گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
@reza-m1999 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:
@SADAF_KONKUR98 میشه برنامتونو ببینم؟
کدوم ازمون میرید؟?
-
@mohaddese-p-o-i آره همون نمره کله ... تا روز کنکور که همین باشم صد هزارم نمیشم که
... تیمی که یک هیچ از حریفش جلوعه و میکشه عقب واسه دفاع تو نود درصد مواقع محکومه به باخت ...
پس اگه شیش هیچم از کنکور افتادیم جلو باز باید حمله کنیم واسه گل هفتم ...
تلاش مضاعف تا روز کنکور پر قدرت -
@mohaddese-p-o-i آره همون نمره کله ... تا روز کنکور که همین باشم صد هزارم نمیشم که
... تیمی که یک هیچ از حریفش جلوعه و میکشه عقب واسه دفاع تو نود درصد مواقع محکومه به باخت ...
پس اگه شیش هیچم از کنکور افتادیم جلو باز باید حمله کنیم واسه گل هفتم ...
تلاش مضاعف تا روز کنکور پر قدرت -
@SADAF_KONKUR98 سبحان الله شاید جالب باشه اما مدتی هست من میکردم اینکارو واقعا فوق العادست نمه نمه همه میرسن به چیزایی که ارامش میده ولی خب از شرایط نگفتینا از درک خانواده نسبت به فضای خونه یا محل مطالعه و خیلی ریز جزئیات این پرس وجو کردن منم برای اینه 15 ساعت فوق محرمانه باید باشه وگرنه اون وسطای روز یکی دست بهش بزنه واقعا نمیشه رسید:man-facepalming:
-
@negin-78 منظورم از نظر انرژی بود....
من امروزکلن ازمون تحلیل کردم
تاالان
خیلی غلط داشتم
ترازم شد ۷هزار -
از سوالات عکس بفرستید
-
گزارش امروز
۳ساعت فیزیک
۲ساعت زیست
۲ ساعت ریاضی
۲ساعت شیمی
۲ساعت عمومی -
@mohaddese-p-o-i یعنی فامیلای گل بلبل که ممکنه درکی از کار کردن به شکل کنکوری نداشته باشن سراغت نیان
-
خب امروز: مشتق رو ادامه دادم و 6 ساعت خوندم، یک ساعت هم بخش دو شیمی 2 رو خوندم. کلاس کامپیوتر رفتم امروز مغزم دیگه نمیکشه، شاید یه ساعت هم شیمی بخونم باز. فردا هم همین شیمی و مشتق رو ادامه میدم.
-
خب امروز: مشتق رو ادامه دادم و 6 ساعت خوندم، یک ساعت هم بخش دو شیمی 2 رو خوندم. کلاس کامپیوتر رفتم امروز مغزم دیگه نمیکشه، شاید یه ساعت هم شیمی بخونم باز. فردا هم همین شیمی و مشتق رو ادامه میدم.
aaalizadeh79 شما رشته تجربی هستین؟
-
@mohaddese-p-o-i یعنی فامیلای گل بلبل که ممکنه درکی از کار کردن به شکل کنکوری نداشته باشن سراغت نیان
-
aaalizadeh79 شما رشته تجربی هستین؟
@SADAF_KONKUR98 نه ریاضی ام