هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
شبتون پر از خوابای ترسناک
MOHAMMAD80
من همینجوریشم فیلم ترسناک دیدم خواب ب چشام نمیاد دیگ شما اینجوری نگین. -
MOHAMMAD80
من همینجوریشم فیلم ترسناک دیدم خواب ب چشام نمیاد دیگ شما اینجوری نگین. -
MOHAMMAD80
من همینجوریشم فیلم ترسناک دیدم خواب ب چشام نمیاد دیگ شما اینجوری نگین.mo
حله
شما اسمت مصطفی نیست احتمالا؟ -
MOHAMMAD80 بی جنبگی نبود!شوخی بود اینو ب خودت بگی بهتره:*)
far away اینو دیه همه میدونن من با جنبم
-
far away اینو دیه همه میدونن من با جنبم
MOHAMMAD80 اوهوم کاملا مشخصه!
-
MOHAMMAD80 اوهوم کاملا مشخصه!
-
MOHAMMAD80 درست نمیگم؟؟؟؟!معلومه ک درس میگم!
-
mo
حله
شما اسمت مصطفی نیست احتمالا؟MOHAMMAD80
شاید .مصطفام اسمه خوبیه. -
سلاااااااااااااااااااااام من اومدم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
MOHAMMAD80
شاید .مصطفام اسمه خوبیه. -
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تجربی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تجربی مشکلتون با ذهنتون حل شد؟!
اینطوری میگید هر کسی که تازه بیاد اینجا میگه خدا کمکش کنه بیچاره حتما تازه از بهزیستی ازادش کردن
نه میدونم چیکار کنم. همونطور که اون دوستمون یا این دوستمون (الان داره کامنتا رو میخونه
) باید متن کتاب خونده بشه. یکم الگو جواباشو نخونم درست میشه
هنوز درگیر اون سوالتونم خیلی باحال بود
خخخ نه بابا فک نکنم از سواله همچین برداشتی بشه
چون اونجور مشکل رو شما نمیتونی حل کنی ایزدمنان باید به فریادتون برسه
شوخی کردم،دور از جون
و در مورد اون مشکل ذهنتون() ببینید شما با تلقین میتونی خیلی کارا بکنید،اینکه وقتی یه متن که مغزتون باهاش مشکل داره رو میخونی،کافیه تلقین کنی که فراموشت نمیشه،والبته از فعل منفی هم نباید استفاده کنی،مثلا وقتی اون خط رو میخونی بلند بخودت بگو کاملا به ذهنم سپردم و وتا ابد بیادم میمونه،ودیگه کلا بیخیال اون خط بشو چون اگه هی بهش فک کنی مغزت نسبت بهش گارد میگیره،و حتما در کمال ارامش این کار رو بکن،اینکه اینجور جملات رو به زبون بیاری ولی تو ذهنت این باشه که من میدونم که قاطی میشه،یا چمیدونم این قرطی بازیا چیه و...هیچ فایده ای نداره..
ممنون,راستش رو بخوام بگم من هیچوقت تلقین نمیکنم. یه جورایی یعنی با خودم روراستم. میدونین تلقین برای خودم امتحان کردم بیشتر باعث بی اعتمادی خودم نسبت به خودم میشه. این یعنی کلا هر چی توانایی اگه باشه
و هر چی مثل قدرت تمرکز باشه همش پر پر میشه . نمیدونم ولی من اینطوری ام برداشت من اینطوریه.
راستی اونقدر خسته بودم که دینی رو خوندم تستاش رو میخواستم بزنم میتونم بگم از هوش رفتمیعنی خوابیدم اونقدر خسته بودم یه یه ساعت. درس هم بمونه مجبورا نمیتونم ساعت خواب رو باز قاطی کنم چون باید صبح زود پا بشم. احتمال میدم یا فیزیک یا ریاضی یا عربی. یکی از این سه تا میمونه ولی نمیدونم کدوم
تجربی مشکلتون با ذهنتون حل شد؟!
اینطوری میگید هر کسی که تازه بیاد اینجا میگه خدا کمکش کنه بیچاره حتما تازه از بهزیستی ازادش کردن
نه میدونم چیکار کنم. همونطور که اون دوستمون یا این دوستمون (الان داره کامنتا رو میخونه
) باید متن کتاب خونده بشه. یکم الگو جواباشو نخونم درست میشه
هنوز درگیر اون سوالتونم خیلی باحال بود
خخخ نه بابا فک نکنم از سواله همچین برداشتی بشه
چون اونجور مشکل رو شما نمیتونی حل کنی ایزدمنان باید به فریادتون برسه
شوخی کردم،دور از جون
و در مورد اون مشکل ذهنتون() ببینید شما با تلقین میتونی خیلی کارا بکنید،اینکه وقتی یه متن که مغزتون باهاش مشکل داره رو میخونی،کافیه تلقین کنی که فراموشت نمیشه،والبته از فعل منفی هم نباید استفاده کنی،مثلا وقتی اون خط رو میخونی بلند بخودت بگو کاملا به ذهنم سپردم و وتا ابد بیادم میمونه،ودیگه کلا بیخیال اون خط بشو چون اگه هی بهش فک کنی مغزت نسبت بهش گارد میگیره،و حتما در کمال ارامش این کار رو بکن،اینکه اینجور جملات رو به زبون بیاری ولی تو ذهنت این باشه که من میدونم که قاطی میشه،یا چمیدونم این قرطی بازیا چیه و...هیچ فایده ای نداره..
ممنون,راستش رو بخوام بگم من هیچوقت تلقین نمیکنم. یه جورایی یعنی با خودم روراستم. میدونین تلقین برای خودم امتحان کردم بیشتر باعث بی اعتمادی خودم نسبت به خودم میشه. این یعنی کلا هر چی توانایی اگه باشه
و هر چی مثل قدرت تمرکز باشه همش پر پر میشه . نمیدونم ولی من اینطوری ام برداشت من اینطوریه.
راستی اونقدر خسته بودم که دینی رو خوندم تستاش رو میخواستم بزنم میتونم بگم از هوش رفتمیعنی خوابیدم اونقدر خسته بودم یه یه ساعت. درس هم بمونه مجبورا نمیتونم ساعت خواب رو باز قاطی کنم چون باید صبح زود پا بشم. احتمال میدم یا فیزیک یا ریاضی یا عربی. یکی از این سه تا میمونه ولی نمیدونم کدوم
والا نمیدونم،ولی قدرت تلقین چیزه ثابت شده است،یعنی یجورایی حواله کردن کار به ضمیر ناخوداگاهه،قرارنیست کلاه سرخودمون بزاریم و روراست نباشیم،بیخیال هرکی یه طریقی داره.مهم اینه که تهش حوب تموم بشه
از خواب که کلا نگم برات -
سلام کیا دوازدهمی هستن؟