هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
والا فازم سوالی نیست..عصبی هم بخاطر قطع وصل انجمنه..ولی تو فازت همش غم..ضعیفی یجورایی
-
@parastooo ولی نصف پستات سوالیه
(کنکوری هستی میگی یا دانشجو یا سوالای دیگ )از این رو برداشت من از فازت این بود مثل برداشت تو از فاز من که ممکنه هر دومون اشتباه باشه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
چرا جدیدا انقد ساکت شدین؟
چرا اصن نیستین
-
چرا جدیدا انقد ساکت شدین؟
چرا اصن نیستین
sheydadb37 همه نظام قدیمیا خب شدیدا مشغول درسن شرایط بحرانیه اخرین فرصت از یه طرفم شرایط سختتره نمیشه با سرنوشت شوخی کرد:/
پ ن :چرا خودم اینجام الانمنم برم شب خوش الا خداحافظ :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
سلام صبح همگی بخیر.
بلاخره سر وقت خوابیدم سروقت بیدار شدم البته زیادم سروقت نبودمیخواستم 4 بیدار بشم ولی 7.40 شد.
ساعت یه ربع به نه خوابیدم بعد ساعت 11.5 بیدار شدم! میگفتم ساعت 4 هست خوشحال بودم بعد ساعت رو که دیدم 11.5 هست شوکه شدم یه سه چهار ساعت فقط بیدار موندم خواب نیومد ولی بلاخره حوالی 3 خوابیدم الان بیدار شدم.
این زودبیدار شدنه یه جنگی شده برام
-
sheydadb37 همه نظام قدیمیا خب شدیدا مشغول درسن شرایط بحرانیه اخرین فرصت از یه طرفم شرایط سختتره نمیشه با سرنوشت شوخی کرد:/
پ ن :چرا خودم اینجام الانمنم برم شب خوش الا خداحافظ :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone:
-
سلام رفقا
یه خواهش کوچولو ازتون دارم؛
میخواستم برای یه نفر که اخیرا به رحمت خدا رفته دعا کنید(:
مرسی از همه تون