هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلامی به نرمی گیسوان یار
-
فااطمه
خستگیاتو ماساژبده
-
@Marzieh-m
ببخشید دیر جواب دادم کاری پیش اومد
ببینید بحث من اینایی ک میگید نیست .. بعضیا میگن خدا روزی رسونه .. هر جای دنیا باشی روزیت بهت میرسه .. روزی همه از قبل تعیین شده ست ...
وقتی بهشون میگی خب کار نکن ببینم روزیت از کجا میرسه میگن خدا روزی رو داده ما کم کاری کردیم و بدستش نیاوردیم ! بعد سوال پیش میاد روزی رو دقیقا به کی داده ؟ روزی رو کجا گذاشته که باید ورش داریم ؟ :| اگه میگید ک خدا توانایی بدست آوردن روزی رو تو وجودمون قرار داده با دست و پا و مغزی ک بهمون داده ... پس فرضا یه بچه که تو فلان نقطه آفریقا از کرسنگی میمیره چ کم کاری کرده ؟ واقعا روزی اون کجاست ؟ مگه خدا روزیشو نمیرسونه ؟ پس چرا نرسید و مرد ؟@نوشابه از اون لحاظ اره درسته چون سوال خودمم بوده و پرسیدمش از کسی
اون گفت چون در اسلام رجعتوجود داره هرکسی که از دنیا بره دوباره روحش یه روزی بر میگرده و در جسم دیگه ای شروع به زندگی میکنه و اینکه میبینید آدم هایی اینطوری از بین میرن یه روزی روحشون تو یه جسم دیگه برمیگرده و صحنه هایی براش آشناست و با هدف خاصی روبرو میشه و تو راهی قرار میگیره که به اون هدف برسه...
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم میگن انگار قبلا در جسم دیگه ای با این چیزا روبرو شدیم...این جوابی بود که من شنیدم و واقعا نمیدونم آیا کاملا درسته یا نه اما یجورایی بنظرم توجیه میکنه سوالو..بازم بپرسین در موردش و اگه به جواب بهتری رسیدین به منم بگین:)
-
@نوشابه از اون لحاظ اره درسته چون سوال خودمم بوده و پرسیدمش از کسی
اون گفت چون در اسلام رجعتوجود داره هرکسی که از دنیا بره دوباره روحش یه روزی بر میگرده و در جسم دیگه ای شروع به زندگی میکنه و اینکه میبینید آدم هایی اینطوری از بین میرن یه روزی روحشون تو یه جسم دیگه برمیگرده و صحنه هایی براش آشناست و با هدف خاصی روبرو میشه و تو راهی قرار میگیره که به اون هدف برسه...
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم میگن انگار قبلا در جسم دیگه ای با این چیزا روبرو شدیم...این جوابی بود که من شنیدم و واقعا نمیدونم آیا کاملا درسته یا نه اما یجورایی بنظرم توجیه میکنه سوالو..بازم بپرسین در موردش و اگه به جواب بهتری رسیدین به منم بگین:)
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم
یا اونا رو تو خواب دیدیم !
استادمون میگفت این یه بیماریه
به همه هم برخورد
-
فااطمه
خستگیاتو ماساژبده
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینکه هر راز گاهی صحنه هایی یا حرف هایی برامون آشناست و حس میکنیم که قبلا اونجا بودیم و یا اون حرف هارو شنیدیم
یا اونا رو تو خواب دیدیم !
استادمون میگفت این یه بیماریه
به همه هم برخورد
@M-an پس من خیلی بیمارم://
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو بیمار نیستی بیمار کسیه ک درمورد چیزی ک میگین براش تبدیل به توهم بشه
چیزیکه شما میگین مربوط میشه به بخش غیرعقلانی و شهودی ذهن -
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام به همه
دیگه حالم داره از خودم بهم میخوره چیکار کنم؟سلام دتر
خوبی؟
کاری میتونم برات انجام بدم؟ -
-
سلام به همه
دیگه حالم داره از خودم بهم میخوره چیکار کنم؟سلام دتر
خوبی؟
کاری میتونم برات انجام بدم؟ -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو بیمار نیستی بیمار کسیه ک درمورد چیزی ک میگین براش تبدیل به توهم بشه
چیزیکه شما میگین مربوط میشه به بخش غیرعقلانی و شهودی ذهنفااطمه روزی نیست که این اتفاق برام نیفته:/
یهوو میگمم عههه مامان من اینو دیدم
منحضار
-
@نوشابه از اون لحاظ اره درسته چون سوال خودمم بوده و پرسیدمش از کسی
-
فااطمه سلام تو خوبی؟
دارم تنبلی میکنم اعصابم ریخته بهم
ای خدا لعنت کنه اون کسیو که کنکور رو اختراع کرد@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام تو خوبی؟
ای خدا لعنت کنه اون کسیو که کنکور رو اختراع کردخوبم فدات
اگ یه دوره فشرده درس خوندی سعی کن یکم به خودت درحد چندساعت استراحت بدی و هرکاری غیراز درس انجام بده بعد با فکر باز و انگیزه بشین بخون -
فااطمه سلام تو خوبی؟
ای خدا لعنت کنه اون کسیو که کنکور رو اختراع کردخوبم فدات
اگ یه دوره فشرده درس خوندی سعی کن یکم به خودت درحد چندساعت استراحت بدی و هرکاری غیراز درس انجام بده بعد با فکر باز و انگیزه بشین بخون