زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
جلسه ی 16
00:22:25
مبحث بسیار مهم واج:
مصوت ها و فرق آن ها با حروف الفبا
راه برای تشخیص میانوند _ُ و ه بیان حرکت_تعریف واج و تعداد آن
_صامت ها و مصوت ها و تعداد آن ها
_تفاوت واج با حروف الفبا
_نکاتی پیرامون مصوت(5 نکته)
_راه تشخیص های بیان حرکت (و ذکر الگوهای هجایی ضمن تدریس این بخش)
_راه تشخیص میانوند _ُ(3راه)
همراه با مثال هایی برای هر یک از راه های تشخیص
این بخش مطابق ص 69 جزوه تدریس میشود و دانش آموزان باید نکاتی را در این جزوه وارد کنند
مثالی برای آخرین نکته ی ص 69 که تعداد هجا و مصوت ها را میخواد (ص70 جزوه)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/26/5419 -
جلسه ی 17
00:28:06
فرمول بسیار ساده برای شمردن واج در این جلسه آموزش داده میشود_6 نکته ی مهم در مورد صامت (همراه با مثال)
_تدریس بخش حروف پر سر و صدا مطابق ص 70 جزوه
نشانه /و/ نماینده ی O و OU و V و O+W همراه با مثال هایی از هر کدام
نشانه ی /ی/ نماینده ی I , Y ,I+Yهمراه با مثال هایی از هر کدام
ال + حروف قمری........
ال +حروف شمسی.....
_واج های واژه های دو تلفظی و حل دو مثال از آن
_تست با درجه ی دشواری 70% و تشریح هر 4 گزینه
_**آموزش شمارش واج ** مهم و متفاوت!
(مراحل شمارش و بودجه بندی هجاها)
حل یک مثال مطابق ص 71 جزوه از این مبحث
_حل تست با درجه ی دشواری 85% (تست ترکیبی) -
sohrab
توضیحات جلسه ی 16 و 17 اضافه کنین لطفا
چند جلسه هم از قبل مونده +جلسه ی 18 به امید خدا با مرور اضافه میکنم جلسه ی 18 رو زودتر اما جلسات قبلی ممکنه یه مقدار طول بکشه -
ببخشید بر طبق کتاب درسی دوم و سوم ادبیات استاد درس به درس پیش نمیرن ؟
-
ببخشید بر طبق کتاب درسی دوم و سوم ادبیات استاد درس به درس پیش نمیرن ؟
hossein444 ایشون موضوعی تدریس میکنن
-
hossein444 ایشون موضوعی تدریس میکنن
banoo و خیلی عالی
-
کی مهم ترین بخش یعنی قرابت معنایی شروع میشه؟
-
aaaaaa در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام یه سری مباحث و تست تو جزوه هست که تو فیلم بهش اشاره نمی شه ؟موضوع چیه؟؟؟!!!!
سلام استاد درسشو داده اون تستا رو خودتون باید حل کنید و اگه مشکلی داشتید اینجا مطرح کنید و با بچه ها راجعش بحث کنید .. اگه ب نتیجه رسیدین ک چ خوب اگه ب نتیجه نرسیدین ادمین ها سوال رو میدن استاد حل میکنن
-
نظرات و سوال هاي شما پيرامون ادبيات صفر تا صد كنكور آقاي راوش
جهت نمایش فیلم های این درس اینجا کلیک کنید!
جلسه ی دهم دستور زبان قواعد ترکیب
زمان : 17 دقیقه و31 ثانیه
تدریس:
جلسه ١٠ دستور زبان (قواعد ترکیبی)
توضیحات استاد راوش :
امروز تدریس دستور زبان یا همون زبان فارسی رو شروع می کنیم و من قول میدهم و امضاء می کنم اگر کسی فیلم های تدریس
زبان فارسی رو ببیند و نکات ننوشته شده در جزوه را در داخل جزوه بنویسد 5 تست زبان فارسی کنکور را صحیح خواهد زد
.قرار نیست طبق کتاب درسی درس بدهم ، موضوعی تدریس زبان فارسی را انجام می دهم .
