من میتوانم
-
نوشتهشده در ۱۸ آذر ۱۳۹۶، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها کسی میدونه چرا من نمیتونم پست بزارم؟؟
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
همه آلاییا میتونن به خواستشون برسن!ما همه میتونیم
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، ۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میتونم باز هم بهترین خودم باشم.........
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط RACE انجام شده
من میتونم به یکی ازمهم ترین اهدافم امسال برسم
من میتونم درصدام رو ارتقابدم
من میتونم...... -
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم این تاپیک و تاپیک https://forum.alaatv.com/topic/8376/رتبه-های-تک-رقمی-کنکور مکمل خوبی باشن اما بالاخره دیگه رقابت همیشه هست
revival اسمو عوض میکنین یه ندا بدین :|
گرد گیری :|
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزرگی توی همه ی ما هست
اما این برامون خیلی راحت تره که بخوایم بزرگی رو تو بقیه نگاه کنیم تا این که اونو بگیریم و برای به دست آوردنش تلاش کنیم!
خیلی سخته برات اینکه بخوای برای دکتر یا مهندس شدن قانونمند باشی، صبحا از خوابت بزنی یا خودتو مجاب کنی که چند ساعت بیشتر بخونی؛ اما این برات خیلی راحت تره که یه مهندس موفقو ببینی و پیش خودت بگی دمش گرم!
فرق تو چیه با اون؟ فرقش خواستنه! اون تلاش کرد و تونست به همچین جایی برسه که تو اونو تو این موقعیت ببینی و خیلی شیک و مجلسی بگی دمش گرم!
این راحت تره برامون که چیزی که خودمون از آیندمون تصورمونه رو توی بقیه ببینیم تا تو خودمون. بخاطر همینه بیشتر موقعا غر میزنیم که این چه وضعشه!
همه چیز من و تو شگفت انگیزه! اما چرا ازش استفاده نمیکنیم؟ چرا میخوایم راه ساده تر رو همیشه انتخاب کنیم؟! چرا وقتی که یه مسئله میبینیم که راه حل طولانی داره میذاریمش کنار یا میگردیم دنبال راه حل ساده تر؟! خب شاید سختی رو به خودمون عادت ندادیم و همش عادت کردیم که هر چیزی یه راه حل ساده تر داره.
چرا تصمیم میگیریم که شگفتی درونمون رو خفه کنیم و علیهش باشیم تا اینکه بریم کمکش کنیم تا ما رو از وضعی که خودمون ازش ناراضی ایم دربیاره؟!
من و تو شگفتی هایی داریم که الان اگه رو بشن، مطمئن باش چیزی رو میبینی که شاید اون موقع هم باور نکنی این خودتی! نباید عجایبت رو بذاری آخرکار و دیقه 90 که همه فعال شدن، تو هم بری سراغشون! اون موقس که میفهمی تو چه موجودی بودی و چیکارا میتونسی بکنی!
تا کی میخوای بگی فردا دیگه حله! این برامون یه عادت شده که بگیم فردا! همین فردا اگه این عادتتو کنار نذاری یواش یواش به این سمت میری که میگی فردا زندگیمو شروع میکنم! اگه از یه روزی شروع نکنی، تغییر دادنش دیگه سخت و سخت و سخت تر میشه! مثل نیکوتین بدنت بهش عادت میکنه و هر روز همونطوری میشی! اون چیزی که از آیندت تو ذهنته، اینکه یه دانشجوی موفق باشی که صبحا ساعت 6 بلند میشه و میره یه نیم ساعت ورزش میکنه و بعد میاد صبحونشو میخوره و یه دوش میگیره و میره دانشگاه و یا اینکه یه ادم منظم و شیک باشی، اینا همش نیاز به این داره که تو امروز همین چیزایی که میخوای تو آینده باشی رو شروع کنی! وگرنه هیچ کسی یه شبه نشده دانشمند!
