هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner :| بگو چرا هس بعد اونموقعه من میگم چرا نیس
-
@Syner :|
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS شما تماما در عدالت بودین؟پس چرا رتبه یک نشدین مگه نمیگین خدا به همه یه ذهن داده و عوامل بیرونی موثر نیست
خب چرا شما رتبه یک نشدین؟حتما میگین چون به اندازه اونا تلاش نکردین
خب چرا تلاش نکردین مگه یه مدل ذهن که عوامل بیرونی روش تاثیر نزاره یک مدل اقداماتو انجام نمیده؟ -
@DreamS شما تماما در عدالت بودین؟پس چرا رتبه یک نشدین مگه نمیگین خدا به همه یه ذهن داده و عوامل بیرونی موثر نیست
خب چرا شما رتبه یک نشدین؟حتما میگین چون به اندازه اونا تلاش نکردین
خب چرا تلاش نکردین مگه یه مدل ذهن که عوامل بیرونی روش تاثیر نزاره یک مدل اقداماتو انجام نمیده؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner هر کسی به اندازه تلاشش پاداش میگیره
2 من اصلا درس نخوندم صرفا تست هم نزدم البته من بخاطر بیماری ک دارم نمیتونم هیچ چیزیو فراموش کنم شرطش تمرکزه اگه تمرکز کنم نمیتونم
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشه -
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نگا کنید شما وضع مالیتون خوبه واسه همین این تاثیر رو قبول ندارین
-
@Syner هر کسی به اندازه تلاشش پاداش میگیره
2 من اصلا درس نخوندم صرفا تست هم نزدم البته من بخاطر بیماری ک دارم نمیتونم هیچ چیزیو فراموش کنم شرطش تمرکزه اگه تمرکز کنم نمیتونم
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشهنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط Zrex انجام شده@DreamS خب چرا تلاش ها متفاوته غیر از تاثیر عوامل بیرونیه؟
البته به خود فردم ربط داره ولی عوامل بیرونی هم بی تاثیر نیست -
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشهنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS ینی چی که درس نخوندین و تستم نزدین؟
عجی مجی کردین:/ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه فقیر به دنیا بیایید تقصیر خودتون نیس ولی اگه فقیر از دنیا برید تقصیر خودتونه
بیل گیتس -
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشهنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS
بیماری ؟
واقعا ؟
همچین چیزی هم هست ؟
بیماری که باعث میشه فراموش نکنید ؟ -
اگه فقیر به دنیا بیایید تقصیر خودتون نیس ولی اگه فقیر از دنیا برید تقصیر خودتونه
بیل گیتسنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS الان هیچ ربطی به تاثیر عوامل محیطی نداره این حرف
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
romisa اوهوم متاسفانه هس اوتیسم سندرم ساونت
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner خیلی ربط داره
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS چقد خوب
-
بیل گیتسنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیل گیتسآره میشه به پول رسید حتی فقیرترین هم
اما به نظرم هدف کاملی نیس برا زندگی
یه جورایی پوچه اگه فقط این باشه -
@Syner خیلی ربط داره
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS مطمئن باشید اگه وضع مالیتون بد بود الان تو این مکانی که هستین نمیبودین
-
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیل گیتسآره میشه به پول رسید حتی فقیرترین هم
اما به نظرم هدف کاملی نیس برا زندگی
یه جورایی پوچه اگه فقط این باشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa ثروت فقط پول نیس
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner از هر 998 نفر یک نفر به این بیماری مبتلا عه
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS چقد جالبه... تا حالا در موردش نخونده بودم...
نبوغ بعد از ضربه!! -
romisa ثروت فقط پول نیس
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa ثروت فقط پول نیس
آره همینطوره
چون بحث پول بود فک کردم منظورتون اونه -
@Syner از هر 998 نفر یک نفر به این بیماری مبتلا عه
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@DreamS مشکل خاصی هم داره؟یا فقط یه قابلیت برتره؟
-
@DreamS چقد جالبه... تا حالا در موردش نخونده بودم...
نبوغ بعد از ضربه!!فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی پس از ضربه هم میتونه اتفاق بیوفته ولی من مادرزادی بیمار بودم