هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
https://forum.alaatv.com/topic/9804/موضوع-بسیارحیاتی-درریاضی-وفیزیک-یه-نگاه-بندازینحتمااین تاپیک سربزنید. اصن حدیث داریم هرکی سرنزنه این تاپیک کنکور قبول نمیشه😕
-
اکالیپتوس نه. منم سرم زیاد درد میگیره.ولی کدئین میخورم..
فایده ای هم نداره😑😂 بخوابی خوب میشه.نیم ساعت بخواب -
@گل-آبی سلام گلابی خودم:face_with_tears_of_joy: چطوری تو؟:rose:
اره :slightly_frowning_face: فک کنم همین کارو باید بکنم:confused_face: مرسی:rose: -
اکالیپتوس خوب نیستم😟
این ارتفاع قله ی درسا انقد بلنده ک سرم گیج میرع..نمتونم بخونم
میترسم😲😱😱
خوبی تو؟؟ ❤ اره عزیزم بخوابی خوب میشی😊@گل-آبی مرسی ❤ ان شا الله همیشه خوب باشی حال دلتم خوب باشه❤ نترس واسه همه اینجوره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوب بخونی تلاش کنی جواب تلاشتو میگیری :winking_face: من هنوز با زیست مشکل دارم:neutral_face: تقصیر خودمه ها پارسال یه روخوانیش میکردم الان وضعم این نبود همه درسا یه ور زیست یه ور:confused_face:
-
@گل-آبی مرسی ❤ ان شا الله همیشه خوب باشی حال دلتم خوب باشه❤ نترس واسه همه اینجوره :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خوب بخونی تلاش کنی جواب تلاشتو میگیری :winking_face: من هنوز با زیست مشکل دارم:neutral_face: تقصیر خودمه ها پارسال یه روخوانیش میکردم الان وضعم این نبود همه درسا یه ور زیست یه ور:confused_face:
-
اکالیپتوس مرسی 😘 توهم همینطور🌷
بازم واسه درسای تو زیست یه ور؛ اون یکی ها یه ور
درسای من هرکدومش یه ور😑 اصن بازار شام شده واسه من انقد که پخش و پلاس😑😂😂
باید درستش کنم.. ولیخخخخعععلی سخته
خداخودش رحم کنه وای😱😑@گل-آبی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب باید جمعشون کنیم همشونو یه ور:face_with_tears_of_joy: مطمئنما میتونی امسالم بهترینا در انتظارته چون همه تلاشتو میکنی و باید باور داشته باشی خودتو همین :slightly_smiling_face:
مرسی خوش حال شدم دیدمت :smiling_face_with_heart-eyes:
من فعلا برم روزخوش:rainbow: -
@گل-آبی :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خب باید جمعشون کنیم همشونو یه ور:face_with_tears_of_joy: مطمئنما میتونی امسالم بهترینا در انتظارته چون همه تلاشتو میکنی و باید باور داشته باشی خودتو همین :slightly_smiling_face:
مرسی خوش حال شدم دیدمت :smiling_face_with_heart-eyes:
من فعلا برم روزخوش:rainbow: -
@گل-آبی موفق باشید....
-
-
وای اون قدر مباحث آزمون زیادن و عقب موندگی
که نمیتونم درس بخونم..
کیا نمیتونن عل آن مسل من درث بخونن عاویا؟؟😕😕😟😒@گل-آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
وای اون قدر مباحث آزمون زیادن و عقب موندگی
که نمیتونم درس بخونم..
کیا نمیتونن عل آن مسل من درث بخونن عاویا؟؟😕😕😟😒منم همینطورم:confused_face: