هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@نوشابه
داداش رفتی تو فاز جدی بودنا دارم شوخی میکنم منظورم ذوق ادبیش نبود علمیش بود خواستم بپرسم که مگه میشه؟
ولی شما جدی گرفتی. اره همه این چیزایی که میگیو میدونم بهش میگن ارایه اغراق ینی شاعر یه صفت که غیر ممکنه به چیز یا کسی بده ولی این فک کنم اغراق پارادوکس باشه..
از جدی بودن هم بیا بیرون شوخین حرفام... اونا دیگه , مگه نمیشناسیشون؟
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
داداش رفتی تو فاز جدی بودنا دارم شوخی میکنم منظورم ذوق ادبیش نبود علمیش بود خواستم بپرسم که مگه میشه؟
ولی شما جدی گرفتی. اره همه این چیزایی که میگیو میدونم بهش میگن ارایه اغراق ینی شاعر یه صفت که غیر ممکنه به چیز یا کسی بده ولی این فک کنم اعراق پارادوکس باشه..
خب لحنت معلوم نبود شوخیه
البته اغراق نداره پارادوکس هم نداره ... اغراق وقتیه ک به یه صفت خیلی شدت بدی مثلا بگی از چشم هایش سیل روانه شد ک اینجا نداریم و پارادوکس هم زمانیه که دو تا چیز ضد و نقیض رو همزمان به کار ببریم مثلا ؛ پر از خالی ! یا خراب آباد ! ولی وقتی بگیم آرنج او به عقب تا شد درسته آرنج در حالت عادی به عقب خم نمیشه اما از شدت فشار شده دیگه یعنی شکسته ! ساعتم به طور عادی عقب نمیره اما از شدت دوری باعث شده عقربه ها برگردنکسی با من بحث نکنه عصبیم هر آن ممکنه خونریزی به پا کنم
ن اونا کین ؟ -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
این روزا تا 15 سال دیگه تکرار نمیشه .....
حسرت میشه
میمونه جاشبستگی به نگاهت به زندگی و هدفت داره .
آره اونم قشنگه
اما به وقتش
وقتش هم چن ماه بعده
گاهی باید از زمان حال لذت برد -
romisa
همیشه باید لذت بردهمیشه لذت بخش نیست
پره پستی و بلندیهromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa
پره پستی و بلندیهمنظورمو نمیگیری
میگم در هر شرایطی چ بد چ خوب باید عملکردت جوری باشه که از خودت راضی باشی و این خودش یعنی لذت -
romisa
پره پستی و بلندیهمنظورمو نمیگیری
میگم در هر شرایطی چ بد چ خوب باید عملکردت جوری باشه که از خودت راضی باشی و این خودش یعنی لذت -
@نوشابه
همیشه نه ....
گاهی راضی اید ولی خوشحال نه ...
اون کتابم اثر بارباراا دی آنجلیسه
حتما بخونیدش -
Heroes_Hunter در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
ولی شما جدی گرفتی. اره همه این چیزایی که میگیو میدونم بهش میگن ارایه اغراق ینی شاعر یه صفت که غیر ممکنه به چیز یا کسی بده ولی این فک کنم اعراق پارادوکس باشه..
خب لحنت معلوم نبود شوخیه
البته اغراق نداره پارادوکس هم نداره ... اغراق وقتیه ک به یه صفت خیلی شدت بدی مثلا بگی از چشم هایش سیل روانه شد ک اینجا نداریم و پارادوکس هم زمانیه که دو تا چیز ضد و نقیض رو همزمان به کار ببریم مثلا ؛ پر از خالی ! یا خراب آباد ! ولی وقتی بگیم آرنج او به عقب تا شد درسته آرنج در حالت عادی به عقب خم نمیشه اما از شدت فشار شده دیگه یعنی شکسته ! ساعتم به طور عادی عقب نمیره اما از شدت دوری باعث شده عقربه ها برگردنکسی با من بحث نکنه عصبیم هر آن ممکنه خونریزی به پا کنم
ن اونا کین ؟@نوشابه تنها چیزی که معلوم بود همین بود
استیکر فکرو خنده باهم این معنیو میده..
ممنون که گفتی ://بین ارایه هایی که خوندیم به تقریب میتونی بین اغراق پارادوکس بگیری نگو نه بحث میشه چون الان هردو عصبی هستیم
گذری سریع رد شو بگو باشه کسیم نمیبینه
اگرم نمیگیری پس ینی هیچ ارایه ای نداره
گفتن نگم -
@نوشابه تنها چیزی که معلوم بود همین بود
استیکر فکرو خنده باهم این معنیو میده..
ممنون که گفتی ://بین ارایه هایی که خوندیم به تقریب میتونی بین اغراق پارادوکس بگیری نگو نه بحث میشه چون الان هردو عصبی هستیم
گذری سریع رد شو بگو باشه کسیم نمیبینه
اگرم نمیگیری پس ینی هیچ ارایه ای نداره
گفتن نگمHeroes_Hunter
باشه من عصبی ترم -
Heroes_Hunter
باشه من عصبی ترم@نوشابه آفرین منم اینجا میگم باشه که اتفاقی نیوفته
من برم روز خوبی داشته باشید و شاد باشید -
@نوشابه آفرین منم اینجا میگم باشه که اتفاقی نیوفته
من برم روز خوبی داشته باشید و شاد باشیدHeroes_Hunter
آفرینفعلا
-
@نوشابه
واقعا تا حالا این حسو نداشتید ؟
....ن
من هر وقت از کارم راضی باشم خوشحالم
شما داشتید ؟ مثلا؟@نوشابه
گاهی اوقا خیلی خوب برنامه ریزی می کنیم اجرا هم میشه راضی هم خیلی هستیم عملکردمون از کارای مفید از همه چیز
اما بعدش که فک می کنم می بینم که اگه به قبل برگردم همشو صرف اون نمی کنم یه کارای غیردرسی یه .....
یه زمانی با زمان باید پیش رفت -
@نوشابه
گاهی اوقا خیلی خوب برنامه ریزی می کنیم اجرا هم میشه راضی هم خیلی هستیم عملکردمون از کارای مفید از همه چیز
اما بعدش که فک می کنم می بینم که اگه به قبل برگردم همشو صرف اون نمی کنم یه کارای غیردرسی یه .....
یه زمانی با زمان باید پیش رفتromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه
یه زمانی با زمان باید پیش رفتخب الان دو تا چیز رو با هم قاطی کردی
شما از اجرای برنامه رضایت داشتی اما از برنامه ریزی ن !! پس خوشحالی از انجام شدنش و ناراحتی از اشتباه بودنش !!! اما اگه از جفتش راضی بودی خوشحال میبودیبه این میگن عملکرد خوب ک چند تا پست قبل ترم گفتم
-
@نوشابه
یه زمانی با زمان باید پیش رفتخب الان دو تا چیز رو با هم قاطی کردی
شما از اجرای برنامه رضایت داشتی اما از برنامه ریزی ن !! پس خوشحالی از انجام شدنش و ناراحتی از اشتباه بودنش !!! اما اگه از جفتش راضی بودی خوشحال میبودیبه این میگن عملکرد خوب ک چند تا پست قبل ترم گفتم