هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حوصلم سررفته
-
@فاطمه23 یاخدا..
یاد لاله ولادن افتادم..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999 اونا کین
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@HadiDoaei
اهان..اگه باید تو اتاق کاملا تاریک باشین تا خوب شین احتمالا سردرد میگرنی هست.
صبح زود اگر بلند میشین حتما نیم ساعت تا 45 دقیقه بعد از ناهارتون یه خواب سبک داشته باشین شاید تاثیری کنه -
گل یاس1999 اونا کین
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه23. همون 2قلوهایی ک ازناحیه ی سر به هم چسبیده بودن..
وخبرعملشون کل دنیارو گرفته بود..آخرشم یکیش مرد.. -
@فاطمه23. همون 2قلوهایی ک ازناحیه ی سر به هم چسبیده بودن..
وخبرعملشون کل دنیارو گرفته بود..آخرشم یکیش مرد..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999 یکیش مرد یا دوتاشون؟
-
@فاطمه23. همون 2قلوهایی ک ازناحیه ی سر به هم چسبیده بودن..
وخبرعملشون کل دنیارو گرفته بود..آخرشم یکیش مرد..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999 نشنیدم
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موسم خراب شده کلید راست کار نمیکنه واییییییییییییییی
-
گل یاس1999 یکیش مرد یا دوتاشون؟
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m فک کنم 2تاشونم مردن...
یکیش حین عمل مرده فک کنم..اون یکیم بعدعمل به فاصله ی شاید 1ماه -
@Marzieh-m فک کنم 2تاشونم مردن...
یکیش حین عمل مرده فک کنم..اون یکیم بعدعمل به فاصله ی شاید 1ماهنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999
اره چون مطلبی که خوندم دربارشون نوشته بود از پروفسور سمیعی خواسته بودن که عملشون کنه ولی قبول نکرده و گفته هیچ راهی نداره
حین عمل یه رگ اصلی که بین مغزهاشون مشترک بوده پاره میشه و میمیرن...ولی کلا زندگی خیلی سختی داشتن -
گل یاس1999
اره چون مطلبی که خوندم دربارشون نوشته بود از پروفسور سمیعی خواسته بودن که عملشون کنه ولی قبول نکرده و گفته هیچ راهی نداره
حین عمل یه رگ اصلی که بین مغزهاشون مشترک بوده پاره میشه و میمیرن...ولی کلا زندگی خیلی سختی داشتننوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m چ بد
-
گل یاس1999
حین عمل یه رگ اصلی که بین مغزهاشون مشترک بوده پاره میشه و میمیرن...ولی کلا زندگی خیلی سختی داشتننوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m اره..
والله منم درست نمیدونم 2تاشونم حین عمل مردن..یایکیش بعدش..یایکیش..
به هرحال خدابیامرزد ..به من چه اصن کی مرده؟
فعلادارم خودم میمیرم..
پ.ن:ولی سمیعی خعلی کارش درسته..دست تموم جراحای مغزدنیارو ازپشت بستع.. -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 اره خیلی...
فرض کن یک لحظه هم خلاصی نداشتن از هم...دیدی وقتی میخوای تنها باشی و هیچکس سراغت نیاد چه حالی هستی؟اینا از همون لحظه ها هم بی نصیب بودن..
-
@فاطمه23 اره خیلی...
فرض کن یک لحظه هم خلاصی نداشتن از هم...دیدی وقتی میخوای تنها باشی و هیچکس سراغت نیاد چه حالی هستی؟اینا از همون لحظه ها هم بی نصیب بودن..
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط گل یاس1999 انجام شدهاین پست پاک شده! -
@Marzieh-m اره..
والله منم درست نمیدونم 2تاشونم حین عمل مردن..یایکیش بعدش..یایکیش..
به هرحال خدابیامرزد ..به من چه اصن کی مرده؟
فعلادارم خودم میمیرم..
پ.ن:ولی سمیعی خعلی کارش درسته..دست تموم جراحای مغزدنیارو ازپشت بستع..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999
چی بگم..
نرووو سمیههیعنی نمیر یاسیی
یاسی ادویه جلالی استفاده میکنین؟ -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حوصلم سرفته
-
گل یاس1999
چی بگم..
نرووو سمیههیعنی نمیر یاسیی
یاسی ادویه جلالی استفاده میکنین؟نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m هن؟؟؟
ما جمالی استفادع میکنیم.. -
@Marzieh-m هن؟؟؟
ما جمالی استفادع میکنیم..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999
ادویه فروشیه..شعبه جلالیی..پاکت های قهوه ای رنگ داره -
گل یاس1999
ادویه فروشیه..شعبه جلالیی..پاکت های قهوه ای رنگ دارهنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
گل یاس1999
ادویه فروشیه..شعبه جلالیی..پاکت های قهوه ای رنگ دارهنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط Marzieh.m انجام شده
گل یاس1999 بیخیال پس