هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نباید امسال خراب شه
نباید...
نباید...
خدافظ:)ان شاالله بهترین نتیجه رو بگیری کوره
یک و
دو@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نباید امسال خراب شه
نباید...
نباید...
یک و
دویهنی چی یک و دو ؟
متوجه نشدم :| -
یهو مث چی سرتونو نندازین پائین،نرین تو اتاقِ یه کنکوری...که کنکوریِ مجبور شه جیغ بزنه شما بگرخین
-
داشتم فکر میکردم چیا یادم نمیاد
یادم نمیاد اخرین بار کی از خونه رفتم بیرون
یادم نمیاد اخرین بار کی تو یه جمع خوش حال بودم
یادم نمیاد اخرین بار کی حوصله داشتم
یادم نمیاد اخرین باری که فیلم یا هر چی دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یادم نمیاد که....
و پر از یادم نمیاد های دیگه
میدونین میدونم انجمن اومدن اگه زیاد باشه مضره برامون و شاید سمه اما اگه گاهی بیایم اشکال نداره تموم تفریح شایدم استراحت من تو این انجمن خلاصه میشه وتا کنکورم همین جور
من که اتاقم هیچ طبقمم جدا کردم فقط وقت غذا خوردن تو جمع خونواده ام تو این مدت کم و تو بقیه زمون مونده زندگیم تو یه اتاق و با کلی کتاب سپری میشه نمی گم انجمن نیاییم یا اصلا نت اره بیایم اما اصولی این جمله دوستمون رو خیلی دوست دارم و تلنگریه واسم که میگه اگ میخوای نخونی،چرا این همه هزینه و وقت و عمر و...؟!اگ میخوای بخونی این همه بازی چیه؟!
تکلیفتو روشن کن!!!امسال اخرین شانسته!داری سر چی با سرنوشتت شوخی میکنی؟!...
سرنوشت شوخی نداره باما که داریم میخونیم پس بهتره درست بخونیم و همه تلاش خودمون رو کنیم و به هدفامون برسیم که یه عمر حسرت نخوریم سعی میکنم الکی و دم به دم نیام انجمن گاهی اونم حالم عوض شه و استراحت و با انرژی دوبرابر خوندن
#تودلی:) -
داشتم فکر میکردم چیا یادم نمیاد
یادم نمیاد اخرین بار کی از خونه رفتم بیرون
یادم نمیاد اخرین بار کی تو یه جمع خوش حال بودم
یادم نمیاد اخرین بار کی حوصله داشتم
یادم نمیاد اخرین باری که فیلم یا هر چی دیدم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یادم نمیاد که....
و پر از یادم نمیاد های دیگه
میدونین میدونم انجمن اومدن اگه زیاد باشه مضره برامون و شاید سمه اما اگه گاهی بیایم اشکال نداره تموم تفریح شایدم استراحت من تو این انجمن خلاصه میشه وتا کنکورم همین جور
من که اتاقم هیچ طبقمم جدا کردم فقط وقت غذا خوردن تو جمع خونواده ام تو این مدت کم و تو بقیه زمون مونده زندگیم تو یه اتاق و با کلی کتاب سپری میشه نمی گم انجمن نیاییم یا اصلا نت اره بیایم اما اصولی این جمله دوستمون رو خیلی دوست دارم و تلنگریه واسم که میگه اگ میخوای نخونی،چرا این همه هزینه و وقت و عمر و...؟!اگ میخوای بخونی این همه بازی چیه؟!
تکلیفتو روشن کن!!!امسال اخرین شانسته!داری سر چی با سرنوشتت شوخی میکنی؟!...
سرنوشت شوخی نداره باما که داریم میخونیم پس بهتره درست بخونیم و همه تلاش خودمون رو کنیم و به هدفامون برسیم که یه عمر حسرت نخوریم سعی میکنم الکی و دم به دم نیام انجمن گاهی اونم حالم عوض شه و استراحت و با انرژی دوبرابر خوندن
#تودلی:) -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فهمیدم که چه قدر لذت بخشه درس خوندن
لذت ببرید از درس خوندن
....
عالیه
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نباید امسال خراب شه
نباید...
نباید...
یک و
دویهنی چی یک و دو ؟
متوجه نشدم :| -
@هناس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فهمیدم که چه قدر لذت بخشه درس خوندن
لذت ببرید از درس خوندن
....
واقعا عالیه
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چ خبرا
سلام .خوبی؟ -
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چ خبرا
سلام .خوبی؟@hasty-79 خوبم عالیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خبر دوستم دیدم چند ماه بود ندیده بودمش خونشون ی شهر دیگس امده بود منو ببینه یعنی غافل گیرم کرد از کلاس امدم بیرون یدعه دیدم یکی بغلم کرده خلاصه عالی بودد امروز امروز قانون شکنی کردم و کلی گشتیم باهم
-
@hasty-79 خوبم عالیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خبر دوستم دیدم چند ماه بود ندیده بودمش خونشون ی شهر دیگس امده بود منو ببینه یعنی غافل گیرم کرد از کلاس امدم بیرون یدعه دیدم یکی بغلم کرده خلاصه عالی بودد امروز امروز قانون شکنی کردم و کلی گشتیم باهم