هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Marzieh-m اععههه...خب پس ازاون جهت هم حله...اخه من به هرچی فک کنم قطعن خوابشو میبینم
رد خور نداره -
سلام
-
-
-
-
بچه ها رشتتون چیه ؟چندمین؟
-
-
-
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77
آره
چی شده ؟از برنامه جاموندم میخوام این ازمون برسم اونایی ام ک عقب افتادم توی ازمون بعد جبران کنم..تا ظهر درس میخونم بعدش کلا کتاب میذارم کنار اصلا اینجوری نبودم از وقتی ازازمون جاموندم اینجوری شدم همش فکر میکنم نمیرسم تموم کنم و...
-
من دوازدهمم انقد بی انگیزم ک دوس ندار ادامه بدم اصلا از ترازمم راضی نیستم نمیدونم چیکار کنم؟
-
دوستامم ک میبینم کلا نا امید میشم
-
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@zahra-77
آره
چی شده ؟از برنامه جاموندم میخوام این ازمون برسم اونایی ام ک عقب افتادم توی ازمون بعد جبران کنم..تا ظهر درس میخونم بعدش کلا کتاب میذارم کنار اصلا اینجوری نبودم از وقتی ازازمون جاموندم اینجوری شدم همش فکر میکنم نمیرسم تموم کنم و...
-
من دوازدهمم انقد بی انگیزم ک دوس ندار ادامه بدم اصلا از ترازمم راضی نیستم نمیدونم چیکار کنم؟
-
اره ولی انقد بی انگزه شدم ک عمل نمیکنم بهش اگه عملم کن بی کیفیته
-
@negwin-_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شما که مدرسه میری یه محرک داری برای ادامه دادن و دوستایی برای رقابت.. الان نمیتونم راهنماییت کنم خودمم همینجوری شدم وضعیتم داغونه الان بگم فلانکار بکن میگی بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن