هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
شبتون آروم -
اره ترسناکه
کل فیلمو ندیدم ولی به نظر خیلی خوبه. یعنی از نسخه های قبلی Conjuring کلا یه سر و گردن بالاتره هم تو معما هم توی ترس. تو قضیه معمایی هم البته قبلیا دست کمی ندارن.
ولی نمیدونم چرا سایت ها نمره کم دادن بهش.
mohammadhassan
کانجرینگ یکو دیدم. خوب بود. البته خیلی وقت پیش. با دوستام. تا چنشب بچه ها همو میترسوندن توی خواب
تنهایی میترسم ترسناک نگاه کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
بعضی آدماتا کوچکترین حرکتی یاحرفی از دیگری میبینن فوری به خودشون میگیرن...
واقعا باید برای طرزفکر یسری از آدما متاسف بود و سربربیابان گذاشت..که فقط بدنبال حاشیه سازی برای این واونن
که طرف حتی روحشم خبرنداره کدوم حرفیو بی منظوروکاملا به دور ازحاشیه کجازده...بعد فلان شخصn تا خیالات پوچ و مبهم و بی سروته رو برای خودش ترسیم میکنه...
قضاوت نکنیم.همین
اگه حرفی زدم ک ناراحتتون کردم یا..مطمئن باشین بی منظوروازسررفاقت بوده..
#حلال کنید. دیگه واقعا جدی جدی میرم...قولم این دفه دیگه قوله
#شادو مهربون باشیم.:)))) -
mohammadhassan
کانجرینگ یکو دیدم. خوب بود. البته خیلی وقت پیش. با دوستام. تا چنشب بچه ها همو میترسوندن توی خواب
تنهایی میترسم ترسناک نگاه کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@milad91 نسخه 2 رو هم شما ببین اونم قشنگه. البته دوبله نسخه 1 خیلی مسخرست
وقتی دوبله نسخه 2 رو ببینید میگی چقدر نسخه 1 چرت بود دوبلش. -
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
واقعا باید برای طرزفکر یسری از آدما متاسف بود و سربربیابان گذاشت..که فقط بدنبال حاشیه سازی برای این واونن
که طرف حتی روحشم خبرنداره کدوم حرفیو بی منظوروکاملا به دور ازحاشیه کجازده...بعد فلان شخصn تا خیالات پوچ و مبهم و بی سروته رو برای خودش ترسیم میکنه...
قضاوت نکنیم.همین
#شادو مهربون باشیم.:)))) -
گل یاس1999 dr_zahra
شبتون بخیر.گل یاس1999 موفق باشید
-
@milad91 نسخه 2 رو هم شما ببین اونم قشنگه. البته دوبله نسخه 1 خیلی مسخرست
وقتی دوبله نسخه 2 رو ببینید میگی چقدر نسخه 1 چرت بود دوبلش.mohammadhassan با دوبله نگاه نمیکنم. حال نمیده که دوبله :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mohammadhassan با دوبله نگاه نمیکنم. حال نمیده که دوبله :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan با دوبله نگاه نمیکنم. حال نمیده که دوبله :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بدم نیست. زیرنویسم کلا جزئیات فیلمو از ادم میگیره
-
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
قضاوت نکنیم.همین
#شادو مهربون باشیم.:))))گل یاس1999 خدانگهدارتون
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
شادو سلامت باشین -
بدم نیست. زیرنویسم کلا جزئیات فیلمو از ادم میگیره
mohammadhassan آره موافقم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ولی کلا The Nun متفاوت تره تو المان هایی که برای ترسوندن مخاطب استفاده میکنه. تو کانجورینگ نبود اصن. اینو باید اول میساختن الان ساختنش
-
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
قضاوت نکنیم.همین
#شادو مهربون باشیم.:))))گل یاس1999
موفق باشی گلم
خدانگهدارت -
ولی کلا The Nun متفاوت تره تو المان هایی که برای ترسوندن مخاطب استفاده میکنه. تو کانجورینگ نبود اصن. اینو باید اول میساختن الان ساختنش
mohammadhassan :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اینجوری که میگی خیلی خوبه پس. قسمت بشه زودتر دانشجو شم ببینمش پس
تنهایی نمیبینم
-
mohammadhassan :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اینجوری که میگی خیلی خوبه پس. قسمت بشه زودتر دانشجو شم ببینمش پس
تنهایی نمیبینم
تنهایی نمیبینم
آره بنظرم بد نیست. چون یه تیکه هایی شو نگا کردم واقعا ترسناکه
ایشالا. -
یه صداهایی میاد
من توهم زدن یا شخصیت فیلم اومده سراغم؟ -
شبتون بخیر
خطری شد -
یه صداهایی میاد
من توهم زدن یا شخصیت فیلم اومده سراغم؟mohammadhassan
عهههههههههه نگوو
-
شبا بعضی وقتا بختک میفته روم قرآن میذارم بغلم خدایی
خیلی بده خدا نصیب کسی نکنه -
تنهایی نمیبینم
آره بنظرم بد نیست. چون یه تیکه هایی شو نگا کردم واقعا ترسناکه
ایشالا.mohammadhassan
آخه کلا خواب هم زیاد میبینم همیشه جیغ میزنم تو خواب بیدارم میکنن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: