هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@A-saf-L-ari-I نه کی گفتم؟
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
باشه سردردم باعث شد چشام سیب وپرتقال بچینه
-
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
باشه سردردم باعث شد چشام سیب وپرتقال بچینه
-
پشمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-saf-L-ari-I آلبالو میچینه
نه الان آلبالوهارو چیدن رفت پی کارش..
-
@A-saf-L-ari-I آلبالو میچینه
نه الان آلبالوهارو چیدن رفت پی کارش..
-
-
پروفم عوض نمیشه
-
پشمک ببین من این حال تو رو قشنگ درک میکنم خودمم پارسال اینطور بودم چرا میکی شاید نرسم اینطور میگی ک مسیئولیت درس خوندن رو از دوشت برداری با خودت بگو من درسمو میخونم چ برسم چ نرسم و واقعا هم بخون و تلاش کن در اینصورت صد در صد بهت قول میدم میرسی
-
چراحالا پشمک؟
نکنه حاج عبداله؟
پشمک -
پشمک ببین من این حال تو رو قشنگ درک میکنم خودمم پارسال اینطور بودم چرا میکی شاید نرسم اینطور میگی ک مسیئولیت درس خوندن رو از دوشت برداری با خودت بگو من درسمو میخونم چ برسم چ نرسم و واقعا هم بخون و تلاش کن در اینصورت صد در صد بهت قول میدم میرسی
-
Zahra_Z من فک میکنم اونی که رتبه ی مثلا هزار یا دو هزار یا سه هزار میاره کلا یه ادم عجیب غریبیه اخه خیلیه بین یه میلیون ادم بشی سه هزار!!!
-
Zahra_Z من فک میکنم اونی که رتبه ی مثلا هزار یا دو هزار یا سه هزار میاره کلا یه ادم عجیب غریبیه اخه خیلیه بین یه میلیون ادم بشی سه هزار!!!
مثلا شاخ داره و دم؟؟
-