هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نباید امسال خراب شه
نباید...
نباید...
خدافظ:)👍 ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری کوره 🌹
یک و
دو 😂🙏😅@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نباید امسال خراب شه
نباید...
نباید...
یک و
دو 😂🙏😅یهنی چی یک و دو ؟
متوجه نشدم :| -
یهو مث چی سرتونو نندازین پائین،نرین تو اتاقِ یه کنکوری...که کنکوریِ مجبور شه جیغ بزنه شما بگرخین -_-
-
داشتم فکر میکردم چیا یادم نمیاد:confused_face:
یادم نمیاد اخرین بار کی از خونه رفتم بیرون:expressionless_face:
یادم نمیاد اخرین بار کی تو یه جمع خوش حال بودم:confused_face:
یادم نمیاد اخرین بار کی حوصله داشتم:face_without_mouth:
یادم نمیاد اخرین باری که فیلم یا هر چی دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یادم نمیاد که....
و پر از یادم نمیاد های دیگه
میدونین میدونم انجمن اومدن اگه زیاد باشه مضره برامون و شاید سمه اما اگه گاهی بیایم اشکال نداره تموم تفریح شایدم استراحت من تو این انجمن خلاصه میشه وتا کنکورم همین جور :face_without_mouth:
من که اتاقم هیچ طبقمم جدا کردم فقط وقت غذا خوردن تو جمع خونواده ام تو این مدت کم و تو بقیه زمون مونده زندگیم تو یه اتاق و با کلی کتاب سپری میشه نمی گم انجمن نیاییم یا اصلا نت اره بیایم اما اصولی این جمله دوستمون رو خیلی دوست دارم و تلنگریه واسم که میگه اگ میخوای نخونی،چرا این همه هزینه و وقت و عمر و...؟!اگ میخوای بخونی این همه بازی چیه؟!
تکلیفتو روشن کن!!!امسال اخرین شانسته!داری سر چی با سرنوشتت شوخی میکنی؟!...
سرنوشت شوخی نداره باما که داریم میخونیم پس بهتره درست بخونیم و همه تلاش خودمون رو کنیم و به هدفامون برسیم که یه عمر حسرت نخوریم سعی میکنم الکی و دم به دم نیام انجمن گاهی اونم حالم عوض شه و استراحت و با انرژی دوبرابر خوندن
#تودلی:) -
داشتم فکر میکردم چیا یادم نمیاد:confused_face:
یادم نمیاد اخرین بار کی از خونه رفتم بیرون:expressionless_face:
یادم نمیاد اخرین بار کی تو یه جمع خوش حال بودم:confused_face:
یادم نمیاد اخرین بار کی حوصله داشتم:face_without_mouth:
یادم نمیاد اخرین باری که فیلم یا هر چی دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یادم نمیاد که....
و پر از یادم نمیاد های دیگه
میدونین میدونم انجمن اومدن اگه زیاد باشه مضره برامون و شاید سمه اما اگه گاهی بیایم اشکال نداره تموم تفریح شایدم استراحت من تو این انجمن خلاصه میشه وتا کنکورم همین جور :face_without_mouth:
من که اتاقم هیچ طبقمم جدا کردم فقط وقت غذا خوردن تو جمع خونواده ام تو این مدت کم و تو بقیه زمون مونده زندگیم تو یه اتاق و با کلی کتاب سپری میشه نمی گم انجمن نیاییم یا اصلا نت اره بیایم اما اصولی این جمله دوستمون رو خیلی دوست دارم و تلنگریه واسم که میگه اگ میخوای نخونی،چرا این همه هزینه و وقت و عمر و...؟!اگ میخوای بخونی این همه بازی چیه؟!
تکلیفتو روشن کن!!!امسال اخرین شانسته!داری سر چی با سرنوشتت شوخی میکنی؟!...
سرنوشت شوخی نداره باما که داریم میخونیم پس بهتره درست بخونیم و همه تلاش خودمون رو کنیم و به هدفامون برسیم که یه عمر حسرت نخوریم سعی میکنم الکی و دم به دم نیام انجمن گاهی اونم حالم عوض شه و استراحت و با انرژی دوبرابر خوندن
#تودلی:) -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فهمیدم که چه قدر لذت بخشه درس خوندن 😍 😋 لذت ببرید از درس خوندن😉....
عالیه
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نباید امسال خراب شه
نباید...
نباید...
یک و
دو 😂🙏😅یهنی چی یک و دو ؟
متوجه نشدم :| -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فهمیدم که چه قدر لذت بخشه درس خوندن 😍 😋 لذت ببرید از درس خوندن😉....
واقعا عالیه