بعد از تدریس حتما تست های آن رابزنید کسانی که تست ها را بعد از تدریس نزنند قطعا این درس را در آخر سال حذف می کنند
و 5 تست را از دست می دهند.کسانی موفق میشوند که همزمان با تدریس تست ها را حل کنند و به جواب برسند
درس اول زبان فارسی 3 : قواعد ترکیب
قواعد ترکیب : قواعدی هستند که نحوه ی ساخته شدن واحد های زبانی را کنترل می کنند .
واحد های زبانی : واج – تکواژ – واژه – گروه – جمله – جمله مستقل
واج : کوچکترین واحد آوایی زبان است و از واجگاه (مخرج ادای حروف) ادا می شود.
واج : 1 صامت ها 2 مصوت های کوتاه و بلند
واج ها معنای خاصی ندارند اما بر معنی تاثیر می گذارند
بر واج ها قواعد واجی نظارت می کنند .
تکواژها : از به هم پیوستن واج ها به وجو می آیند
تکواژها می توانند به تنهایی یک واژه باشند
از به هم پیوستن تکواژها ، واژه ها ساخته می شوند
قواعدی که بر ساخت تکواژ ها و واژه ها نظارت می کند ، قاعده ی هم نشینی است
قواعدی که در چینش تکواژها و واژه ها در یک گروه نظارت میکند قاعده ی هم نشینی می گویند
جمله پیامی دارد و می تواند دارای پیام ناقص باشد و یا پیام کامل که جمله ای که پیام کامل دارد جمله ی مستقل می گویند
جمله ی مستقل می تواند ساده و یا مرکب باشد
جمله ی مستقل ساده جمله ای است که دارای یک فعل است
جمله ی مستقل مرکب جمله ای است که بیش از یک فعل به بالا دارد
قواعدی که بر جمله نظارت دارند قاعده ی نحوی نام دارد
قاعده ی معنایی بر جمله ای که با فکر و منطق جور در نمی آید نظارت می کند
قاعده ی کاربردی بر جملاتی نظارت می کند که جمله ی دوم با جمله ی اول هیچ گونه کاربرد ی ندارد و جمله ی دوم در جای
مناسب خود قرار نگرفته است .قواعد ترکیب:
قواعد واجی: پرهیز از نادرست قرار گرفتن واج ها در کنار هم --> وبپ، کگک، شچجد و ...
قواعد هم نشینی: پرهیز از نادرست قرار گرفتن واژه های یک گروه --> تاری ک کوچه ، جفت کفش دو، مهاجر مردم آن ...
قواعد نحوی:پرهیز از نادرست بودن ساختار جمله --> من هر ماه با حمید به سینما می رویم. رفتارم از منش شما متفاوت است
قواعد معنایی:پرهیز از به کار بردن جمله های بی معنا --> شب را با چشمم خاموش کردم. پرنده ها را گره بزن به دیوار لال اتاق
قواعدکار بردی: پرهیز از به کار بردن جمالت بی ربط -->نتیجه ی فوتبال چی شد؟ پسر شد! خدا رحمتش کند!حل و بررسی مفصل 5 تمرین .
حل و بررسی مفصل 3 تست با درجه سختی های 30 و 80 و 70 درصد از سنجش 88 و تالیفی و یک تست سطح بالا در حد المپیاد
ادبیات و زبان فارسی . -
تدریس:
توضیحات استاد راوش :
امروز تدریس دستور زبان یا همون زبان فارسی رو شروع می کنیم و من قول میدهم و امضاء می کنم اگر کسی فیلم های تدریس
زبان فارسی رو ببیند و نکات ننوشته شده در جزوه را در داخل جزوه بنویسد 5 تست زبان فارسی کنکور را صحیح خواهد زد
بعد از تدریس حتما تست های آن رابزنید کسانی که تست ها را بعد از تدریس نزنند قطعا این درس را در آخر سال حذف می کنند
و 5 تست را از دست می دهند.کسانی موفق میشوند که همزمان با تدریس تست ها را حل کنند و به جواب برسند
قواعد ترکیب : قواعدی هستند که نحوه ی ساخته شدن واحد های زبانی را کنترل می کنند .
