هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@IAmAnonymous کلید چیو؟  
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa بله.. 
 برای من 504 فوق اضطراریه romisa 
 504 چند صفس؟@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa بله.. 
 504 چند صفس؟لغاتش مهمه، من از تیک گاج استفاده میکنم، طبق چیزی که خودش گفته هر لغت 8 بار مرور میشه و کل 504 تو 33 روز تموم میشه. 
- 
h0ssein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I مگه چند تاست/: 4تاااااااا   
 صفراش جانشده بزارن 4000000000 
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: romisa بله.. 
 504 چند صفس؟لغاتش مهمه، من از تیک گاج استفاده میکنم، طبق چیزی که خودش گفته هر لغت 8 بار مرور میشه و کل 504 تو 33 روز تموم میشه. @A-K پس 504انتشارات گاجه؟ :// 
- 
h0ssein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I مگه چند تاست/: 4تاااااااا   
 صفراش جانشده بزارن 4000000000 @A-saf-L-ari-I  
- 
@A-K پس 504انتشارات گاجه؟ :// @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K پس 504انتشارات گاجه؟ :// انتشارات نیست، اَپشه 
- 
@IAmAnonymous در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I همین حرکت انقلابی برای جمع آوری امتیاز فی سبیل الله   
- 
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @IAmAnonymous 
 لغاتو از اون بخونید
 تستو از آبی که جدیدترهتستای آبی خیلی خوبه، من استفاده کردم عالی بوده ولی باید خیلی خوب کار کرد باهاش 
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K پس 504انتشارات گاجه؟ :// انتشارات نیست، اَپشه @A-K تیک گاج اپه؟ 
- 
هرکی به من امتیاز بده ایشالا کنکور قبول بشه  تا الان هرکی به من امتیاز نداد یچیزش شد حواستون باشه فقط!! تا الان هرکی به من امتیاز نداد یچیزش شد حواستون باشه فقط!!
- 
@A-K تیک گاج اپه؟ @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست 
- 
هرکی به من امتیاز بده ایشالا کنکور قبول بشه  تا الان هرکی به من امتیاز نداد یچیزش شد حواستون باشه فقط!! تا الان هرکی به من امتیاز نداد یچیزش شد حواستون باشه فقط!!
- 
@IAmAnonymous در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K تعریف نکردید از خیلی خوب کار کردن باهاش چجوری منظورتون هست بررسی دقیق تستا، تستای تالیفیو و ازمونای خود کانون به نظرم برای کسب 60 کافیه، متن و کلوز هم از خود ازمونای کانون داره، اینا هم کمک کنندس 
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست بازار منظورم اپ بازار بود 
- 
هرکی به من امتیاز بده ایشالا کنکور قبول بشه  تا الان هرکی به من امتیاز نداد یچیزش شد حواستون باشه فقط!! تا الان هرکی به من امتیاز نداد یچیزش شد حواستون باشه فقط!!h0ssein آی آی..سنگ پای قزوین که میگن تویی!  
- 
@IAmAnonymous در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K تعریف نکردید از خیلی خوب کار کردن باهاش چجوری منظورتون هست بررسی دقیق تستا، تستای تالیفیو و ازمونای خود کانون به نظرم برای کسب 60 کافیه، متن و کلوز هم از خود ازمونای کانون داره، اینا هم کمک کنندس 
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست بازار منظورم اپ بازار بود @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست بازار منظورم اپ بازار بود   دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم :// ://
- 
@A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست بازار منظورم اپ بازار بود   دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم :// ://@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست بازار منظورم اپ بازار بود   دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم :// ://بحث کتاب شد، گفتم اشتباه نشه 
- 
یووه_منچستر   
- 
@A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-K در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @A-saf-L-ari-I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بله، توی بازار هست بازار منظورم اپ بازار بود   دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم دیگه ایندقا ازتکنولوژی دور نیسیم :// ://بحث کتاب شد، گفتم اشتباه نشه @A-K آهان  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️