ادبیات جزوه آرایه
-
سلام به آلایی های مهربون , میخوام اینجا براتون جزوه ادبیات برای مبحث ارایه رو قرار بدم که توضیحاتش واقعا کامل و عالیه به همراه مثال های زیاد یعنی برای هر ارایه شمارو از صفر صفر میرسونم به تقریبا 100 ولی به شرطی که خودتونم خوب بخونید و تلاش کنید براش اگه براتون مهمه... فقط تنها چیزی که الان برام سواله اینه که کسی از بچها میدونه چجوری باید این کارو انجام بدم
چون جزوست و باید بشه pfd فک کنم تا بعد بذارمش اینجا پس اگه کسی بلده بگه که بتونیم به دوستامون کمک کنیم سپاس گزارم
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @همیار @ناظم @حامیان-آلاء-جزوات -
-
sobhawn قربونت داداشم
️ کوچکترین کمکه برای آلائیها
@zahra-m1999 خواهش میکنم امید وارم مشکل آرایتون حل بشهپ.ن: خداروشکر mohammadhassan کمک کردن و دارم روش کار میکنم. تموم تلاشمو میکنم که زودتر براتون آمادش کنم موفق باشید.
-
@nasrin79
اگه منظورتون من بودم
من romisa بودم تگ نیومده برام
اتفاقی پستتونو دیدم
Heroes_Hunter
فک کنم اول باید اسکن کنین بعد با برنامه های تبدیلی پی دی افش کنید -
سلام به آلایی های مهربون , میخوام اینجا براتون جزوه ادبیات برای مبحث ارایه رو قرار بدم که توضیحاتش واقعا کامل و عالیه به همراه مثال های زیاد یعنی برای هر ارایه شمارو از صفر صفر میرسونم به تقریبا 100 ولی به شرطی که خودتونم خوب بخونید و تلاش کنید براش اگه براتون مهمه... فقط تنها چیزی که الان برام سواله اینه که کسی از بچها میدونه چجوری باید این کارو انجام بدم
چون جزوست و باید بشه pfd فک کنم تا بعد بذارمش اینجا پس اگه کسی بلده بگه که بتونیم به دوستامون کمک کنیم سپاس گزارم
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @همیار @ناظم @حامیان-آلاء-جزواتHeroes_Hunter با گوشی و برنامه camscanner جزوه رو اسکن کنید بعد با همون برنامه میتونین پی دی افش کنید
-
@nasrin79
اگه منظورتون من بودم
من romisa بودم تگ نیومده برام
اتفاقی پستتونو دیدم
Heroes_Hunter
فک کنم اول باید اسکن کنین بعد با برنامه های تبدیلی پی دی افش کنیدromisa @Syner ممنونم از پاسختون اره دارم روش کار میکنم
-
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @همیار @ناظم @حامیان-آلاء-جزواتHeroes_Hunter من ایهامو اصن نمیفهمم
توی جزوتون ایهامم توضیح داده شده؟؟ -
romisa @Syner ممنونم از پاسختون اره دارم روش کار میکنم
Heroes_Hunter خیلی ممنوون
منم تاریخ ادبیات دارم نمیدونم بزارم یا نه ! -
fatemeh1378 بله تمام آرایه ها چه بخش بیان و چه بخش بدیع هستند. البته خیییییلی لازم نیست که ایهامو بلد باشید ولی هم توضیحاتش هست هم یه جدول که توش واژه های ایهام دار هستند که شما باید اول اینارو قشنگ بخونید بعد ازشون در راستای تست زدن استفاده کنید تا تو بخش ایهام هم قوی بشید.
-
صنم در ادبیات جزوه آرایه گفته است:
Elimoon
لطفا بزارین من لازم دارم مرسیبچشم الان قبل آف شدنم تاپیک میزنم
-
منم تاریخ ادبیات دارم نمیدونم بزارم یا نه !Elimoon خواهش میکنم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:. بله حتما بزارید خوشحال میشیم ولی به اسم تاپیک نمیخوره البته خودمم هم برای تاریخ ادبیات و هم قرابت جزوه دارم...ولی شما هم بزارید استفاده میکنیم متشکرم
-
Elimoon خواهش میکنم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:. بله حتما بزارید خوشحال میشیم ولی به اسم تاپیک نمیخوره البته خودمم هم برای تاریخ ادبیات و هم قرابت جزوه دارم...ولی شما هم بزارید استفاده میکنیم متشکرم
Heroes_Hunter در ادبیات جزوه آرایه گفته است:
Elimoon خواهش میکنم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:. بله حتما بزارید خوشحال میشیم ولی به اسم تاپیک نمیخوره البته خودمم هم برای تاریخ ادبیات و هم قرابت جزوه دارم...ولی شما هم بزارید استفاده میکنیم متشکرم
بهتر از این نمیشه دوستان هم دیگه نگران این مباحث نمیشن
خواهش میکنم
-
@دانش-آموزان-آلاء @ادمین @همیار @ناظم @حامیان-آلاء-جزواتHeroes_Hunter
وای چ خوووب:)
ممنون واقعا -
منم تاریخ ادبیات دارم نمیدونم بزارم یا نه !Elimoon اگه بزارید ممنونیم
سخته ک تاریخ ادبیاتو یجا جمع کنی ولی اگه بشه واسه مرور عالیه -
چ خوووب