قواعدی که در چینش تکواژها و واژه ها در یک گروه نظارت میکند قاعده ی هم نشینی می گویند
جمله پیامی دارد و می تواند دارای پیام ناقص باشد و یا پیام کامل که جمله ای که پیام کامل دارد جمله ی مستقل می گویند
قاعده ی کاربردی بر جملاتی نظارت می کند که جمله ی دوم با جمله ی اول هیچ گونه کاربرد ی ندارد و جمله ی دوم در جای
قواعد واجی: پرهیز از نادرست قرار گرفتن واج ها در کنار هم --> وبپ، کگک، شچجد و ...
قواعد هم نشینی: پرهیز از نادرست قرار گرفتن واژه های یک گروه --> تاری ک کوچه ، جفت کفش دو، مهاجر مردم آن ...
قواعد نحوی:پرهیز از نادرست بودن ساختار جمله --> من هر ماه با حمید به سینما می رویم. رفتارم از منش شما متفاوت است
قواعد معنایی:پرهیز از به کار بردن جمله های بی معنا --> شب را با چشمم خاموش کردم. پرنده ها را گره بزن به دیوار لال اتاق
قواعدکار بردی: پرهیز از به کار بردن جمالت بی ربط -->نتیجه ی فوتبال چی شد؟ پسر شد! خدا رحمتش کند!حل و بررسی مفصل 5 تمرین .
حل و بررسی مفصل 3 تست با درجه سختی های 30 و 80 و 70 درصد از سنجش 88 و تالیفی و یک تست سطح بالا در حد المپیاد
ادبیات و زبان فارسی . -
تدریس:
توضیحات استاد راوش :
ادبیات و زبان فارسی .@mehdi96
با عرض تشکر، توضیحات درج شد -
سلام
جزوه ی کامل استاد یک سری قسمت هایی داره که خود استاد ازشون استفاده ای نمیکنن و حرفی هم نزدن مثلا پیوست واژگان کلیشه ای برای استعاره و مجاز و یکسری نکات دیگر
یعنی لازم نیست اینا خونده بشه و فقط تدریس استاد کافیه یا نه؟srasooli در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
جزوه ی کامل استاد یک سری قسمت هایی داره که خود استاد ازشون استفاده ای نمیکنن و حرفی هم نزدن مثلا پیوست واژگان کلیشه ای برای استعاره و مجاز و یکسری نکات دیگر
یعنی لازم نیست اینا خونده بشه و فقط تدریس استاد کافیه یا نه؟سلام
اگر تدریس استاد رو دیده باشین توی بعضی از جلسات دانش آموزا رو ارجاع دادن به اون قسمت ها که باید مطالعه کنیم!
جزوه و تدریس باهم! -
درود استاد راوش عزیز لطفا جواب تست های رو که حل نمیکنید بزارید که تدریس بی نظیر شما کامل بشه.سپاس
-
سلام ببخشید من این فیلم هارو دانلود نکردمشون و یه سوال داشتم : اینکه این فیلم ها مختص انسانیه یا واسه تجربی هم هستش ؟ واگر واسه هر سه گروهه ،از کجا باید بفهمیم کدوم قسمت واسه انسانیه ؟(ببخشید من ادبیاتم ضعیفه کلا)
-
سلام ببخشید من این فیلم هارو دانلود نکردمشون و یه سوال داشتم : اینکه این فیلم ها مختص انسانیه یا واسه تجربی هم هستش ؟ واگر واسه هر سه گروهه ،از کجا باید بفهمیم کدوم قسمت واسه انسانیه ؟(ببخشید من ادبیاتم ضعیفه کلا)