🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
رتبه های تک رقمی کنکور۹۸
-
هنوزم باورم نمیشه تونسته باشم اون غول بزرگیو که همیشه ازفیزیک ساخته بودمو شکست بدم....گاهی وقتا نمیشه چون میترسیم بریم سمتش ،چون اینقد تو ذهنمون تکرارو تکرارش کردیم که ذهنمونم دیگه باورش شده که عاره تو نمیتونی!!تو توی این درس نتیجه نمیگیری!!
اونوقته که میگردی دنبال راهای فرعی،این دی وی دی،اون دی وی دی،این استاد ،اون استاد،این کتاب،اون کتاب که تهش به هیچی ختم نشد.....شاید اینا ۱۰ درصد فقط روی زودتر موفق شدن تاثیر داشته باشن ولی مسیر اصلیه خودتی و خودت!!!
واسه یه بارم که شده یه مسیریو تا تهِ تهِ تهش بریم وقتی نشد، اونوقت بگیم نتونستم!اونوقت بگیم نشد!!
#غیرممکن های تو ذهنتو بشکن -
(اینو الان توی ی ساایت خوندم جالب بود گفتم بزارمش شمام بخونید)
یکبار هم شدع مقابله خودت بایست...۱.۵ کیلو مغز،واسه این به ادم ندادن ک هرجا فشار اومد بزنه زیرش جا بزنه!ما ها عادت داریم از کاه کوه میسازیم،هول میشیم و هراسان مقابل مشکلات...چهار سوال همیشع از خودتون بپرسید تا راحت بتونید تصمیم بگیرید؛
۱)من چه نقشی دارم
۲)چه چیزهایی در کنترل من است
۳)چه انتخاباتی دارم
۴)پنج سال دیگر هم این موضوع برایم مهم است؟!
-
آسمان ِ آبی در رتبه های تک رقمی کنکور۹۸ گفته است:
هنوزم باورم نمیشه تونسته باشم اون غول بزرگیو که همیشه ازفیزیک ساخته بودمو شکست بدم....گاهی وقتا نمیشه چون میترسیم بریم سمتش ،چون اینقد تو ذهنمون تکرارو تکرارش کردیم که ذهنمونم دیگه باورش شده که عاره تو نمیتونی!!تو توی این درس نتیجه نمیگیری!!
اونوقته که میگردی دنبال راهای فرعی،این دی وی دی،اون دی وی دی،این استاد ،اون استاد،این کتاب،اون کتاب که تهش به هیچی ختم نشد.....شاید اینا ۱۰ درصد فقط روی زودتر موفق شدن تاثیر داشته باشن ولی مسیر اصلیه خودتی و خودت!!!
واسه یه بارم که شده یه مسیریو تا تهِ تهِ تهش بریم وقتی نشد، اونوقت بگیم نتونستم!اونوقت بگیم نشد!!
#غیرممکن های تو ذهنتو بشکنچجوری تونستی توی فیزیک پیش رفت داشته باشی راهنماییمون بکن
-
I LOVE MED -
خیلی بده که بی عرضگی های خودمونو گردن خانواده معلم آزمون و یا حتی خدا بندازیم
اون بیگ بنگ لعنتی که منتظرش هستیم تا در یک لحظه باشکوه رخ بده هرگز رخ نخواهد داد %(#ff0000)[هرررررررگگگگگگگگگززززززز]
اکثر مردم فوق العاده تلاش نمی کنن ولی انتظار نتایج فوق العاده رو دارن و صبح رو شب می کنن و شب رو صبح می کنن به امید اینکه بلاخره یک نور الهی وجود اونا رو فرا می گیره و یه دست قدرتمند بلاخره اونا رو از این باتلاق نجات می ده ولی زهی خیال باطل!
به قول revival خدا پسر خاله ما نیست و یا به پدر ما مقروض نیست که بی حرکت به ما برکت بده!
یه خاطره از الکس فرگوسن :
به قول بابام : دزد ها هم وقتی میرن دزدی میگن خدایا با توکل به تو.....
