هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Khanoome-romisa یادمه یه داستانی بود یه مرده به قران فحش میداد بعدش به یه شیر تبدیل میشد😂
سر این دو هفته نتوستم حموم برم😂انصافا از چیش ترسیدم نمیدونم😂@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Khanoome-romisa یادمه یه داستانی بود یه مرده به قران فحش میداد بعدش به یه شیر تبدیل میشد😂
سر این دو هفته نتوستم حموم برم😂انصافا از چیش ترسیدم نمیدونم😂به ما میگفتن میمون شده :|
-
یه سال پیش بود تو ماشین رفته بودیم رسیدیم به قبرستون با چند تن از اقوام. خواستیم پیاده شیم یه نفر فوبیا داشت میگفت تروخدا نرید پایین :joy:
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سر این دو هفته نتوستم حموم برم😂انصافا از چیش ترسیدم نمیدونم😂به ما میگفتن میمون شده :|
-
یه سال پیش بود تو ماشین رفته بودیم رسیدیم به قبرستون با چند تن از اقوام. خواستیم پیاده شیم یه نفر فوبیا داشت میگفت تروخدا نرید پایین :joy:
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قبرستون فقط شبا تنها :|
هر کی ادعای شجاعت داره :|
... -
...@Khanoome-romisa واقعا ترسناکه ؟:thinking_face:
یا خبری نیست ؟:thinking_face: -
یاد رزیدنت اویل 6 میفتم یهو از تو قبر دست میندازن میگیرنت :joy:
-
... -
@Khanoome-romisa واقعا ترسناکه ؟:thinking_face:
یا خبری نیست ؟:thinking_face:mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیرونن -
@Khanoome-romisa واقعا ترسناکه ؟:thinking_face:
یا خبری نیست ؟:thinking_face:mohammadhassan یکی تنهایی رفته بود کنار یه قبر پالتوشو با میخ زده بودن به سنگ😂نیدونم چطوره البته😂بعد موقع رفتن نمیتونسته بره فک میکرده مرده گرفتتش😂
-
کلید چراغ هست وقتی خاموش میشه یه ال ای دی کوچولوی قرمز رنگ توش روشن میشه ک تو تاریکی بتونی چراغو پیدا کنی:/
من فکر میکردم یکی از داخلش منو نگاه میکنه:/
در حد مرگ میترسیدم ازش😐
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابم😂😐@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کلید چراغ هست وقتی خاموش میشه یه ال ای دی کوچولوی قرمز رنگ توش روشن میشه ک تو تاریکی بتونی چراغو پیدا کنی:/
در حد مرگ میترسیدم ازش😐
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابم😂😐وای :joy:
-
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیرونن@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیروننمن یه بار به واسطه مرگ پدربزرگم رفتم البته با چن نفر دیگه ساعت 1 2 شب اول بود.
خدایی؟ :| -
mohammadhassan یکی تنهایی رفته بود کنار یه قبر پالتوشو با میخ زده بودن به سنگ😂نیدونم چطوره البته😂بعد موقع رفتن نمیتونسته بره فک میکرده مرده گرفتتش😂
@Syner :face_with_tears_of_joy:
-
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیروننمن یه بار به واسطه مرگ پدربزرگم رفتم البته با چن نفر دیگه ساعت 1 2 شب اول بود.
خدایی؟ :|mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیرونن»ن یه بار به واسطه مرگ پدربزرگم رفتم البته با چن نفر دیگه ساعت 1 2 شب اول بود.
با چن نفر دیگه همه شیر میشن :|
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
در حد مرگ میترسیدم ازش😐
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابم😂😐وای :joy:
mohammadhassan یعنی جز این از چیز دیگه ای نمیترسیدم😐😂
-
mohammadhassan یعنی جز این از چیز دیگه ای نمیترسیدم😐😂
-
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
خدایی؟ :|mohammadhassan من ک ی بار رفتم اونم پسر خالم پیشم بود با موتور از توش رد شدیم کلی ترسیدم ی جوره فضاش