هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner :| بگو چرا هس بعد اونموقعه من میگم چرا نیس
-
@Syner :|
@DreamS شما تماما در عدالت بودین؟پس چرا رتبه یک نشدین مگه نمیگین خدا به همه یه ذهن داده و عوامل بیرونی موثر نیست
خب چرا شما رتبه یک نشدین؟حتما میگین چون به اندازه اونا تلاش نکردین
خب چرا تلاش نکردین مگه یه مدل ذهن که عوامل بیرونی روش تاثیر نزاره یک مدل اقداماتو انجام نمیده؟ -
@DreamS شما تماما در عدالت بودین؟پس چرا رتبه یک نشدین مگه نمیگین خدا به همه یه ذهن داده و عوامل بیرونی موثر نیست
خب چرا شما رتبه یک نشدین؟حتما میگین چون به اندازه اونا تلاش نکردین
خب چرا تلاش نکردین مگه یه مدل ذهن که عوامل بیرونی روش تاثیر نزاره یک مدل اقداماتو انجام نمیده؟@Syner هر کسی به اندازه تلاشش پاداش میگیره
2 من اصلا درس نخوندم صرفا تست هم نزدم البته من بخاطر بیماری ک دارم نمیتونم هیچ چیزیو فراموش کنم شرطش تمرکزه اگه تمرکز کنم نمیتونم
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشه -
@Syner هر کسی به اندازه تلاشش پاداش میگیره
2 من اصلا درس نخوندم صرفا تست هم نزدم البته من بخاطر بیماری ک دارم نمیتونم هیچ چیزیو فراموش کنم شرطش تمرکزه اگه تمرکز کنم نمیتونم
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشه -
3 همه نمیخوان واقعا رتبه ی یک شن اونی ک دلش میخواد با اونی ک واقعا میخواد خیلی فرق داره اونی ک دلش میخواد صرفا دلشه دیگه ولی اونی ک واقعا میخواد میشه@DreamS ینی چی که درس نخوندین و تستم نزدین؟
عجی مجی کردین:/ -
اگه فقیر به دنیا بیایید تقصیر خودتون نیس ولی اگه فقیر از دنیا برید تقصیر خودتونه
بیل گیتس -
اگه فقیر به دنیا بیایید تقصیر خودتون نیس ولی اگه فقیر از دنیا برید تقصیر خودتونه
بیل گیتس -
romisa اوهوم متاسفانه هس اوتیسم سندرم ساونت
-
@Syner خیلی ربط داره
-
-
بیل گیتس@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیل گیتسآره میشه به پول رسید حتی فقیرترین هم
اما به نظرم هدف کاملی نیس برا زندگی
یه جورایی پوچه اگه فقط این باشه -
@Syner خیلی ربط داره
-
@DreamS در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بیل گیتسآره میشه به پول رسید حتی فقیرترین هم
اما به نظرم هدف کاملی نیس برا زندگی
یه جورایی پوچه اگه فقط این باشهromisa ثروت فقط پول نیس
-
@Syner از هر 998 نفر یک نفر به این بیماری مبتلا عه
-
@DreamS چقد جالبه... تا حالا در موردش نخونده بودم...
نبوغ بعد از ضربه!! -
romisa ثروت فقط پول نیس
-
@Syner از هر 998 نفر یک نفر به این بیماری مبتلا عه
-
@DreamS چقد جالبه... تا حالا در موردش نخونده بودم...
نبوغ بعد از ضربه!!آسمان ِ آبی پس از ضربه هم میتونه اتفاق بیوفته ولی من مادرزادی بیمار بودم