشن یا بهتر بگم خودم شبیه کس دیگه ای باشم :// در واقع وقتی دو نفر یا بیشتر شبیه همن از نظر من یکی رو باید از اتاق آورد بیرون بقیه هم به نارنجک سپرد

حالا دیگه از فردا یا با کسی مساوی نباش یا نباش
گشنمم هست ک
خوابمم نمیاد
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تا حالا هزاربار یا شایدم بیشتر آدمای تکراری دیدم .. فرضا شخص a رو توی فروم میبینم بعدش میرم شخص b رو توی یه گروه تلگرام میبینم ، وقتی این حجم از شباهتشون رو توی اخلاق و رفتار و نحوه صحبت و تایپ و حتی پروفایل و ... میبینم شک میکنم که شاید a=b هست ! اما نه! خوب که دقیق میشم و به چند تا شبکه اجتماعی دیگه و آدمای اطرافم سر میزنم میفهمم که اشتباه کردم ... در واقع معادله درست اینه :
a=b=m=f=x=س=چ=آ=...
این منو منفجر میکنه که دو نفر شبیه هم باشن یا بهتر بگم خودم شبیه کس دیگه ای باشم :// در واقع وقتی دو نفر یا بیشتر شبیه همن از نظر من یکی رو باید از اتاق آورد بیرون بقیه هم به نارنجک سپرد

حالا دیگه از فردا یا با کسی مساوی نباش یا نباش
گشنمم هست ک
خوابمم نمیاد
خب شرمنده ولی من مخالفم
چون در نظر نگرفتی تو دنیا دو نوع نفر(شایدم بیشتر) هستن کسایی که داشته هاشونو میگن و کسایی که چیزایی که ندرانو میگن
پس یک فرد X که داشته هاشو میگه از اونا حرف میزنه و یه فرد B که همون چیزایی که X داره رو نداره و از نداشته هاش میگه برابر میشن
در اینصورت X باید خودش نباشه چون که با نداشته های B برابره؟؟ -
احتیاج ب راهنمایی دارم درمورد ریاضی عمومی ازمون4ابان
-
@Syner عمومی توی برنامه راهبردی
-
توی ریاضی عمومی برنامه فارق التحصیلان تجربی نوشته توابع و معادلات و تا سه تا ازمون این توابع و معادلات وجود داره این توابع و معادلات دقیقا شامل کدوم فصل های ریاضی میشه ازکدوم سال ها ؟(توابع نمایی و لگاریتمی ,توابع خاص نامعادله و تعین علامت,تابع=ریاضی 2)(تابع ریاضی 3) اینا میشه؟؟؟؟
-
توی ریاضی عمومی برنامه فارق التحصیلان تجربی نوشته توابع و معادلات و تا سه تا ازمون این توابع و معادلات وجود داره این توابع و معادلات دقیقا شامل کدوم فصل های ریاضی میشه ازکدوم سال ها ؟(توابع نمایی و لگاریتمی ,توابع خاص نامعادله و تعین علامت,تابع=ریاضی 2)(تابع ریاضی 3) اینا میشه؟؟؟؟
-
سلام
میخوام دلیت اکانت تلگرام کنم ولی 2تا اپ رو نصب کردم که 2تاشم رمز دلیت رو به تلگرام ارسال نمیکنه
میشه بگین مشکل ازکجاس وچجور باید دلیت کرد؟؟ -
کسی نمیتونه گره ازکار این دلیت اکانت بنده بازکنه؟؟
-
کسی نمیتونه گره ازکار این دلیت اکانت بنده بازکنه؟؟
ahmadreza_salehi فیلتر شکنو باز کن
بعد برو اینجا https://my.telegram.org/auth?to=deactivate
بعد موارد لازمو پر کن
بعد یه کد میفرسته اونو بزن دلیت میشه -
سلام
پسری داریم ک برا فرار از قانون نظام وظیفه پیام نور ثبت نام کرده باشه تا یکسال مرخصی بگیره؟ دانش-آموزان-آلاء
__
اعلان تگ نمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد ! mohammadhassan -
سلام
پسری داریم ک برا فرار از قانون نظام وظیفه پیام نور ثبت نام کرده باشه تا یکسال مرخصی بگیره؟ دانش-آموزان-آلاء
__
اعلان تگ نمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد ! mohammadhassan -
https://www.youtube.com/watch?v=bhlTRrU2XHk
لعنتییییییییی از خود امینم هم بهتر خوند
ردپا

️
️