امروز تویی و این موقعیتت و مشخص نیست فردا چی بشه! پس معطل چی هستی؟! اصلا فکر کن امروز روز آخر دنیاس! چرا تو داری تلف میکنی وقتتو؟! چرا وارد بازی نمیشی!؟ چرا حس میکنی کم میاری؟! کی گفته تو کم اوردی؟ این حرف خودته که میخوای خودتو اروم کنی که نمیشه! امروز این حق توعه که بلند شی و دست به کار شی و بفهمی وقتی که میتونی 120 درصد انرژیتو یا بیشترشو بذاری رو کار کردن، چه چیز عجیبی درست میشه که وقتی اخر شب به کارنامه ی روزت نگا بکنی، از خوشحالی دوباره بری سمت کارت! این حقته الان این انرژی رو به دست بیاری!
بسه، این همه روز گذشت! دیگه به عقب نگا نکن، هیچ چیزی از دست تو ساخته نیست، تو دیگه نمیتونی برگردی عقب و کاری بکنی! اما میتونی کاری بکنی که امروزت نشه گذشته ای که ازش افسوس بخوری!
چیزی که از آینده میخوای انقد باید برات واضح و روشن باشه وقتی که سرتو از بالشت برداشتی، مستقیم توی آیندت باشی! آیندت همین امروزیه که تو میشینی و درستش میکنی نه چیزی که توی ذهنت ازش ساختی! آینده تصور کردن نیست، آینده کار کردنه!
اینو به خودت بفهمون که اشتباه کردی، ولی باید از این به بعد دیگه اشتباه نکنی! از خودت ناراحت نباش که گذشتت خراب بوده یا خرابش کردی، الان یه راهی جلوته که میتونی اونجوری که دلت میخواد بسازیش!
تو میتونی انجامش بدی، همه اینو میدونن، خودتم باورش کن!
-
فکر کنم این تاپیک و تاپیک https://forum.alaatv.com/topic/8376/رتبه-های-تک-رقمی-کنکور مکمل خوبی باشن اما بالاخره دیگه رقابت همیشه هست
revival اسمو عوض میکنین یه ندا بدین :|
گرد گیری :|
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۷، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
ببخشید الان پیامو دیدم...
کلا تاپیکاتو دنبال میکنم،خیلی خوبن:)
مرسی -
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بخند : )
اره بابا بخند، غم و غصه و قصه رو همه دارنبرای چند لحظه بخند تا انرژی سلولات بره بالا
به خدا کار سختی نیستش، میخوای یکم ماهیچه های صورتتو منقبض کنی دیگه
حالا که نمیخندی اینو ببین تا بخندی : )
http://s9.picofile.com/file/8298090484/video_2016_12_07_22_33_34.mov.html
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
اره بابا بخند، غم و غصه و قصه رو همه دارنبرای چند لحظه بخند تا انرژی سلولات بره بالا
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
-
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷، ۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi
خنده مُسریه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
تنها مُسری خوب دنیا
عالی بود -
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۳۹۷، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه قهرمان واقعی ، هیچ وقت کارهایی که داره می کنه و زجر هایی که توی این مسیر می کشه و حتی موفقیت هایی که کسب می کنه رو جار نمی زنه
توی این مسیر خیلی ها منتظر زمین خوردن ما هستن ، خیلی ها می خوان شکستمون رو ببینن و تک تک حرفا و کارهامون رو علیه خودمون استفاده می کنن
پس اگه واقعا می خوای موفق شی ، آروم و بی سر و صدا نقاب قهرمانیتو بزن و پشت این نقاب اینقدر تلاش کن و اینقدر شکست بخور تا راه موفقیت رو یاد بگیری
@دانش-آموزان-آلاءمنبع : کانال رتبه برترهای کنکور
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۷، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
درس نمیخونم امروز! بیخیال درس و آینده و فلان و ...
تا حالا دقت کردی آیا این حرفایی که میزنی واقعا از ته دلته؟! واقعا خود تو، ینی خودِ خودِ خودِ تو اینا رو داری میگی؟!! به نظر من اینطوری نیست!