قانون طبیعت : تو تلاش کن تا ببین خدا چطوری %(#00ff00)[اتوماتیک] موفقت می کنه
خدا عاشق منه پس نباید بترسم و یه بار دیگه با تمام وجود تلاش میکنم تا رتبه 1 بشم!
ان شاء الله -
در حال(لحظه) زندگی کن!!!جمله ی معروف جلد نوشابه ها!یعنی بکش بالا این لیوانو بابا،فکر ضررش نباش،اوو کو تا فرداها،قند داره چیه،پوکی استخوان و... میاره کدوم کشکیه!
حقیقت روزای کنکوری!
یه جمله هست میگ ؛اک فکر این ثانیه ات نباشی،داری آتیش به سرنوشتت میزنی،به سالها...
نمیشه شروع به تخریب ی سد کرد و انتظار داشته باشی زیر سیلابش غرق نشی !زندگی پیوسته س،گسسته نیست!نمیشه امروزو بسوزونی و امید به فردا داشته باشی!ما تو تونل زمان حرکت میکنیم مسیری ک رفت،دیگ رفت،چیزی ب اسم جبران معنی نداره تو تازه اک بخوای مثلا جبران کنی تازه فقط داری از ما بقی مسیر درست استفاده میکنی!پس گند نزن به امروز به امید فردا شروع کردن
شروع از نو معنی نداره!
من خودم اشتباهم این بود همیشه گفتم بیخیال گذشته، از اول!چشم بستن رو شکست و گذشته خودش اول شکسته دیگه س!از نو شروع نکن!از نو ادامه بده!
ماها عادت کردیم واسه درپوش تنبلیامون بگیم؛ «بهترینه خودت باش»...
عه دیروز ۴ساعت خوندم تا اخر ماه میرسونمش ۶ساعت تا کنکور ۱۰،نه عمو شوت میشی!
وقتی ک قراره ادم خودش ملاک باشه!
نه «بهترین خودت باش،با توجه به دیدن بهترینها»
چشم نبند فاصله تو ببین ک کجای قافله ای! بعد تلاش کن
اگ این جمله« بهتربن خودت باش» درسته،پس الگو و نمونه ها واسه چین!چراغ راه چیه،چرا قران میگ
لقد کان لکم فی رسول الله «اسوه» حسنه ...یعنی ببین الگو بگیر!پس الانم واسه کنکور؛
ببین کجای مسیری!نترس!فرار نکن!وایسا،حساب کن برنامه بچین پیش برو... -
این پست پاک شده!
-
خب لازم دونستم با توجه به اتفاقات دیروز یه حرفایی رو اول به خودم،بعد به بقیه(اگه پستو خوندن)بگم
اول اینکه من خودم به شخصه هیچوقت فکر نکردم به رتبه تک رقمی :| حتی الان ک دارم اینو مینویسم خندم گرفتهچون اصلا تلاشم در حد و اندازه یِ این رتبه ها نبوده خب.
ببینید،خود را دستِ کم نگرفتن و امید داشتن یه چیزه،تو هپروت و فضا سیر کردن یه چیز دیگه س!
متاسفانه خیلیا(از جمله خودم)بیشتر مواقع اینارو با هم اشتباه میگیریم.
خب...یه نفر میاد میگه چرا من نتونم رتبه n رقمی بیارم؟! مگه اونی که رتبش فرضا صد شده چی بیشتر از من داره؟!بعد چی؟همین ادم نشسته پای گوشی از صبح میره توی چمیدونم اینستاگرام و تلگرام،همشم بیرونه،خودشم دست کم نمیگیره و همچنان داره میگه من هیچیم کمتر از اونی که رتبش صد شده،نیست!خیلیامون همینطوریم...خیلیامون!(بچه ها منظورم شخص خاصی نیست اینجا بخدا،پس خواهشا کسی به خودش نگیره)
خودمو مثال میزنم،یه روز 10 ساعت خوندم،فرداش 5ساعت،پس فرداش هیچی!!خب این خوندنه فقط به درد خودم میخوره دیگه!نه؟!کنکور شوخی نیست،کاملا جدیهبه این کار نداره که تنبلی کردیم،چمیدونم مشکل داشتیم یا هرچی،یه آزمون میگیره بعدم متناسب با اون تلاشی ک داشتیم یه رتبه میده...
