هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r
مگ تو حالو منو میدونی:frowning_face:
مدیونی اگ بخندی .دیالوگو خراب نکن:face_with_tears_of_joy:😐😿وضعت خرابه باید خرمارو اماده کنم 😿🙊
😹😹😹(دورازجون💋)😂 -
من یبار میدیدم ک مجرم تو بیمارستان بود بعد داشت رد میشد ک تو ی قسمت داشتن ب دانشجوعا بدن رو توضیح میدادن ک گفتن روده چند برابره قد انسانه ....بعد این یجوری شد ک فرار کرد رفت تو اتاق ی بیمار ک میخواستن عملش کنن بعد دید نمیتونه کاری کنه یاد اون حرف ها اغافتاد برداشت شکمه مریضو برید رو با روده اش از پنجره اورزون شد رفت پایین:/😬😶😣😣😣😣😂
من بالا اوردم😐😂 -
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r 😑😂چمیدونم والله من خیلی ایرانی نمیبینم از بی سر و تهن😐
عاره😑😂
مگه اینکه خیلی تعریفشو بکنن برم نگاه کنم😂فیلمای اصغر فرهادی ام ته نداره هیچ وقت😐
من بذاریم فقط کمیک نگاه میکنم😂از این قهرمانیا😂فکر کنم تمام فیلمای کمپانی مارول رو دیدم😅 -
من یبار میدیدم ک مجرم تو بیمارستان بود بعد داشت رد میشد ک تو ی قسمت داشتن ب دانشجوعا بدن رو توضیح میدادن ک گفتن روده چند برابره قد انسانه ....بعد این یجوری شد ک فرار کرد رفت تو اتاق ی بیمار ک میخواستن عملش کنن بعد دید نمیتونه کاری کنه یاد اون حرف ها اغافتاد برداشت شکمه مریضو برید رو با روده اش از پنجره اورزون شد رفت پایین:/😬😶😣😣😣😣😂
من بالا اوردم😐😂 -
من بالا اوردم😐😂 -
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r
آماده کن .خبر کردم خرما ب دست بیا :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:باشه😑😂
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r چه چاخان😂
واقعا هم 😑
ولی جالب و واقعی طور ساخته بودنش😐 -
@Syner
یه مدتیه افتادم رو دور انیمه ژاپنی😂attack on titan خیییلییی قشنگه اگه وقت کردی ببین.البته نبین چون معتادش میشی😂