کی کِی تولدشه
-
28/8
-
@mohaddese-p-o-i
سپاس گزارم -
منم 7 دی
-
@mohaddese-p-o-i
-
-
تو دوران کنکور وقت تلف کردن و حاشیه خیلی می چسبه مگه نه؟
یواشکی بخوابی
بری تو گروه های مختلف الکی و بیخود چت کنی
فیلم های سینمایی روز دنیا رو نگاه کنی
آهنگ های هر خواننده در پیت رو گوش کنی و با آهنگ ها بری تو هپروت
الکی با دوستات دور همی داشته باشی و به خیال خودت حرف های تو دلت رو بهشون بزنی
آمار دونه دونه فامیلا دستت باشه (دخترا)
بیخود و بی جهت هی باشگاه بری(پسرا)
و خلاصه هر کاری بکنی که درس پیچونده بشه .... مثل همین تاپیک! و اون وقت تمام تمرکزتون رو بگذارید که تاریخ تولد افراد رو یادتون بمونه و تو اون روز خاص بهش تبریک بگید
البته اگه پشت کنکوری باشین و دقت کرده باشین اگه کنکور نتیجه مطلوب رو نده هیچ کدوم از کارای بالا که گفتم اصلا نمی چسبه و کلا زهرمار می شه!!!
ولی اگه کنکورت خوب بشه با خیال را حت می تونی کلی تفریح داشته باشی.....ایول....
به جای این کارا و کلا اون کارا(خخخخ)برید با علاقه و جدیت درس بخونید و اگه هدف دارید عاشقانه براش تست بزنید و هر کاری رو که وقتتون رو تلف می کنه و شما رو از هدفتون دور و دورتر می کنه رو ترک کنید(اینجاشو اول یه خودم گفتم بعد به بقیه)
به خدا هیچ چی با ارزش تر از زمان حال و شیرین تر از موفقیت آینده نیست
خواهشا ریپلای نکنین و نگین که ما خوب داریم تلاش می کنیم و فقط وقتی خسته می شیم به به امور حاشیه می پردازیم.....
بابا بیخیال اصلا کدوم خستگی ؟گور بابای خستگی ! این کار لعنتی که منو خسته می کنه و برام درد آوره قراره منو از فرش به عرش برسونه
اگه این درد رو تحمل نکنم مجبورم دردی رو تحمل کنم که علتش عذاب وجدانه و اون وقت واسه تسکین عذاب وجدان باید هر کار مسخره ای رو انجام بدم و خودمو سرگرم کنم تا شاید یه ذره عذاب وجدانم بهتر بشه و البته می دونم که عذاب وجدانم هیچ موقع درمان نمیشه پس من تحمل دردی رو انتخاب می کنم که منو از فرش به عرش برسونه. شما کدوم درد رو می خواید تحمل کنید؟
ببخشید خیلی حرافی کردم. کلا قصد تخریب کسی ذو نداشتم....
خدانگه دار -
moein_alizadeh #حرف_حق
-
این پست پاک شده!
-
dr_zahra دانش آموزان آلاءreplied to moein_alizadeh on ۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عه چقدر بهمنی
منم بهمنیم،۲۲بهمن -
@mohaddese-p-o-i در کی کِی تولدشه
گفته است:
negnw چرا عزیزم!؟
اخه یکی از بهترین ادمای زندگیم 17 تیر تولدشه بخاطر همین گفتم
-
23 تیر
-
19 مرداد
-
20خرداد
-
15 آذر:man-facepalming:
-
11/21
-
RAHIL_28 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۲ آبان
38/1830