هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Shaahin_I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:  اَللّهُمَّ اَخْرِجْنى مِنْ ظُلُماتِ الْوَهْمِ وَ اَكْرِمْنى بِنُورِ الْفَهْمِ اَللّهُمَّ افْتَحْ عَلَيْنا اَبْوابَ رَحْمَتِكَ وَانْشُرْ عَلَيْنا خَزائِنَ عُلُومِكَ بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ 
- 
 وجدانان کسی خطش خوبه وجدانان کسی خطش خوبه
 جزوشو اسکن کنه بزاره انجمن واسه فیزیک طلوعی
- 
@zedtwo 3ماه نیم مونده برا عید اماده میشین؟ فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zedtwo 3ماه نیم مونده برا عید اماده میشین؟ مال یه مسابقه س  
 وای واقعا حس کردم چن روز دیگه عیده :|
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zedtwo 3ماه نیم مونده برا عید اماده میشین؟ مال یه مسابقه س  
 وای واقعا حس کردم چن روز دیگه عیده :|@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واقعا حس کردم چن روز دیگه عیده :|    پیش ی کنکوری هیچ وقت کلمه ی عید رو ب زبون نیارید!!! پیش ی کنکوری هیچ وقت کلمه ی عید رو ب زبون نیارید!!!  
- 
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: واقعا حس کردم چن روز دیگه عیده :|    پیش ی کنکوری هیچ وقت کلمه ی عید رو ب زبون نیارید!!! پیش ی کنکوری هیچ وقت کلمه ی عید رو ب زبون نیارید!!!  
- 
 هنوز اول راهه هنوز اول راهه
- 
@zedtwo ایندفعه رو نادیده میگیرم..   شوخی کردم شوخی کردم
 دشمنتون شرمنده 
 دقیقا.. الان برعکس بچگیم میگم عید نیاد.. 
- 
RACE یه حس گندی داشتم یاد عید افتادم بدترم شدم  
 ایشالا از شنبه میخونم این کارت پستال و مسخره بازیارم جمع میکنم :| این کارت پستال و مسخره بازیارم جمع میکنم :|
 فقط یه سوال، شما دخترین یا پسر؟
- 
فاطمه ـ بوشهر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @zedtwo 3ماه نیم مونده برا عید اماده میشین؟ مال یه مسابقه س  
 وای واقعا حس کردم چن روز دیگه عیده :|@zedtwo بگوماهم شرکت کنیم  
- 
منم برم  شب همگی بخیر شب همگی بخیر
- 
منم برم  شب همگی بخیر شب همگی بخیرفاطمه ـ بوشهر شب خوش  
- 
@zedtwo بگوماهم شرکت کنیم  فاطمه ـ بوشهر مسابقه طراحی کارت پستال، گروه هنری سیب اسکچ  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

:))
 :))