رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
Revival@
میشه لطف کنید به بنده پیام بدین ؟ !
ممنون میشم واقعا ..! -
Revival@
میشه لطف کنید به بنده پیام بدین ؟ !
ممنون میشم واقعا ..! -
ژاپنی ها عاشق ماهی تازه هستند. اما آبهای اطراف ژاپن سال هاست که ماهی تازه ندارند. بنابراین برای غذا رساندن به جمعیت ژاپن قایق های ماهی گیری، بزرگتر شدند و مسافت های دورتری را پیمودند.
ماهی گیران هر چه مسافت طولانی تری را طی می کردند به همان میزان برای بازگشت زمان بیشتری لازم بود. اگر بازگشت بیش از چند روز طول می کشید ماهی ها، دیگر تازه نبودند و ژاپنی ها مزه این ماهی را نمی پسندیدند.
برای حل این مسئله، شرکت های ماهی گیری فریزرهایی در قایق هایشان تعبیه کردند. آنها ماهی ها را گرفته و روی دریا منجمد می کردند. فریزرها این امکان را برای قایق ها و ماهی گیران ایجاد کردند که دورتر بروند و مدت زمان طولانی تری را روی آب بمانند.
اما ژاپنی ها مزه ماهی تازه و منجمد را متوجه می شدند و مزه ماهی یخ زده را دوست نداشتند.
بنابراین شرکتهای ماهیگیری مخزنهایی را در قایقها کار گذاشتند و ماهی را در مخازن آب نگهداری می کردند. ماهی ها پس از کمی تقلا آرام می شدند و حرکت نمی کردند. آنها خسته و بی رمق، اما زنده بودند.
متاسفانه ژاپنی ها مزه ماهی تازه را نسبت به ماهی بی حال و تنبل ترجیح می دادند. زیرا ماهیها روزها حرکت نکرده و مزه ماهی تازه را از دست داده بودند.
پس شرکتهای ماهیگیری باید این مسئله را بگونه ای حل می کردند.
آنها چطور می توانستند ماهی تازه بگیرند؟
اگر شما مشاور صنایع ماهیگیری بودید، چه پیشنهادی می دادید؟
رون هوبارد در اوایل سالهای ۱۹۵۰دریافت:
" بشر تنها در مواجهه با محیط چالش انگیز به صورت غریبی پیشرفت می کند "برای نگه داشتن ماهی تازه شرکتهای ماهیگیری ژاپن هنوز هم از مخازن نگهداری ماهی در قایقها استفاده می کنند اما حالا آنها یک کوسه کوچک به داخل هر مخزن می اندازند.
کوسه چندتائی از ماهی ها را می خورد اما بیشتر ماهیها با وضعیتی بسیار سرزنده به مقصد می رسند، زیرا برای فرار از کوسه تلاش می کنند.
منافع و مزیتهای رقابت:
شما هر چه با هوش تر، مصرتر و با کفایت تر باشید از حل یک مسئله بیشتر لذت می برید. اگر به اندازه کافی مبارزه کنید و اگر به طور پیوسته در چالشها پیروز شوید، خوشبخت و خوشحال خواهید بود.
گاهی وقتها کوسه ها برای پیشرفت و توسعه لازمند.توصیه :
به جای دوری کردن از مشکلات به میان آنها شیرجه بزنید. از بازی لذت ببرید.
اگر مشکلات و تلاشهایتان بیش از حد بزرگ و بیشمار هستند تسلیم نشوید، ضعف شما را خسته می کند، به جای آن مشکل را تشخیص دهید.
"اگر به اهدافتان دست یافتید، اهداف بزرگتری را برای خود تعیین کنید"
-
به یادت بیار اون دوازده سالی رو که مدرسه رفتی اون روزایی که مجبور بودی صبح زود بیدار شدی یا اینکه شبایی که بیدار موندی که درسو خوب نمره بگیری یا حتی پاس کنی یا نموندی همه ی اون تلاش ها همه ی اون سرکلاس بودن ها و حتی اگه پشت کنکور مونده باشی تازه این سالا هم میاد روش همه و همه بستگی داره به این هشت ماهی که مونده
اینکه بعدش بعد از دیدن نتایج خانوادت همدیگه رو بغل کنن و از شادی جیغ بزنن اینا همش دست توئه
فردایی وجود نداره همه چیز توو امروز اتفاق میفته
به یادت بیار لحظه ی اعلام رتبه ها یا زمانی که نتیجه نهایی اومد اگه لحظه ناخوشایند یا خیلی بدی بوده تو تغییرش بده تو از دست نده این جرقه های کوچیکو . این تو هستی که اون لحظه رو میسازی اینکه اون لحظه بدرخشی دست توئه
اینا رو ننوشتم که نصیحت کنم اینا رو نوشتم چون لحظه های سخت خودم یادم اومد و اینکه تک تک اون سالایی که مدرسه میرفتم برای چی بود ......
به قول یکی از بچه ها خدارو شکر که مشکلات بزرگ نداریم که البته آدمایی هم بودن که با وجود همون مشکلات مثل فوت پدر باز هم تا آخرش تلاش کردن و ادامه دادن -
در جهت جلوگیری از نخوندن و اتلاف وقت و...اینو امتحان کردم خوبه...
رتبه ی پارسالتون رو بنویسید(اعداد ۰ تا نه رو با ورق در بیارید تا کم خط بزنید و...فقط اونا رو جابجا کنید،اگ تخته وایت برد و... دارید ک بهتر) ،هرساعتی ک درس میخونید(n) تا ازش کم کنید،
(مثلا من خودم هرساعت ۲۰ تا کم میکنم،روزی تقریبا میشه ۲۰۰نفر،جا میذارم : |
و هر ساعتی ک خارج از برنامه دارید وقت کشی میکنید و...n دوم،بهش اضافع کنید(مثلا واسه من میشه ده تا)اینطوری دائم تحریک میشم بیشتر بخونم و وقت هدر ندم..
۱۵۰۰ساعت میشه مفید تا عید خوند،هرکی این ۱۵۰۰تا رو بگیره میشه گفت حداقل از بحران رد شده!بعدش میتونه واسه دانشگاه مورد علاقش تلاش کنه
-
هنوزم باورم نمیشه تونسته باشم اون غول بزرگیو که همیشه ازفیزیک ساخته بودمو شکست بدم....گاهی وقتا نمیشه چون میترسیم بریم سمتش ،چون اینقد تو ذهنمون تکرارو تکرارش کردیم که ذهنمونم دیگه باورش شده که عاره تو نمیتونی!!تو توی این درس نتیجه نمیگیری!!
اونوقته که میگردی دنبال راهای فرعی،این دی وی دی،اون دی وی دی،این استاد ،اون استاد،این کتاب،اون کتاب که تهش به هیچی ختم نشد.....شاید اینا ۱۰ درصد فقط روی زودتر موفق شدن تاثیر داشته باشن ولی مسیر اصلیه خودتی و خودت!!!
واسه یه بارم که شده یه مسیریو تا تهِ تهِ تهش بریم وقتی نشد، اونوقت بگیم نتونستم!اونوقت بگیم نشد!!
#غیرممکن های تو ذهنتو بشکن -
(اینو الان توی ی ساایت خوندم جالب بود گفتم بزارمش شمام بخونید)
یکبار هم شدع مقابله خودت بایست...۱.۵ کیلو مغز،واسه این به ادم ندادن ک هرجا فشار اومد بزنه زیرش جا بزنه!ما ها عادت داریم از کاه کوه میسازیم،هول میشیم و هراسان مقابل مشکلات...چهار سوال همیشع از خودتون بپرسید تا راحت بتونید تصمیم بگیرید؛
۱)من چه نقشی دارم
۲)چه چیزهایی در کنترل من است
۳)چه انتخاباتی دارم
۴)پنج سال دیگر هم این موضوع برایم مهم است؟!
-
هنوزم باورم نمیشه تونسته باشم اون غول بزرگیو که همیشه ازفیزیک ساخته بودمو شکست بدم....گاهی وقتا نمیشه چون میترسیم بریم سمتش ،چون اینقد تو ذهنمون تکرارو تکرارش کردیم که ذهنمونم دیگه باورش شده که عاره تو نمیتونی!!تو توی این درس نتیجه نمیگیری!!
اونوقته که میگردی دنبال راهای فرعی،این دی وی دی،اون دی وی دی،این استاد ،اون استاد،این کتاب،اون کتاب که تهش به هیچی ختم نشد.....شاید اینا ۱۰ درصد فقط روی زودتر موفق شدن تاثیر داشته باشن ولی مسیر اصلیه خودتی و خودت!!!
واسه یه بارم که شده یه مسیریو تا تهِ تهِ تهش بریم وقتی نشد، اونوقت بگیم نتونستم!اونوقت بگیم نشد!!
#غیرممکن های تو ذهنتو بشکنآسمان ِ آبی در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
#غیرممکن های تو ذهنتو بشکنچجوری تونستی توی فیزیک پیش رفت داشته باشی راهنماییمون بکن
-
I LOVE MED -
خیلی بده که بی عرضگی های خودمونو گردن خانواده معلم آزمون و یا حتی خدا بندازیم
اون بیگ بنگ لعنتی که منتظرش هستیم تا در یک لحظه باشکوه رخ بده هرگز رخ نخواهد داد %(#ff0000)[هرررررررگگگگگگگگگززززززز]
اکثر مردم فوق العاده تلاش نمی کنن ولی انتظار نتایج فوق العاده رو دارن و صبح رو شب می کنن و شب رو صبح می کنن به امید اینکه بلاخره یک نور الهی وجود اونا رو فرا می گیره و یه دست قدرتمند بلاخره اونا رو از این باتلاق نجات می ده ولی زهی خیال باطل!
به قول revival خدا پسر خاله ما نیست و یا به پدر ما مقروض نیست که بی حرکت به ما برکت بده!
یه خاطره از الکس فرگوسن :
به قول بابام : دزد ها هم وقتی میرن دزدی میگن خدایا با توکل به تو.....
قانون طبیعت : تو تلاش کن تا ببین خدا چطوری %(#00ff00)[اتوماتیک] موفقت می کنه
خدا عاشق منه پس نباید بترسم و یه بار دیگه با تمام وجود تلاش میکنم تا رتبه 1 بشم!
ان شاء الله -
ی نیمکت بزرگ ک پارسال تو محوطه دانشگاه شهید بهشتی نصب شد..
و جمله ای ک روش نوشته؛
اینجا بزرگ فکر کنید