گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
@mohaddese-p-o-i آره همون نمره کله ... تا روز کنکور که همین باشم صد هزارم نمیشم که
... تیمی که یک هیچ از حریفش جلوعه و میکشه عقب واسه دفاع تو نود درصد مواقع محکومه به باخت ...
پس اگه شیش هیچم از کنکور افتادیم جلو باز باید حمله کنیم واسه گل هفتم ...
تلاش مضاعف تا روز کنکور پر قدرتنوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۲۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@negin-78 منظورم از نظر انرژی بود....
من امروزکلن ازمون تحلیل کردم
تاالان
خیلی غلط داشتم
ترازم شد ۷هزار -
@SADAF_KONKUR98 سبحان الله شاید جالب باشه اما مدتی هست من میکردم اینکارو واقعا فوق العادست نمه نمه همه میرسن به چیزایی که ارامش میده ولی خب از شرایط نگفتینا از درک خانواده نسبت به فضای خونه یا محل مطالعه و خیلی ریز جزئیات این پرس وجو کردن منم برای اینه 15 ساعت فوق محرمانه باید باشه وگرنه اون وسطای روز یکی دست بهش بزنه واقعا نمیشه رسید:man-facepalming:
نوشتهشده در ۱۲ آبان ۱۳۹۷، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous منظورتوت از محرمانه چیه؟؟
-
@negin-78 منظورم از نظر انرژی بود....
من امروزکلن ازمون تحلیل کردم
تاالان
خیلی غلط داشتم
ترازم شد ۷هزارنوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohaddese-p-o-i شمام سنجشی؟
عیب نداره آزمونای بعدی جبران میکنی -
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@negin-78 اری....
-
از سوالات عکس بفرستید
-
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگین تو بفرس...من نمیتونم
-
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط Titan انجام شده
@mohaddese-p-o-i یعنی فامیلای گل بلبل که ممکنه درکی از کار کردن به شکل کنکوری نداشته باشن سراغت نیان
-
گزارش امروز
۳ساعت فیزیک
۲ساعت زیست
۲ ساعت ریاضی
۲ساعت شیمی
۲ساعت عمومی -
@mohaddese-p-o-i یعنی فامیلای گل بلبل که ممکنه درکی از کار کردن به شکل کنکوری نداشته باشن سراغت نیان
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous من خودموبخاطر اینکه ازم سوال نشه جایی نمیرم
مامانمم نمیزاره کسی بیاد خونمون -
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب امروز: مشتق رو ادامه دادم و 6 ساعت خوندم، یک ساعت هم بخش دو شیمی 2 رو خوندم. کلاس کامپیوتر رفتم امروز مغزم دیگه نمیکشه، شاید یه ساعت هم شیمی بخونم باز. فردا هم همین شیمی و مشتق رو ادامه میدم.
-
خب امروز: مشتق رو ادامه دادم و 6 ساعت خوندم، یک ساعت هم بخش دو شیمی 2 رو خوندم. کلاس کامپیوتر رفتم امروز مغزم دیگه نمیکشه، شاید یه ساعت هم شیمی بخونم باز. فردا هم همین شیمی و مشتق رو ادامه میدم.
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهaaalizadeh79 شما رشته تجربی هستین؟
-
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@IAmAnonymous کلا باید یه جوری رفتار کنی انگار هیچی بلد نیستی ته ته ارزوهات هم یه پرستاری درپیته وگرنه اونیم که تا حالا تو عمرش کنکور نداده از سیر تاپیازاطلاعاتش رو میخواد.
-
نوشتهشده در ۱۳ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohaddese-p-o-i سبحان الله خوش بحالتون
-
aaalizadeh79 شما رشته تجربی هستین؟
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@SADAF_KONKUR98 نه ریاضی ام
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohaddese-p-o-i والا من گوشی ندارم بخوام عکس بگیرم با کامپیوتر میام...
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیروز :
سه ساعت عمومی
1 ساعت فیزیک
دو و نیم ساعت زیست
نیم ساعت ریاضی
1 و نیم ساعتم شیمی -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@negin-78 اها...
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب من چون نمیتونم سوالای سنجشو عکس بگیرم بفرسم پس گفتم حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که سوالایی که فکر میکنم مهمن و خودم بعضیاشونو سر جلسه نتونستم حل کنم رو اینجا بزارم و روز بعدش جوابشو بگم البته اگه حل نشد ... نظرتون ؟
با یه سوال شیمی شروع میکنم :
چند گرم آلومینیوم سولفات باید تجزیه شود تا گاز به وجود آمده در شرایطی که حجم مولی گاز ها برابر 30 لیتر است بادکنکی به حجم 5 لیتر را پر کند؟
( جرم مولی اکسیژن : 16 . آلومینیم : 27 . گوگرد : 32 -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
5/6 لیتر از گازی در شرایط استاندارد 16 گرم جرم دارد جرم مولکولی این گاز چند برابر جرم ملکولی گاز پروپین است ؟ (جرم مولی : H:1 ... C :12
-
بچه ها از سوالات تستی کلاس یازدهم ریاضی و تجربی عکس بزارید من گوشیم اپلود نمیکنه بخدا اگر هم کسی کلاس های تستی میره از سوالات عکس بزاره ممنونم