هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
تو بعضی مراحل زندگی نمی گم کنکور چون من هنوز بعد قبولیم وارد تقسیم بندی زندگیم میشه چون معلوم میشه وارد کدوم مرحله میشم واسه هدفات میجنگی کلی هم ارزو داری اما مرگم کنارش ارزوست دیگه واست مهم نیس کی خاموش بشی فقط تلاش میکنی که بری جلو به هدفت برسی همین شایدم این احساس چند ثانیه ای من اشتباهه اما من اینو حس میکنم
-
SenatOr
دارم فک میکنم به خیلی چیزایی که دست خودم نیست ....
دیدی میخوای حواستو پرت کنی دقیقا میره روش -
revival
باشه ولی منم نگفتم فیلم سینماییه که :|
یه چیز دیگه بود
در هر صورت علم ما هر چقدر هم که پیشرفت کنه باز هم ناقصه و اینکه هر کفری که اونا میگن هم درست نیست :|
ختم جلسه اعلام میشه@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
revival
باشه ولی منم نگفتم فیلم سینماییه که :|
یه چیز دیگه بود
در هر صورت علم ما هر چقدر هم که پیشرفت کنه باز هم ناقصه و اینکه هر کفری که اونا میگن هم درست نیست :|
ختم جلسه اعلام میشهبحث منم بچیز دیگ بود.من اعتقادی به فیلم و... ندارم،مستند سینمایی یا هرچی،هرکی میخواد ساخته باشه اونو،عقلا قبلوش کنم میگ اره درسته و امکانش هست...
الذین« یستمعون» القول فیتبعون احسن!رضایت دادم به ختم جلسه
خدانگهدار
-
SenatOr پیداش کردم دکتر ادریانا ماری سال ۲۰۲۲ قراره بره
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اوم.هر جا هستن موفق باشن
@Khanoome-romisa
اتفاقا امروز همش یاسمین تو ذهنم بود...یه زمانی آلایی
دلم برات یه ذره شده که.. -
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اوم.هر جا هستن موفق باشن
@Khanoome-romisa
اتفاقا امروز همش یاسمین تو ذهنم بود...یه زمانی آلایی
دلم برات یه ذره شده که..آسمان ِ آبی تو نت زدم پیداش نکردم.خیلی ترسناکه :|
-
آسمان ِ آبی تو نت زدم پیداش نکردم.خیلی ترسناکه :|
SenatOr اره خیلی...یه همایش بود به اسم همایش ریسک پذیری این فضانورده اومده بود دربارش حرف زده بود تو نت منم پیدا نکردم
-
SenatOr اره خیلی...یه همایش بود به اسم همایش ریسک پذیری این فضانورده اومده بود دربارش حرف زده بود تو نت منم پیدا نکردم
آسمان ِ آبی اوم
-
-
اکالیپتوس همین الان داشتم عکسو میذاشتم:)