هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سال پیش بود تو ماشین رفته بودیم رسیدیم به قبرستون با چند تن از اقوام. خواستیم پیاده شیم یه نفر فوبیا داشت میگفت تروخدا نرید پایین
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Khanoome-romisa یادمه یه داستانی بود یه مرده به قران فحش میداد بعدش به یه شیر تبدیل میشد
سر این دو هفته نتوستم حموم برمانصافا از چیش ترسیدم نمیدونم
به ما میگفتن میمون شده :|
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Khanoome-romisa نه دروغ گفتن
-
یه سال پیش بود تو ماشین رفته بودیم رسیدیم به قبرستون با چند تن از اقوام. خواستیم پیاده شیم یه نفر فوبیا داشت میگفت تروخدا نرید پایین
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قبرستون فقط شبا تنها :|
هر کی ادعای شجاعت داره :|
... -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
...نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Khanoome-romisa واقعا ترسناکه ؟
یا خبری نیست ؟ -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلید چراغ هست وقتی خاموش میشه یه ال ای دی کوچولوی قرمز رنگ توش روشن میشه ک تو تاریکی بتونی چراغو پیدا کنی:/
من فکر میکردم یکی از داخلش منو نگاه میکنه:/
در حد مرگ میترسیدم ازش
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابم -
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاد رزیدنت اویل 6 میفتم یهو از تو قبر دست میندازن میگیرنت
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
...نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Khanoome-romisa من با موتور با پسرخالم رفتم تمامدتی ک تو قبرستون بودیم چشامو بسته بودم
-
@Khanoome-romisa واقعا ترسناکه ؟
یا خبری نیست ؟نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیرونن -
@Khanoome-romisa واقعا ترسناکه ؟
یا خبری نیست ؟نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan یکی تنهایی رفته بود کنار یه قبر پالتوشو با میخ زده بودن به سنگ
نیدونم چطوره البته
بعد موقع رفتن نمیتونسته بره فک میکرده مرده گرفتتش
-
کلید چراغ هست وقتی خاموش میشه یه ال ای دی کوچولوی قرمز رنگ توش روشن میشه ک تو تاریکی بتونی چراغو پیدا کنی:/
در حد مرگ میترسیدم ازش
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابمنوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
در حد مرگ میترسیدم ازش
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابموای
-
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیرونننوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیروننمن یه بار به واسطه مرگ پدربزرگم رفتم البته با چن نفر دیگه ساعت 1 2 شب اول بود.
خدایی؟ :| -
mohammadhassan یکی تنهایی رفته بود کنار یه قبر پالتوشو با میخ زده بودن به سنگ
نیدونم چطوره البته
بعد موقع رفتن نمیتونسته بره فک میکرده مرده گرفتتش
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner
-
@Khanoome-romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیروننمن یه بار به واسطه مرگ پدربزرگم رفتم البته با چن نفر دیگه ساعت 1 2 شب اول بود.
خدایی؟ :|نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
انگار همه ارواح بیرونن»ن یه بار به واسطه مرگ پدربزرگم رفتم البته با چن نفر دیگه ساعت 1 2 شب اول بود.
با چن نفر دیگه همه شیر میشن :|
-
@Marzieh-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
در حد مرگ میترسیدم ازش
همه رو جسب میزدن تا میتونستم بخوابموای
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan یعنی جز این از چیز دیگه ای نمیترسیدم
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
معلم داشتیم بخاطر فرار از دست پلیس مجبور میشه ره تو قبر بخوابه میگفت یه طوری ترسیده بودم که هی فک میکردم مردم و همه دارن از بالا منو نگا میکنن
-
mohammadhassan یعنی جز این از چیز دیگه ای نمیترسیدم
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m همین کافیه
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا من تو راه اتاقم سه تا اینه هست یکاری نکنین بمیرم
-
mohammadhassan
تاریک باشه رفتین ؟
خدایی؟ :|نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan من ک ی بار رفتم اونم پسر خالم پیشم بود با موتور از توش رد شدیم کلی ترسیدم ی جوره فضاش
-
نوشتهشده در ۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا انقد ادعای شجاعت نکنید
یه فیلم بود مردم میرفتن سینما اون فیلم Conjuring 2 رو ببینن که اون زنه راهبه هه اهریمن داستانش بود.
بعد اینا یه اتاقی درست کرده بودن افراد توش منتظر میموندن. طرف میره دم آینه و بعدش اتفاقات بدی میفته
همتونو بندازن اون داخل فرار میکنین الان دارین میگین ما نمیترسیم