ما هممون از جنس پرواز هستیم نه موندن توی این چیزایی که الان توش گیر افتادیم! پس چی نمیذاره راحت بالتو باز کنی و بری تو آسمونا؟
اصلا تو یادت هست یه دشمن خونی داریم که قسم خورده هممونو بکشه پایین با خودش؟! اصلا میدونی که چقدر دخیله توی اینکه تو میلی به درس خوندن نداری؟ اصلا میدونی چقدر نشسته نقشه کشیده که تو الان ادامه ی این متنو نخونی؟ اصلا ....!!!
بابا این الکی قسم نخوردش که! اون میخواد مارو بزنه زمین! حالا برای یه قشری مثل ما اینطوریه که همش یجوری نمیذاره درس بخونی تا فردا بشی یه ناامید! بری سمت چیزایی که خیلی ازشون خوشش میاد! فردا روزی بیفتی به کارایی که یه روزم اصلا یه بارم به ذهنت خطور نکرده بود! این شیطون اونقدر مصممه که واقعا اگه اراده ی اینو من داشتم الان رتبه 1 بودم!
از منو تو قوی تر نیست ولی چرا اینطوری میشه؟ باید بزنیمش زمین! میشه زدش زمین! خیلی راحت!
خیلی نقشه ها داره برای هممون! یکی از اهداف اصلیش توی این برهه اینه که تو همش ناامید باشی و نری سمت درس! آخرش بعد کنکور یه نتیجه نامطلوب و گریه و زاری و ناامیدی و فحش به اینو اون گفتن و افسردگی و ......!
حواست به این باشه! فقط به خاطر خودت! چون نمیخواد تو خوشبخت باشی!
تا حالا بهش توجه کرده بودین!؟
راه حل ساده ایم داره و اینه که بیشتر به اونی که همیشه هوامونو داره نزدیک بشیم : )
شیطون پست تر از ماست و ما باید بتونیم بزنمیش زمین و میتونیم!
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۷، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاهی خسته میشم گاهی ناامید گاهی به خودم میگم اخرش که چی گاهی میگم تو کشورمون کار نیست برای چی بخونم گاهی خودمو میزنم به بیخیالی که هرچه بادا باد واقعا اخرش ک چی؟؟؟اخرش اینکه تو هدف بزرگی داشتی ک بهش رسیدی اخرش اینکه وقتی جوونیت تموم شد نمیشی حسرت بخوری و ای کاش ای کاش کنی اخرش اینکه مقام هر انسانی به علمشه دیدی چقدر تفاوت بین ادمای باسواد و تحصیل کرده با ادمای بیسواد مشهوده؟!اخرش یعنی امانت خدارو تمام و کمال بهش برمیگردونی همون قدرت فکر و عقلی ک بهت داده!مهم نیس از کی شروع میکنی مهم اینه ک به هدف بزرگت برسی و من این ارزو رو برای همتون دارم:)
-
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نیازی به شرح آرزو نیست
خدایااااا همان همیشگی... -
نوشتهشده در ۲۴ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط ساقی انجام شده
بعضی کسا رو میبینم که دهمن یا حتی متوسطه اولن و به شدت درگیر درسن
فقط خودم که تا هفته پیش تو دنیای هری پاتر و توایلایت و...زندگی میکردم و تنها عشق زندگیم هم سونیک بودعشق زندگیم یه خارپشت بود
من پارسال که دهم بودم اصلا تو این دنیا نبودم تو رویا سیر میکردم من تازه به خودم اومدم اونم به خاطر مشکلاتی که تو خانواده و زندگیم هست همه اعضای خانوادم چشمشون به منه که سال دیگه قبول بشم و از این طوفانی که توشیم نجاتشون بدم همین باعث شده فشار رو رومنی که همش تو رویاهام بودم خییییییلی زیاد بشه نمیتونم یک شبه خودمو تغییر بدم اما میخوام قهرمان مادرم باشم
-
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۷، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط Dr.agon انجام شده
برای موفقیت یک ویژگی هست که فرد باید ان را داشته باشد و ان مشخص بودن هدف است به بیان دیگر فرد باید بداند که چه میخواهد و شدیدا خواستار بدست اوردن ان باشد
ناپلئون هیل
من باور دارم میتونم واقعا هدفمو مشخص کنم وتنبلی بیش از حدمو کنار بزنم میتونم مشخص کنم که واقعا از زندگیم چی میخوام (ینی میدونم چی میخوام ولی چراشو نمیدونم). همینجا قول میدم وقتی که مشخص کنم واقعا چی میخوام و دلیل درسخوندنم چیه بیام و تو همین تاپیک اعلام کنم
سپاس فراوان بخاطر این تاپیک عالی -
نوشتهشده در ۲۵ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی مثل یه دو ماراتون میمونه باید با صبر شروع کنی و هر چه به پایانش میرسی سخت تر تلاش کنی.