ببینید...با خودمون دروغ نداریم که دیگه؟! با خودمون که تعارف نداریم!
بشینیم فک کنیم،بگیم کجای کاریم؟!بین پونصد هزار داوطلب ما نفر چندمیم؟سنجش که عاشق چش و ابروی ما نیست بیاد یه رتبه خوشگل تقدیممون کنه که،خودمون باید بخونیم،یا بقول یکی از بچه ها خدا ک پسرخالمون نیست...پس خودمون باید تلاش کنیم.
من خودم فک میکردم مگه اون رتبه برتره چیکار میکنه؟خب همین کتابارو میخونه دیگه،حالا ب جای 1دور 2دور میخونه...ولی...وقتی حرفاشونو خوندم فهمیدم کجای کارم خودم.فهمیدم چقد محدود فکر میکردم چقد تلاش نمیکردم واقعا!فرق هست بین کسی که 4ساعت میخوابه و همش در حال تلاشه با منی که 9 ساعت میخوابمو هر وقت حالشو داشتم درس میخونم!خیلیامون اینطوریم دیگه،نه؟!یه مهمونی میذارن ما اولین نفر میریم،یه فیلم پخش میشه ما میریم نگاه میکنیم،خبرای دست اول ک همیشه پیش ماست!یه پست گذاشتم توی همین تاپیک از کسی ک رتبش دو رقمی شده بود،نمیدونم خوندین یا نه ولی میگفت من از اسفند اماده بودم کنکور بدم،کل کتابای تو بازارو واسه درسی مث زیست حل کردم حتی 1بار و 2بار هم نه،بیشتر،اگه تو ازمون فصل 6 سال دوم میومد من 10تا فصل دیگه رو هم مرور میکردم همراش!
اینارو نمیگم که کسی ناامید شه...اصلا...میگم که با خودمون خلوت کنیم و فکر کنیم ب اینکه کجای کاریم...
هیچکس...هیچکس مث خودمون ب فکرمون نیست...بخدا نیست...مثال میزنم:معلم شیمی خودم بم میگفت تو درست خوبه شیمی رو میری تو کنکور 80 میزنی!منم جوگیر میگفتم وقتی معلمم میگه 80 میزنی ینی میزنم دیگه یا کلاس ریاضی رفته بودم جلسه اول استادِ اومد چند تا سوال پرسید جواب دادم گفت تو حتما قبول میشیالان من عایا شیمی 80 زدم؟نه!عایا قبول شدم؟نهاینارو گفتم ک بگم به حرف این و اون نیست،به تلاش خودمونه(100بار گفتم اینو ولی کو گوش شنوا؟خودمو میگما،باز از فردا میرم 9 ساعت میخوابم عین خرس)درصد 80 زدن هم بعید نیست،نمیگم نمیشه،میشه اما به شرط تلاشِ خیلی زیاد!
