هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
گل یاس1999
اره چون مطلبی که خوندم دربارشون نوشته بود از پروفسور سمیعی خواسته بودن که عملشون کنه ولی قبول نکرده و گفته هیچ راهی نداره
حین عمل یه رگ اصلی که بین مغزهاشون مشترک بوده پاره میشه و میمیرن...ولی کلا زندگی خیلی سختی داشتننوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m چ بد
-
گل یاس1999
اره چون مطلبی که خوندم دربارشون نوشته بود از پروفسور سمیعی خواسته بودن که عملشون کنه ولی قبول نکرده و گفته هیچ راهی نداره
حین عمل یه رگ اصلی که بین مغزهاشون مشترک بوده پاره میشه و میمیرن...ولی کلا زندگی خیلی سختی داشتننوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m اره..
والله منم درست نمیدونم 2تاشونم حین عمل مردن..یایکیش بعدش..یایکیش..
به هرحال خدابیامرزد ..به من چه اصن کی مرده؟
فعلادارم خودم میمیرم..
پ.ن:ولی سمیعی خعلی کارش درسته..دست تموم جراحای مغزدنیارو ازپشت بستع.. -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23 اره خیلی...
فرض کن یک لحظه هم خلاصی نداشتن از هم...دیدی وقتی میخوای تنها باشی و هیچکس سراغت نیاد چه حالی هستی؟اینا از همون لحظه ها هم بی نصیب بودن..
-
@فاطمه23 اره خیلی...
فرض کن یک لحظه هم خلاصی نداشتن از هم...دیدی وقتی میخوای تنها باشی و هیچکس سراغت نیاد چه حالی هستی؟اینا از همون لحظه ها هم بی نصیب بودن..
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط گل یاس1999 انجام شدهاین پست پاک شده! -
@Marzieh-m اره..
والله منم درست نمیدونم 2تاشونم حین عمل مردن..یایکیش بعدش..یایکیش..
به هرحال خدابیامرزد ..به من چه اصن کی مرده؟
فعلادارم خودم میمیرم..
پ.ن:ولی سمیعی خعلی کارش درسته..دست تموم جراحای مغزدنیارو ازپشت بستع..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999
چی بگم..
نرووو سمیههیعنی نمیر یاسیی
یاسی ادویه جلالی استفاده میکنین؟ -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حوصلم سرفته
-
گل یاس1999
چی بگم..
نرووو سمیههیعنی نمیر یاسیی
یاسی ادویه جلالی استفاده میکنین؟نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m هن؟؟؟
ما جمالی استفادع میکنیم.. -
@Marzieh-m هن؟؟؟
ما جمالی استفادع میکنیم..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999
ادویه فروشیه..شعبه جلالیی..پاکت های قهوه ای رنگ داره -
گل یاس1999
ادویه فروشیه..شعبه جلالیی..پاکت های قهوه ای رنگ دارهنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
گل یاس1999
ادویه فروشیه..شعبه جلالیی..پاکت های قهوه ای رنگ دارهنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط Marzieh.m انجام شده
گل یاس1999 بیخیال پس
-
گل یاس1999 بیخیال پس
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m موافقم..
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بوی افتضاح گاز پاک کن خورد بهم سردرد گرفتم
بدم میاااد ازششش
-
@m-bahrami1378 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an چطوری میشع کسیو که اخراج شده انفالو کرد من نمیتونم اینکارو کنم
هیچ طوری نمیشه
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Marzieh-m گازپاک میکنی؟؟
معلومه آشپزی میکنیا.. -
@Marzieh-m گازپاک میکنی؟؟
معلومه آشپزی میکنیا..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999 بعضی وقتا
نه خواهرم داشت پاک میکرد.خیلی بوش بده.تنده سردرد میگیرم -
گل یاس1999 بعضی وقتا
نه خواهرم داشت پاک میکرد.خیلی بوش بده.تنده سردرد میگیرمنوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m آها.پاشوبرو بیرون..حیاطی ..بالکنی..جایی..
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Marzieh-m آها.پاشوبرو بیرون..حیاطی ..بالکنی..جایی..
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999
پنجره باز کردیم بو بره بیرون -
گل یاس1999
پنجره باز کردیم بو بره بیروننوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m خخخخ دراین تندع؟؟