هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@parastooo خب میدونی چیه؟؟
الان مثلا من ضریب 3 زدم. خب؟
چنتا امروز بزنم؟؟ چنتا فردا؟ تا کلا توی 2هفته تموم شه؟؟
مثلا فصلی 300تا تست داره. ضریب 3 هارو امروز بزنم همممرو؟؟
خب چجوری آخه؟؟ -
-
@Ata-1381
چطور 5درس میخونی در روز ولی نمیتونی تست هاشو بزنی...مثلا دینی ک خوندی بعدش میتونی تست هاشو بزنی تست های دینی زیاد نیست فقط سراسری بزنی کافیه.یا 40.30تا بزن@parastooo دینی رو روزی ک میخونی فوری بلافاصله همون روز تست نزن اعتماد ب نفس کاذب بهت میده
-
@parastooo دینی رو روزی ک میخونی فوری بلافاصله همون روز تست نزن اعتماد ب نفس کاذب بهت میده
-
@parastooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@گل-آبی
باید برا برنامه ریزی چندساعت وقت بزاری..تست هارو پخش کنی در روزاین برنامه ریزی که میفرمایین از دفتر برنامه ریزی خاصی استفاده می کنین؟میشه یکم درموردش توضیح بدین؟
@Ata-1381
خیر از دفتر خاصی استفاده نمیکنم..فقط دفتربرنامه ریزی دارم ساعت و تست هایی ک در طول روز میزنم رو اونجا مینویسم..ببینید من اول در یک اچار همه مباحث ازمون اینده مینویسم..مثلا شیمی فصل 4و5دوم زیست ایمنی و دستگاه عصبی و.....
بعدا میرم میبینم ک چقدر تست داره..ایا من روز این فصل ها مسلط هستم یا اصلا نخوندم؟
براساس تست ها و توانایی خودم و مسلط بودنم یا نه..برا هرروز درس میزارم.زیست و شیمی ک هرروز میخونم
فیزیک ک مثلا این ازمون نوسان نمیدونم هرروز گزاشتم تا تموم کنم فیلم هارو و درکنارش تست هاشو هم میزنم -
@parastooo خب یه نمونه میگی تا متوجه بشم؟؟
مثلا دارم میگم: فصل تابع 200تا تست داره. مثلا دینامیک 300تا
فصل گوارش زیست 300تا
حالا امروز اینارو خوندی. نمیگم همروها
چنتا درسنامه خوندی.
میای ضربیبی میزنی تستای هردرسنامرو؟؟
ازکجا بعدا میفهمی ک اینا حتما توی 2هفته مثلا تموم میشه؟؟
ججوری باید تقسیم بندی کنی؟؟
ببین من نمیتونم تقسیم بندیشون کنم. بلد نیستم...
ضربیب 3 هارو مثلا کلللللا باید امروز بزنی واسه هر درسنامه؟؟
بعد ضریب 3های بعدی رو کی بزنی؟؟ فرداش؟؟؟؟؟
کی؟؟ -
@parastooo دینی رو روزی ک میخونی فوری بلافاصله همون روز تست نزن اعتماد ب نفس کاذب بهت میده
-
@Ata-1381 خب براش برنامه ریزی کن قرار نیست شبی دو سه هزارتا تست بزنی شبی نهایتا 50 تا تست بزن بعدم تایم رورتو مشخص کن بگو امروز باید انقدر تست بزنم انقدر بخونم تکلیفتو از صبح روشن کن تا تموم نکردی هم بیخیال نشو ولی تست هر درسو بجز زیست همونروز نزن
-
@D-r-Esmaili
باعث میشه مطالب در دهنت تثبیت بشه..نمیگم فقط یک بار تست بزنید تمام!!باید دینی در هفته چندبار خوند درس عمومی هستش و تاثیری فراوانی هم داره@parastooo بعله بخونین و درس دینی بهتره دوروز بعد از درسنامه تست بزنی
-
@Ata-1381
خیر از دفتر خاصی استفاده نمیکنم..فقط دفتربرنامه ریزی دارم ساعت و تست هایی ک در طول روز میزنم رو اونجا مینویسم..ببینید من اول در یک اچار همه مباحث ازمون اینده مینویسم..مثلا شیمی فصل 4و5دوم زیست ایمنی و دستگاه عصبی و.....
بعدا میرم میبینم ک چقدر تست داره..ایا من روز این فصل ها مسلط هستم یا اصلا نخوندم؟
براساس تست ها و توانایی خودم و مسلط بودنم یا نه..برا هرروز درس میزارم.زیست و شیمی ک هرروز میخونم
فیزیک ک مثلا این ازمون نوسان نمیدونم هرروز گزاشتم تا تموم کنم فیلم هارو و درکنارش تست هاشو هم میزنم -
@parastooo بعله بخونین و درس دینی بهتره دوروز بعد از درسنامه تست بزنی