هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
SenatOr منم همینطور
قلبم داشت میومد تو حلقم وقتی میخواست با سرنگ اسیدو بریزه تو چشماش
یاد یه فیلمه افتادم طرف دور تا دور اتاف رو نخ بسته بود ولی فقط یه نخ وصل بود به یه بطری بالای سر یه نفر که توش اسید بود بعد یکی باید نخ ها رو میبرید و میرفت نجاتش بده اگه یه نخ اشتباهی رو میبرید اسید میریخت رو صورتش
البته من منتظر بودم بریزه ببینم چی میشه که حیف شد -
SenatOr منم همینطور
قلبم داشت میومد تو حلقم وقتی میخواست با سرنگ اسیدو بریزه تو چشماش
یاد یه فیلمه افتادم طرف دور تا دور اتاف رو نخ بسته بود ولی فقط یه نخ وصل بود به یه بطری بالای سر یه نفر که توش اسید بود بعد یکی باید نخ ها رو میبرید و میرفت نجاتش بده اگه یه نخ اشتباهی رو میبرید اسید میریخت رو صورتش
البته من منتظر بودم بریزه ببینم چی میشه که حیف شد -
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید. - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
f r
چمیدونم والله من خیلی ایرانی نمیبینم از بی سر و تهن
عاره
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r
عاره
مگه اینکه خیلی تعریفشو بکنن برم نگاه کنم
فیلمای اصغر فرهادی ام ته نداره هیچ وقت
من بذاریم فقط کمیک نگاه میکنماز این قهرمانیا
فکر کنم تمام فیلمای کمپانی مارول رو دیدم
-
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r
مگ تو حالو منو میدونی
مدیونی اگ بخندی .دیالوگو خراب نکنوضعت خرابه باید خرمارو اماده کنم
(دورازجون
)
-
من یبار میدیدم ک مجرم تو بیمارستان بود بعد داشت رد میشد ک تو ی قسمت داشتن ب دانشجوعا بدن رو توضیح میدادن ک گفتن روده چند برابره قد انسانه ....بعد این یجوری شد ک فرار کرد رفت تو اتاق ی بیمار ک میخواستن عملش کنن بعد دید نمیتونه کاری کنه یاد اون حرف ها اغافتاد برداشت شکمه مریضو برید رو با روده اش از پنجره اورزون شد رفت پایین:/
من بالا اوردم -
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
f r
عاره
مگه اینکه خیلی تعریفشو بکنن برم نگاه کنم
فیلمای اصغر فرهادی ام ته نداره هیچ وقت
من بذاریم فقط کمیک نگاه میکنماز این قهرمانیا
فکر کنم تمام فیلمای کمپانی مارول رو دیدم
-
من یبار میدیدم ک مجرم تو بیمارستان بود بعد داشت رد میشد ک تو ی قسمت داشتن ب دانشجوعا بدن رو توضیح میدادن ک گفتن روده چند برابره قد انسانه ....بعد این یجوری شد ک فرار کرد رفت تو اتاق ی بیمار ک میخواستن عملش کنن بعد دید نمیتونه کاری کنه یاد اون حرف ها اغافتاد برداشت شکمه مریضو برید رو با روده اش از پنجره اورزون شد رفت پایین:/
من بالا اوردم -
من بالا اوردم -