گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
-
از سوالات عکس بفرستید
-
گزارش امروز
۳ساعت فیزیک
۲ساعت زیست
۲ ساعت ریاضی
۲ساعت شیمی
۲ساعت عمومی -
@mohaddese-p-o-i یعنی فامیلای گل بلبل که ممکنه درکی از کار کردن به شکل کنکوری نداشته باشن سراغت نیان
-
خب امروز: مشتق رو ادامه دادم و 6 ساعت خوندم، یک ساعت هم بخش دو شیمی 2 رو خوندم. کلاس کامپیوتر رفتم امروز مغزم دیگه نمیکشه، شاید یه ساعت هم شیمی بخونم باز. فردا هم همین شیمی و مشتق رو ادامه میدم.
-
خب امروز: مشتق رو ادامه دادم و 6 ساعت خوندم، یک ساعت هم بخش دو شیمی 2 رو خوندم. کلاس کامپیوتر رفتم امروز مغزم دیگه نمیکشه، شاید یه ساعت هم شیمی بخونم باز. فردا هم همین شیمی و مشتق رو ادامه میدم.
aaalizadeh79 شما رشته تجربی هستین؟
-
@mohaddese-p-o-i یعنی فامیلای گل بلبل که ممکنه درکی از کار کردن به شکل کنکوری نداشته باشن سراغت نیان
-
aaalizadeh79 شما رشته تجربی هستین؟
@SADAF_KONKUR98 نه ریاضی ام
-
خب من چون نمیتونم سوالای سنجشو عکس بگیرم بفرسم پس گفتم حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که سوالایی که فکر میکنم مهمن و خودم بعضیاشونو سر جلسه نتونستم حل کنم رو اینجا بزارم و روز بعدش جوابشو بگم البته اگه حل نشد ... نظرتون ؟
با یه سوال شیمی شروع میکنم :
چند گرم آلومینیوم سولفات باید تجزیه شود تا گاز به وجود آمده در شرایطی که حجم مولی گاز ها برابر 30 لیتر است بادکنکی به حجم 5 لیتر را پر کند؟
( جرم مولی اکسیژن : 16 . آلومینیم : 27 . گوگرد : 32 -
بچه ها از سوالات تستی کلاس یازدهم ریاضی و تجربی عکس بزارید من گوشیم اپلود نمیکنه بخدا اگر هم کسی کلاس های تستی میره از سوالات عکس بزاره ممنونم
-
بچه ها از سوالات تستی کلاس یازدهم ریاضی و تجربی عکس بزارید من گوشیم اپلود نمیکنه بخدا اگر هم کسی کلاس های تستی میره از سوالات عکس بزاره ممنونم