موضوع بسیارحیاتی درریاضی وفیزیک.یه نگاه بندازین
-
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. سوالم اینه ک وقتی سوالای ریاضی فیزیک رو حل میکنم
و غلط ها و نزده هارو علامتدار میکنم ؛ تستهای غلط زدم و تست های مهم وچالشی رو توی یه دفتر جداگونه بنویسم باجوابش؟؟
آخه اینجوری خیلی وقت گیره..این روش درسته؟؟
چون همونطور ک میدونید کتاب تستای ریاضی فیزیک خیلی حجیم هستن و پیداکردن نکات پاسخ تست ها یکم وقت گیره وسخته موقع مرور...
درکل میشه توضیح بدین وراهنمایی بفرمائین؟ وروشهای درستی ک خودتون اجرا میکنید و میدونید رو بگین؟خیلی ممنونم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@ -
و غلط ها و نزده هارو علامتدار میکنم ؛ تستهای غلط زدم و تست های مهم وچالشی رو توی یه دفتر جداگونه بنویسم باجوابش؟؟
چون همونطور ک میدونید کتاب تستای ریاضی فیزیک خیلی حجیم هستن و پیداکردن نکات پاسخ تست ها یکم وقت گیره وسخته موقع مرور...
درکل میشه توضیح بدین وراهنمایی بفرمائین؟ وروشهای درستی ک خودتون اجرا میکنید و میدونید رو بگین؟خیلی ممنونم
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
@نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@گل-آبی سلام
دوباره نوشتن تستا وجوابش میدونی چقد وقت گیره؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلن اینکارو نکن
من از روش هایلایت استفاده میکنم
اونایی که نکته داره هایلایت میکنم بعضی وقتا مرور میکنم
اوناهم که اشکال داشتم علامت دار میکنم وتو ایستگاه های مروری اول اونارو حل میکنم.... -
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من این کارو نکردم چون خیلی وقتگیره اما تا دلت بخواد همه تستامو نشاندار کردم
تستای اشتباه و اونایی که نتونستم حل کنم به دفعات تکرار میکردم و میزدم
تستایی که اشتباه حل کردم رو همون موقع بعد دیدن پاسخنامه یه بار دیگه بدون اینکه این دفعه جوابو نگاه کنم خودم حل می کردم یعنی وقتی جوابو کامل یاد گرفتم یه بار دیگه تستو خودم حل میکردم
تستارو هم مضربی و به دفعات میزدم -
سلام
من این کارو نکردم چون خیلی وقتگیره اما تا دلت بخواد همه تستامو نشاندار کردم
تستای اشتباه و اونایی که نتونستم حل کنم به دفعات تکرار میکردم و میزدم
تستایی که اشتباه حل کردم رو همون موقع بعد دیدن پاسخنامه یه بار دیگه بدون اینکه این دفعه جوابو نگاه کنم خودم حل می کردم یعنی وقتی جوابو کامل یاد گرفتم یه بار دیگه تستو خودم حل میکردم
تستارو هم مضربی و به دفعات میزدم -
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@گل-آبی
نشاندارا باید حتما مرور شه
به خصوص تستای اشتباه و نتونسته
اینا اولویته تا تستای جدید -
@گل-آبی
نشاندارا باید حتما مرور شه
به خصوص تستای اشتباه و نتونسته
اینا اولویته تا تستای جدیدنوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa کی مرورشون کنم؟؟
من فرداش مرور میکنم..ولی خب هرجور باشه یادم میره دیگه!
بعد 1 هفته هم ک مطالب و تستای جدیدی هم خونده میشه
ومسلما اوناهم تستای غلط دارو نزده هم دارم..
حالا همشونو چجوری باید مرور کرد؟؟ سخت نبود واست موقعی ک میخواستی این همه رو مرورکنی؟ روش خاصی داشتی؟ -
romisa کی مرورشون کنم؟؟
من فرداش مرور میکنم..ولی خب هرجور باشه یادم میره دیگه!
بعد 1 هفته هم ک مطالب و تستای جدیدی هم خونده میشه
ومسلما اوناهم تستای غلط دارو نزده هم دارم..
حالا همشونو چجوری باید مرور کرد؟؟ سخت نبود واست موقعی ک میخواستی این همه رو مرورکنی؟ روش خاصی داشتی؟نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@گل-آبی
من معمولا اول اشتباهاتمو مرور میکردم بعد تست جدید میزدم -
سلام . اصلاااااا این کارو نکن . تا بخوای سوال و جوابو تو دفتر بنویسی کل وقت میره. هر تستی که غلط ج میدی یا احساس میکنی دام داره یه علامت دورش بزن تا بعدا برگشتی خواستی دوره کنی همونا بخونی فقط تا وقتت هم گرفته نشه
-
@نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@گل-آبی
سلام
تا به حال همچین کاری رو نشنیده بودم
فکرم نکنم کار درستی باشه
کلا مگه چقدر وقت داریم که این کارا رو هم بکنیم
توصیه:
وقتی سوال کنکور سال های قبل تو یه مبحث رو زیاد حل می کنید
خود به خود تیپ شناس تست میشید و می دونید تو ذهن طراح چی می گذره و قراره از کجا سوال بده
(مثل اینایی که میان تو تلویزیون و با یه فرمول تست های سراسری های متوالی رو جارو میکنن) -
نوشتهشده در ۱۹ آذر ۱۳۹۷، ۲۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. خیلی ممنونم از راهنمایی وتوجهتون دوستان
متوجه شدم