هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دوستان خوبم سلام ؛
روز دانش آموز و بهتون تبریک میگم
امروز داشتم تقویمو ورق می زدم ببینم اوضاع تعطیلیای طول سال چطوره ، تعطيليا و مناسبتهای مختلفو كه ميديدم متوجه شدم كه خیلی از روزها و هفته ها واسه خودشون يه اسمي دارن و نامگذاری شدن ؛ روز دانشجو ، روز معلم ، روز زن ، روز كارگر ، روز پزشک ، روز پرستار و خيلي از روزاي ديگه …
اما...
اما هیچ روزی برای کنکوریا ، توی تقویم ثبت نشده️
خوب که دقت کردم دیدم فقط تقویم نيست كه این مشکلو داره ، خیلی ها هستن که هنوز نمیفهمن و نميدونن كه كنكوري بودن يني چي و کنکوری بودن چه کار سخت و پر زحمتیه …
البته حقم دارن ، شاید هیچکس تورو توی این چاردیواری و لا به لای این همه کتاب و جزوه نمی بینه …به همین دلیل گفتم شاید امروز که روز دانش آموز هست بهترین فرصت برای تبریک به شما کنکوریا هم باشه .
سلامتی کسایی که بهترین روزهای عمرشون رو صرف پیدا کردن "ایکس" از بین هزارتا رادیکال و قدر مطلق می کنن
سلامتی کسایی که زودتر از همه بیدار میشن و دیر تر از همه می خوابن
سلامتي كسايي كه زیر سرشون به جای بالش ، "كتابه"
سلامتی کسایی که اگه خواب هم باشن کابوس "کنکور" ولشون نمی کنه
سلامتی کسایی که طبیعت گردیشون شده "خیلی سبز" ، مسافرتشون شده "دور دنیا در چهار ساعتِ گاج"
سلامتی کسایی که یک سال تلاش می کنن تا سرنوشتشونو توی "چهار ساعت "رقم بزنن
سلامتی کسایی که برای رسیدن به آرزوهاشون "پشت کنکور" می مونن ، اما کنکور بي انصاف هرسال سخت و سخت و سختتر میشه
سلامتی کسایی که “دقت و سرعتشون” باید از یه ورزشکار بیشتر باشه ، اطلاعاتشونم از ده تا معلم
سلامتی کسایی که دوستاشون همش مهمونی و تفریح میرن ، اما اونا می مونن خونه تا فقط چنتا "تست" بیشتر حل کنن
سلامتی کسایی که باید حواسشون به هر سه جا باشه ؛ گذشته ی بد ، حال سخت و آینده روشن
سلامتی کسایی که برای حل همه مشکلاتشون ، همیشه چهارتا گزینه دارن که فقط یکیش درسته
سلامتی کسایی که کاراي درستشون به خاطر زدن یک تست اشتباه ، "منفی" میشه
سلامتی همه کنکوریاااا...
-
دوستان خوبم سلام ؛
امروز داشتم تقویمو ورق می زدم ببینم اوضاع تعطیلیای طول سال چطوره ، تعطيليا و مناسبتهای مختلفو كه ميديدم متوجه شدم كه خیلی از روزها و هفته ها واسه خودشون يه اسمي دارن و نامگذاری شدن ؛ روز دانشجو ، روز معلم ، روز زن ، روز كارگر ، روز پزشک ، روز پرستار و خيلي از روزاي ديگه …
اما...
خوب که دقت کردم دیدم فقط تقویم نيست كه این مشکلو داره ، خیلی ها هستن که هنوز نمیفهمن و نميدونن كه كنكوري بودن يني چي و کنکوری بودن چه کار سخت و پر زحمتیه …
البته حقم دارن ، شاید هیچکس تورو توی این چاردیواری و لا به لای این همه کتاب و جزوه نمی بینه …به همین دلیل گفتم شاید امروز که روز دانش آموز هست بهترین فرصت برای تبریک به شما کنکوریا هم باشه .
سلامتی کسایی که بهترین روزهای عمرشون رو صرف پیدا کردن "ایکس" از بین هزارتا رادیکال و قدر مطلق می کنن
سلامتی کسایی که طبیعت گردیشون شده "خیلی سبز" ، مسافرتشون شده "دور دنیا در چهار ساعتِ گاج"
سلامتی کسایی که برای رسیدن به آرزوهاشون "پشت کنکور" می مونن ، اما کنکور بي انصاف هرسال سخت و سخت و سختتر میشه
سلامتی کسایی که “دقت و سرعتشون” باید از یه ورزشکار بیشتر باشه ، اطلاعاتشونم از ده تا معلم
سلامتی کسایی که دوستاشون همش مهمونی و تفریح میرن ، اما اونا می مونن خونه تا فقط چنتا "تست" بیشتر حل کنن
سلامتی کسایی که باید حواسشون به هر سه جا باشه ؛ گذشته ی بد ، حال سخت و آینده روشن
سلامتی کسایی که برای حل همه مشکلاتشون ، همیشه چهارتا گزینه دارن که فقط یکیش درسته
سلامتی همه کنکوریاااا...
