هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Ata-1381 داستان که زیاد هست تو نباید همشو بخونی مناسب سنت نیس
-
@Ata-1381 جانم
-
-
سلام
-
@special-girl مسواکتو زدی؟
-
این پست پاک شده!
-
چرا برای من 1 دونه ایموجی نمیاد؟
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
محمدرضا انیشتن سلام انیش
-
-
@Syner
ببین این ی مغلطه ی بزرگه ک ده به توان ۱۱جفت باز dna ت رو ربط میدن به تصادف و احتمال!لامذهب بچه ک نیستیم میدونی این احتمال یعنی چی؟!یعنی ی ادم بیسواد رو بذاری جلوی ی مانیتور،چشممشو ببنید شانسکی بزنه روی دکمه ها و ۱۴ جلد رمان بی نقص پر از استعاره و تشبیه و... بنویسه واست!
اما ممکنه بگی باز این ی کسری از احتماله!من میگم نیست!یعنی چی
تعریف احتمال چیه؟!
پیشامد ب فضای نمونه
فضای نمونه چیه؟!تعداد حالت «ممکن» واسه وقوع!
من یسوال از تو میپرسم،توی ی کلاس یکی ی فحش مینویسه پای تخته ،معلم میاد عصبانی،آیا میاد ب صندلی ها فحش بده بگ این کار تو بوده؟!نه ب یکی از بچه ها شک میکنه!!!
چرا؟!چون صندلی اصلا« تواناییشو» نداره!ک ی جمله بنویسه!
این احتمال ،ی احتمال ساده کنارهم قرار گرفتن یسری اعداد نی!ی احتمال تدبیر کنندس،پروتئن سازی رو برسید بخونید میفهمی منظورمو!پس مثلهمون نوشتنه نمیشه ربطش داد ب اجسام جامد!تازه احتمالش مبشه ۱ یعنی صد درصد خدا!!!
بیین ی مثال میزنم،اول ازهمه قبول داری ی انسان از ی هواپیما یا ماشین ک پیچده تره؟!(طرف بیست سال درس میخونه تازه میشه متخصص قرنیه یه بخش کوچیک از بدن بعد میگ هیچی از این دریای علم نفهمیدم!درحالیکه کل یادگیری ی ماشین یسال بیشتر وقت نمیبره!)
خبی ماشین پیچده تر نیست پس،پس چرا وقتی ب یکی بگی این ماشین شرکت سازنده نداره همینطوری شانسکی کنارهم قرار گرفتن اجزاش ساخته شدن بهت میخنده؟!
قضیه ی خلقت انسانم همینه فقط فرقش اینه ی عده سواد تجربی ندارن پیچیدگی بدن انسانو درک نکردن!
چون اینجا باید علمهای دیگ هم مثل منطقوارد مسئله کرد!!نه فقط با دید ریاضی
و هزاران دلیل دیگر! -
MOHAMMAD80 خوبی
-
MOHAMMAD80 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بابا اینا چین.کتاب سینوهه رو خوندی؟(پزشک مخصوص فرعون).بعضی قسمتاش استغفرالله ربی و اتوب الیه
104582/282056