یا دی ماه ک میشه میریم تو نت میزنیم"کسی هست از دی خونده باشه و رتبش زیر صد شده باشه؟"بعد چند تا سایتو میخونیم چند نفرم پیدا میکنیم که از دی خوندن و قبول شدن.خیالمون راحت میشه ک اگ از الان بخونیمم قبول میشیم.یا بهمن ک میشه میایم میگیم رستگار رحمانی از بهمن شرو کرد رتبش یک شد پس منم میشمبابا،رستگار رحمانی قبلا رتبه برتر رشته ریاضی بوده!ینی عمومیاش و ریاضی فیزیک و شیمی ش فووول بوده!!!یه مرور میکرده کافی بوده براش!بعد ما چی؟!همچنان ول میچرخیم تو نت و منتظر بهمن ماهیم ک بیاد و مارو به رتبه 1 برسونهیا میریم تو انجمنای دیگه میخونیم"پزشکی فقط و فقط در 1ماه،در دو هفته:///"اونی ک میاد میگه توی یه ماه پزشکی قبول شدم مطمئن باشین قبلا خوب خونده!مطمئن باشین پایه ش خوب بوده،قبلا خونده که الان توی یه ماه همه چیو میتونه جمع و جور کنه...یه نفر چند روز پیش تو سایت کانون گفته بود شیمی ازمونو تو 4ساعت خوندم 78 درصد شدم،عایا از صفر خونده؟نه!سال های قبل،یا چمیدونم تابستون،براش وقت گذاشته،تست زده،که الان میتونه توی 4ساعت خوندن بره 78 بزنه!پس حواسمون به این موارد باشه:)
اینارو نگفتم ک بگم کسی نمیتونه از اینجا تک رقمی و دورقمی بیاره،اتفاقا اینجا کسی هست که اگه یکم بیشتر تلاش کنه میاره،این حرف چند نفر دیگه م هست،اگههه تلاش کنه اگه نه ک هیچی
+حرفایی که گفتم همش یادآوری بود،همونطوری که گفتم،اول اینارو به خودم میگم بعد اونی که داره پستو میخونه،پس با یه حالت نصیحت طور نخونیدش،چون خودم خوشم نمیاد کسی نصیحتم کنه و میدونم که بقیه هم همینطورن:)درضمن از الان توی هر سطحی که باشیم میتونیم با تلاش به رتبه ای که میخوایم برسیم،نه با روپردازی و ...!همین.ریپلای هم نکنید لطفا:)
بقول شهاب اناری:اگر تلاشگریم موفق باشیم -
پدر و پسری داشتند در کوه قدم میزدند که ناگهان پای پسر به سنگی گیر کرد
به زمین افتاد و داد کشید : آی ی ی ی!
صدایی از دور دست آمد : آی ی ی ی!
پسرک با کنجکاوی فریاد زد : کی هستی؟
پاسخ شنید : کی هستی؟
پسرک خشمگین شد و فریاد زد : ترسو!
باز پاسخ شنید : ترسو!
پسرک با تعجب از پدرش پرسید : چه خبر است؟
پدر لبخندی زد و گفت : پسرم خوب توجه کن….
و بعد با صدای بلند فریاد زد : تو یک قهرمان هستی!
صدا پاسخ داد : تو یک قهرمان هستی!
پسرک باز بیشتر تعجب کرد.
پدرش توضیح داد : راستش داستان این صدا از این قرار است که
مردم میگویند که این انعکاس کوه است ولی این در حقیقت انعکاس زندگی است.
هر چیزی که بگویی یا انجام دهی ، زندگی عینا به تو جواب میدهد
اگر عشق را بخواهی، عشق بیشتری در قلب بوجود می آید
و اگر به دنبال موفقیت باشی، آن را حتما بدست خواهی آورد.
هر چیزی را که بخواهی ، زندگی همان را به تو خواهد داد!
-
(آخرین پستی ک توی این تاپیک میذارم بعد از این دیگ عملم درمورد حرفام قضاوت کنه...)
زندگی گردش روز نیست ک پایان شب سیاه، سفیید باشه همیشه!
پایان شبهای سیاه واسه کسایی ک تلاش نمیکنن سپید شه،سیاه میمونه!
دنیا پر از ادمای تا اخر باخته!
فقط توی ادبیات خواستن توانستنه!همه خواستار کمالاتان اما مگ چند نفر حاضرن سختی رسیدن بهشو بکشن!!!
کلمات بازین،حقایق در سکوتن!!!
اینکه کسی نیست ک راه و چاه رو بهت نشون بده دلیل ایستادن نیست!بهونه ساختنه!وقتی میشینی پای حرف ی عده ک کسی نبود بهمون بگه فلان و....درحالیکه وقتی نگاه میکنی ی عده با شرایط بدتر از همون موفق شدن
فرق هست بین کسیکه دائم حواسش به چاه ها هست،با کسیکه سوت میزنه بیخیال میره!و همچنین با کسیکه شیرجه میره توی هر چاه ک میبینه!
