هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
والا فازم سوالی نیست..عصبی هم بخاطر قطع وصل انجمنه..ولی تو فازت همش غم..ضعیفی یجورایی
@parastooo ولی نصف پستات سوالیه :face_with_tears_of_joy: (کنکوری هستی میگی یا دانشجو یا سوالای دیگ )از این رو برداشت من از فازت این بود مثل برداشت تو از فاز من که ممکنه هر دومون اشتباه باشه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@parastooo ولی نصف پستات سوالیه :face_with_tears_of_joy: (کنکوری هستی میگی یا دانشجو یا سوالای دیگ )از این رو برداشت من از فازت این بود مثل برداشت تو از فاز من که ممکنه هر دومون اشتباه باشه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
چرا جدیدا انقد ساکت شدین؟😑چرا اصن نیستین😕
-
چرا جدیدا انقد ساکت شدین؟😑چرا اصن نیستین😕
sheydadb37 همه نظام قدیمیا خب شدیدا مشغول درسن شرایط بحرانیه اخرین فرصت از یه طرفم شرایط سختتره نمیشه با سرنوشت شوخی کرد:/
پ ن :چرا خودم اینجام الان :neutral_face: :expressionless_face: منم برم شب خوش الا خداحافظ :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: -
سلام صبح همگی بخیر.
بلاخره سر وقت خوابیدم سروقت بیدار شدم البته زیادم سروقت نبود :frowning_face: میخواستم 4 بیدار بشم ولی 7.40 شد.ساعت یه ربع به نه خوابیدم بعد ساعت 11.5 بیدار شدم! میگفتم ساعت 4 هست خوشحال بودم بعد ساعت رو که دیدم 11.5 هست شوکه شدم یه سه چهار ساعت فقط بیدار موندم خواب نیومد ولی بلاخره حوالی 3 خوابیدم الان بیدار شدم.
این زودبیدار شدنه یه جنگی شده برام :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: