آرایه هامون سبطی یا راوش
-
-
اقای راوش واقعا استاد عالی .اگاه و باسوادی هستن . خیلی هم فیلم هاشون خشک و .... نیست خوبه . من که خیلی راضی ام
-
من شدیدا آقای راوش رو قبول دارم ! و بنظرم ایشون اونقدر عالی بودن ک با اینکه من شدیدا آقای سبطی رو قبول و دوس دارم ولی از تدریسشون فعلا بی نیازم
@dr-sobhan در آرایه هامون سبطی یا راوش گفته است:
من شدیدا آقای راوش رو قبول دارم ! و بنظرم ایشون اونقدر عالی بودن ک با اینکه من شدیدا آقای سبطی رو قبول و دوس دارم ولی از تدریسشون فعلا بی نیازم
واقعا قشنگ صحبت کردی . افرین به حقیقت
-
سلام دوستان دیدم دوستی گفته که دکتر هامون سبطی طراح سوالات کنکوره باید به عرض ایشون برسونم دکتر سبطی دکترای پزشکی دارن ونه دکترای ادبیات . می تونین رزومه ایشون رو تو سایت نشر دریافت ببینید وکسی که مدرک ادبیات نداره ودبیر رسمی آموزش وپرورش نیست نمی تونه سوال کنکور طراحی کنه
-
سلام ... من درس ادبیاتو با اقای سبطی شروع کردم.. جلسه اولش دیدم خوب درس دادن ولی جا داشت بهتر و پر انرژی تر تدریس کنن.. خواستم از کسایی که تدریس اقای راوش دیدن بپرسم ببینم اقای راضی بودن از تدریسشون در مبحث ارایه ها؟ و همچنین دیگر مباحث
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @administrators @حامیان-آلاء @حامیان-آلاء-مشاورMehdi_Zr
سلام من که هم یه قسمتایی از تدریس اقای سبطی و راوش دیدم ( همین یک ساعت پیش) ب نظرم اقای سبطی چون همه ارایه ها رو یکجا ضبط کرذن اون اخراش یخورده خسته بود و انرژی شون کم بپذ ی طوری بود که من داشت خوابم میبرد.
ولی اقای راوش رو من پارسال هم برای زبان فارسی میدیدم ب نظرم خیلی خوبه
البته من از دوست داران اقای سبطی هستم علی الخصوص در زمینه تالیف کتاب.نه قصد داشتم ایراد بگیرم نه چیز دیگه ای فقط اونچیزی که دیدم رو گفتم -
Mehdi_Zr
سلام من که هم یه قسمتایی از تدریس اقای سبطی و راوش دیدم ( همین یک ساعت پیش) ب نظرم اقای سبطی چون همه ارایه ها رو یکجا ضبط کرذن اون اخراش یخورده خسته بود و انرژی شون کم بپذ ی طوری بود که من داشت خوابم میبرد.
ولی اقای راوش رو من پارسال هم برای زبان فارسی میدیدم ب نظرم خیلی خوبه
البته من از دوست داران اقای سبطی هستم علی الخصوص در زمینه تالیف کتاب.نه قصد داشتم ایراد بگیرم نه چیز دیگه ای فقط اونچیزی که دیدم رو گفتم -
آقای سبطی خودش طراح سوالات کنکوره بنظرم با ویدیو ها و کتاب های ایشون پیش برید ادبیات رو مفهومی تر یاد میگیرید، البته یکم سخت تره چون اول باید کتاب تناسب مفهومیشون که 300 صفحست رو بخونید.
aaalizadeh79 ادبیات راوش چطوره؟
-
@nasrin79 بی نقصه ولی من آقای سبطی رو ترجیح میدم.(یکی دو جلسه ازش ببینید)
-
aaalizadeh79 من نمیتونم پیدا کنم گیج شدم هم نظام جدیده هم قدیم:/
-
aaalizadeh79 منتظری حرف اخر رو دیدین؟
-
aaalizadeh79 منتظری حرف اخر رو دیدین؟
@nasrin79 نه ندیدم، https://sanatisharif.ir/c/5886 این لینک شروع آقای راوشه
-
@nasrin79 در آرایه هامون سبطی یا راوش گفته است:
برای ادبیات سراغ هرکسی جز استاد سبطی برید اشتباه کردید!
تنها کسیه که ادبیات رو میفهمه و وضعیت دانش آموزا رو هم میفهمه.
قبلا چن جا درباره ادبیات توضیح دادم. اگه خواستین تگتون میکنم که ببینین. -
قبلا چن جا درباره ادبیات توضیح دادم. اگه خواستین تگتون میکنم که ببینین.@zedtwo در آرایه هامون سبطی یا راوش گفته است:
قبلا چن جا درباره ادبیات توضیح دادم. اگه خواستین تگتون میکنم که ببینین.میشه بیشتر توضیح بدید یا لینکمربوطه رو بزارید
متشکرم -
قبلا چن جا درباره ادبیات توضیح دادم. اگه خواستین تگتون میکنم که ببینین.@zedtwo در آرایه هامون سبطی یا راوش گفته است:
قبلا چن جا درباره ادبیات توضیح دادم. اگه خواستین تگتون میکنم که ببینین.
اگه میشه تگم کنید
ا -
Bebakhshid kasi midune che tori mishe ketabe zaban farsie
agaye sebtiro tahiye kard? -
Bebakhshid kasi midune che tori mishe ketabe zaban farsie
agaye sebtiro tahiye kard?mahsa ghasemy
این لینک زبان فارسی نظام قدیمه(فروشگاه وابسته به نشر دریافت) https://mazandkala.com/product-detail/زبان-فارسی-تک-جلدی/11842/Fa
اینم برا نظام جدید: https://mazandkala.com/product-detail/دستور-زبان-فارسی-نظام-جدید-پایه-دهم،یازدهم،دوازدهم-و-کنکور/12269/Fa -
خیلی ممنون لطف کردید
-
قبلا چن جا درباره ادبیات توضیح دادم. اگه خواستین تگتون میکنم که ببینین.