ولی یه تفاوتی داره این هستش که برای همه ادم ها یه جایزه قرار داده شده ،ادم ها می تونند به اون جایزه برسن ولی باید مسیر راه بدونن. خیلی از ادم ها بدونه اینکه به اون جایزه(هدف) برسن دست از کار میکشن و موفقیت دیگرا رو نگاه میکنند چون خودشون ترسیدن از اینکه ادامه بدن.
برو رفیق، برو ادامه بده ،برو برس و به همه ثابت کن که تو هم تونستی.
با ارامش ادامه بده. -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا شده مثل دره ی جُزامیا!
همه ناامیدن و منتظرن که ببینن چی میشه!
راهتونو پیدا کنید و جا نزنین! برین گروهای درسی تو تلگرام و هرجایی، توی همین انجمن، تست بذارین بررسی کنید تا بفهمین که شما میتونین از پسش بربیاین!
همه روی هم تاثیر میذارن! انرژی منفی اینجا زیاد داره میشه! اوناییم که نور امیدو دیده بودن دارن امیدشونو از دست میدن.
خود منم یکی از همونام ولی با اینکه میتونم ادعا کنم وضعم از خیلیای اینجا بدتره، ناامید نشدم ولی خب نتونسم راه خودمو پیدا کنم.
شاید آخرین شانستون توی زندگی باشه امسال. اگه اینطور باشه هنوز که هنوزه میشه جمش کرد و به هدف رسید! اصلا نزدیک هدف هم بشین از اینکه هیچی بدست نیارین بهتره که! خیلیا به امید پزشکی نمیخونن از الان! اگه از الان کم کم بخونین حداقلش یکی از پیراها رو میارین و از اینکه هیچی نیاورده باشین بهتره.
بگردین دنبال راهتون تا از این وضع نجات پیدا کنید. منم همینطوریم واقعا، ولی همیشه راهی هست برا نجات همیشه
منم میرم راهمو پیدا کنم
موفق باشین دوستان : )
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@همیار -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط Meysaaaaaam انجام شده
غیر ممکن کمی دیرتر از ممکن امکان پذیر است
پس تلاش کن که طلاش کنی -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سریا هستند
که نشستند دو دوتا چار تا میکنند
که چون
از اول تابستون
تا حالا رو از دست دادند
و چون
این ماه ها
رو از دست دادند ،
پس
تو مدت باقی مونده
کاری کردن،فایده نداره...
رفیق یادت باشه که
((چگالی زمان خطی نیست!!!))
این یعنی
هرچقدر که
به امتحان و آزمون
نزدیک تر میشم،
ارزش زمانمون
بیشتر میشه
نشون به این نشون
که سال های قبل
کلی از درسا رو
شب امتحان میخوندیم
ویه نمره توپ هم میگرفتیم...شكست خوردن يك وضعيت موقت است.
جا زدنه كه دائميش ميكنه
تو روزهاى سختت هست
كه قدرت واقعى وجودت
خودش رو نشون ميده.#امروز تو بيشترين زمان رو تا كنكور داري
٤ ماه درياب ، كولاك كن
خودت نشون بده
#afshar