-
دوستان خوبم سلام ؛
اما...
سلامتی همه کنکوریاااا...
-
@Marzieh-m
ببخشید دیر جواب دادم کاری پیش اومد
ببینید بحث من اینایی ک میگید نیست .. بعضیا میگن خدا روزی رسونه .. هر جای دنیا باشی روزیت بهت میرسه .. روزی همه از قبل تعیین شده ست ...
وقتی بهشون میگی خب کار نکن ببینم روزیت از کجا میرسه میگن خدا روزی رو داده ما کم کاری کردیم و بدستش نیاوردیم ! بعد سوال پیش میاد روزی رو دقیقا به کی داده ؟ روزی رو کجا گذاشته که باید ورش داریم ؟ :| اگه میگید ک خدا توانایی بدست آوردن روزی رو تو وجودمون قرار داده با دست و پا و مغزی ک بهمون داده ... پس فرضا یه بچه که تو فلان نقطه آفریقا از کرسنگی میمیره چ کم کاری کرده ؟ واقعا روزی اون کجاست ؟ مگه خدا روزیشو نمیرسونه ؟ پس چرا نرسید و مرد ؟ -
سلامی به نرمی گیسوان یار
-
فااطمه
خستگیاتو ماساژبده
-
@Marzieh-m
ببخشید دیر جواب دادم کاری پیش اومد
ببینید بحث من اینایی ک میگید نیست .. بعضیا میگن خدا روزی رسونه .. هر جای دنیا باشی روزیت بهت میرسه .. روزی همه از قبل تعیین شده ست ...
وقتی بهشون میگی خب کار نکن ببینم روزیت از کجا میرسه میگن خدا روزی رو داده ما کم کاری کردیم و بدستش نیاوردیم ! بعد سوال پیش میاد روزی رو دقیقا به کی داده ؟ روزی رو کجا گذاشته که باید ورش داریم ؟ :| اگه میگید ک خدا توانایی بدست آوردن روزی رو تو وجودمون قرار داده با دست و پا و مغزی ک بهمون داده ... پس فرضا یه بچه که تو فلان نقطه آفریقا از کرسنگی میمیره چ کم کاری کرده ؟ واقعا روزی اون کجاست ؟ مگه خدا روزیشو نمیرسونه ؟ پس چرا نرسید و مرد ؟@نوشابه از اون لحاظ اره درسته چون سوال خودمم بوده و پرسیدمش از کسی
اون گفت چون در اسلام رجعتوجود داره هرکسی که از دنیا بره دوباره روحش یه روزی بر میگرده و در جسم دیگه ای شروع به زندگی میکنه و اینکه میبینید آدم هایی اینطوری از بین میرن یه روزی روحشون تو یه جسم دیگه برمیگرده و صحنه هایی براش آشناست و با هدف خاصی روبرو میشه و تو راهی قرار میگیره که به اون هدف برسه...
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم میگن انگار قبلا در جسم دیگه ای با این چیزا روبرو شدیم...این جوابی بود که من شنیدم و واقعا نمیدونم آیا کاملا درسته یا نه اما یجورایی بنظرم توجیه میکنه سوالو..بازم بپرسین در موردش و اگه به جواب بهتری رسیدین به منم بگین:)
-
@نوشابه از اون لحاظ اره درسته چون سوال خودمم بوده و پرسیدمش از کسی
اون گفت چون در اسلام رجعتوجود داره هرکسی که از دنیا بره دوباره روحش یه روزی بر میگرده و در جسم دیگه ای شروع به زندگی میکنه و اینکه میبینید آدم هایی اینطوری از بین میرن یه روزی روحشون تو یه جسم دیگه برمیگرده و صحنه هایی براش آشناست و با هدف خاصی روبرو میشه و تو راهی قرار میگیره که به اون هدف برسه...
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم میگن انگار قبلا در جسم دیگه ای با این چیزا روبرو شدیم...این جوابی بود که من شنیدم و واقعا نمیدونم آیا کاملا درسته یا نه اما یجورایی بنظرم توجیه میکنه سوالو..بازم بپرسین در موردش و اگه به جواب بهتری رسیدین به منم بگین:)
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم
یا اونا رو تو خواب دیدیم !
استادمون میگفت این یه بیماریه
به همه هم برخورد
-
فااطمه
خستگیاتو ماساژبده
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم
یا اونا رو تو خواب دیدیم !
استادمون میگفت این یه بیماریه
به همه هم برخورد
@M-an پس من خیلی بیمارم://
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو بیمار نیستی بیمار کسیه ک درمورد چیزی ک میگین براش تبدیل به توهم بشه
چیزیکه شما میگین مربوط میشه به بخش غیرعقلانی و شهودی ذهن -
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام به همه