1و نیم کیلوگرم مغز،یعنی مورچه ک نیستی دائم ازمون و خطا کنی!
واسه موفقیت مهمتر از وسایل ،خود فرده!تیتراژ چندصدهزاری کتابای کنکوری اما مگ چندنفر ازش استفاده میکنن،اما نمی فهمه ک سختی نکشیدن در نهایت سختیش بیشتره!
سختی کشیدن مثل همون انرژی فعالسازی واکنشه!اولش سخته به اوج ک رسید میای توی سراشیبی ولی سختیه سختی نکشیدن با شیب ملائم دائم زیاد میشه...گاها ما خیلی چیزا را واسه خودمون بزرگ میکنیم الکی!
اینکه مثلا یک میخوابی شیش پا میشی سرت درد میکنه چشمت میسوزه و...این همه سروصدا نداره!کجا تا حالا سختی مونده ک این بمونه .خب بسوزن تو باید راه خودتو بری...گاهی تموم احساسات بهت هجوم میارن میخوان بزنن فتحت کنن ویرانت کنن،باید یجایی سرتو بگیری بالا تسلیم نشی حتی اگ ی سیلی محکم بخوری،اینطوری تموم میشه وگرنه دائم مثل ی اونگ میاد نابودت میکنه میره و بازم...
کنکور ی نیم قدم بین بی نهایت قدم های ادمه،ی روزی وسط تموم خنده هات،غم هات،دوست داشتنات ،خانوادت و...یکی میاد میگه؛هی عمو همه چی رو رها کنی باید با ما بیای!
عه مگ میشه من این همه تا حالا...
اونروز مثل نتیجه کنکور نیست ،اگ ببازی یه باخت ابدیه،اونوقت اگ فقط ی منظوره کار کرده باشی توی دنیا تموم تلاش های عمرت پوچ و بی معنیه!مثل گل بازیه بچه ها میشه!
ی عده ک زدن کوچه علی چپ،مثل همین کنکور ی دفعه غافلگیر میشن،ی عده دائم خنده های لباشون خشک میشه رو لبشون و شبا با ی درد و اخرش از ترس سرشونو میکنن زیر پتو و میگن بخوابیم فک نکن تا فردا فعلا...
اما ی عده کمی هستن ک آروم و شاد واقعین!نه فقط ی لبخند حاصل انقباض ماهیچه،ی ارامش درونی
"لاخوف علیهم و لاهم یحزنون"
پس معلوم کن هدفتو ک واسه چی و کی داری تلاش میکنی،درس میخونی و...وگرنه به این سوال برمیخوری ک؛آخرش که چی!!!
اما وقتی معلوم شد آروم میشی،قویتر از همیشه چون ی بی نهایت قدرت پشتته ک به هرچیزی تواناست! و دیگ از تلاش وای نمیسی!
واسه آرامش خودت،اطرافیانت،مردم تلاش کن...و آسایش و شادی واسشون بیار:) تو واسه هدف بزرگی خلق شدی،الکی بازی نکن،از تعلل بیا بیرون،تصمیم بگیر،و تا اخر متوقف نشو!
اگ عمری باشه چه بخوای چه نخوای طی میشه،اما دست خودته ک بعد این مدت توی تموم عمرت بدرخشه یا مثل ی لکه ننگ دائم بخوای فراموشش کنی...
تصمیم های همین امروزت روی سالهای زتدگی خودت و بقیه تاثیر میذاره،حس کن بچه نیستی هیجانی تصمیم نگیر...
آخر این قصه رو خوب بساز و ی پله پرش کن واسه خودت:)
ماها برگ توی طوفان نیستیم ک به هرطرف باد بیاد کشیده شیم!اگ خودت تصمیم بگیری و پاش بمونی!و مسلما خدا بی نهایت کمک میکنه چرا ک این وعده خودشه...
ب امید موفقیت تک تک شما:)