هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
بعضی آدماتا کوچکترین حرکتی یاحرفی از دیگری میبینن فوری به خودشون میگیرن...
واقعا باید برای طرزفکر یسری از آدما متاسف بود و سربربیابان گذاشت..که فقط بدنبال حاشیه سازی برای این واونن
که طرف حتی روحشم خبرنداره کدوم حرفیو بی منظوروکاملا به دور ازحاشیه کجازده...بعد فلان شخصn تا خیالات پوچ و مبهم و بی سروته رو برای خودش ترسیم میکنه...
قضاوت نکنیم.همین
اگه حرفی زدم ک ناراحتتون کردم یا..مطمئن باشین بی منظوروازسررفاقت بوده..
#حلال کنید. دیگه واقعا جدی جدی میرم...قولم این دفه دیگه قوله
#شادو مهربون باشیم.:)))) -
mohammadhassan
کانجرینگ یکو دیدم. خوب بود. البته خیلی وقت پیش. با دوستام. تا چنشب بچه ها همو میترسوندن توی خواب :rolling_on_the_floor_laughing:
تنهایی میترسم ترسناک نگاه کنم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@milad91 نسخه 2 رو هم شما ببین اونم قشنگه. البته دوبله نسخه 1 خیلی مسخرست :/
وقتی دوبله نسخه 2 رو ببینید میگی چقدر نسخه 1 چرت بود دوبلش. -
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
واقعا باید برای طرزفکر یسری از آدما متاسف بود و سربربیابان گذاشت..که فقط بدنبال حاشیه سازی برای این واونن
که طرف حتی روحشم خبرنداره کدوم حرفیو بی منظوروکاملا به دور ازحاشیه کجازده...بعد فلان شخصn تا خیالات پوچ و مبهم و بی سروته رو برای خودش ترسیم میکنه...
قضاوت نکنیم.همین
#شادو مهربون باشیم.:)))) -
گل یاس1999 dr_zahra
شبتون بخیر.گل یاس1999 موفق باشید
-
@milad91 نسخه 2 رو هم شما ببین اونم قشنگه. البته دوبله نسخه 1 خیلی مسخرست :/
وقتی دوبله نسخه 2 رو ببینید میگی چقدر نسخه 1 چرت بود دوبلش.mohammadhassan با دوبله نگاه نمیکنم. حال نمیده که دوبله :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mohammadhassan با دوبله نگاه نمیکنم. حال نمیده که دوبله :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan با دوبله نگاه نمیکنم. حال نمیده که دوبله :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بدم نیست. زیرنویسم کلا جزئیات فیلمو از ادم میگیره :expressionless: :joy:
-
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
قضاوت نکنیم.همین
#شادو مهربون باشیم.:))))گل یاس1999 خدانگهدارتون
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :rose:
شادو سلامت باشین -
بدم نیست. زیرنویسم کلا جزئیات فیلمو از ادم میگیره :expressionless: :joy:
mohammadhassan آره موافقم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
ولی کلا The Nun متفاوت تره تو المان هایی که برای ترسوندن مخاطب استفاده میکنه. تو کانجورینگ نبود اصن. اینو باید اول میساختن الان ساختنش :expressionless_face:
-
به عنوان آخرین پستم:
هیچوقت قضاوت نکنیم.
قضاوت نکنیم.همین
#شادو مهربون باشیم.:))))گل یاس1999 :slightly_frowning_face: موفق باشی گلم:bouquet:
خدانگهدارت:smiling_face_with_smiling_eyes: -
ولی کلا The Nun متفاوت تره تو المان هایی که برای ترسوندن مخاطب استفاده میکنه. تو کانجورینگ نبود اصن. اینو باید اول میساختن الان ساختنش :expressionless_face:
mohammadhassan :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اینجوری که میگی خیلی خوبه پس. قسمت بشه زودتر دانشجو شم ببینمش پس :rolling_on_the_floor_laughing: تنهایی نمیبینم
-
mohammadhassan :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: اینجوری که میگی خیلی خوبه پس. قسمت بشه زودتر دانشجو شم ببینمش پس :rolling_on_the_floor_laughing: تنهایی نمیبینم
آره بنظرم بد نیست. چون یه تیکه هایی شو نگا کردم واقعا ترسناکه :expressionless:
ایشالا. -
یه صداهایی میاد
من توهم زدن یا شخصیت فیلم اومده سراغم؟:joy: :scream: -
شبتون بخیر
خطری شد :joy: -
یه صداهایی میاد
من توهم زدن یا شخصیت فیلم اومده سراغم؟:joy: :scream:mohammadhassan
:frowning_face: :rolling_on_the_floor_laughing: عهههههههههه نگوو -
شبا بعضی وقتا بختک میفته روم قرآن میذارم بغلم خدایی :joy:
خیلی بده خدا نصیب کسی نکنه :joy: -
آره بنظرم بد نیست. چون یه تیکه هایی شو نگا کردم واقعا ترسناکه :expressionless:
ایشالا.mohammadhassan
آخه کلا خواب هم زیاد میبینم همیشه جیغ میزنم تو خواب بیدارم میکنن :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
شبا بعضی وقتا بختک میفته روم قرآن میذارم بغلم خدایی :joy:
خیلی بده خدا نصیب کسی نکنه :joy: