IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
زیست دونی
-
گفتم که، پرکاری تیروئید باعث اختلالات خواب میشه. اگه این اختلال در جهت افزایش خواب باشه، مقدار ترشح بزاق توی خواب کم میشه، که توی بزاق لیزوزیم هست.
مثلا توی خواب اگه مجاری بینی گرفته بشن، دهان باز میشه تا تنفس برقرار بمونه. در این صورت باکتریا و میکروبا راحت تر میتونن وارد دهان بشن و چون بزاق کم ترشح شده نسبت به حالت بیداری، این میکروبا میتونن یه جورایی بپیچونن و برن تو بخشای داخلی تر. اما تو حالت بیداری بزاق مقدارش عادی هست و اگه باکتری وارد دهان بشه، لیزوزیم راحت کارشو میسازه(البته در صورت دیواره داشتن)
-
البته الان دیدم :| فکر نمیکنم بتونه بالا ببره.
اگه عاملی پیدا کردین که تونس بالا ببره ممنون میشم بگین : ) -
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
اگه عاملی پیدا کردین که تونس بالا ببره ممنون میشم بگین : )چشم حتما : )
میگم کاش ساعت مشخص داشت
به شخصه مطمئنم که تاثیر زیادی تو درصد زیستم میزاره -
Brilliant در زیست خوانی!! گفته است:
میگم کاش ساعت مشخص داشت
به شخصه مطمئنم که تاثیر زیادی تو درصد زیستم میزارههر روز سعی میکنم یه تست بذارم، با توجه به بودجه کانون(البته بعضی جاهایی که تسلط ندارم نمیشه دیگه : ( )
-
میگم کاش ساعت مشخص داشت
به شخصه مطمئنم که تاثیر زیادی تو درصد زیستم میزارههر روز سعی میکنم یه تست بذارم، با توجه به بودجه کانون(البته بعضی جاهایی که تسلط ندارم نمیشه دیگه : ( )
عالیه
بسی ممنون
نظرتون درمورد اینکه یه تاپیک باشه
صفحه به صفحه یا فصل به فصل زیست بررسی کنیم با بچه ها ونکاتش در بیاریم چیه
به نظرخودم خوبه اگه دوستان همراهی کنن -
میگم کاش ساعت مشخص داشت
عالیه
بسی ممنون
به نظرخودم خوبه اگه دوستان همراهی کننخیلی وقت میگیره، چند بار سعی کردم این کارو بکنم، ولی بیش از حد وقت میگیره
به نظرم نکات عمومی اصلی رو بچه ها تو کتاب تستا میخونن، اینجا یه سری نکات فرعی گفته میشه تا هم یه مرور باشه، هم بهتر کتاب خونده بشه
-
میگم کاش ساعت مشخص داشت
عالیه
بسی ممنون
به نظرخودم خوبه اگه دوستان همراهی کننخیلی وقت میگیره، چند بار سعی کردم این کارو بکنم، ولی بیش از حد وقت میگیره
به نظرم نکات عمومی اصلی رو بچه ها تو کتاب تستا میخونن، اینجا یه سری نکات فرعی گفته میشه تا هم یه مرور باشه، هم بهتر کتاب خونده بشه
اره اینم هست منم بیشتر هدفم نکات خاص
که البته اگه بچه هاکمک کن با طرح تست خیلی بهتر تو ذهن می مونه
به هر حال امیدوارم تاپیک پا برجا بمونه
حسابی خسته تون کردم و کلی سوال پرسیدم
خسته نباشید
مرسی بابت نکات وتست ها -
@Amir-Bernousi سه قسمت تقریبا مساوی که تحرک زیادی ندارد روده بزرگه هر دوتا جمله اشتباهه
-
@Zohraam اون تقریبا مستقیم هم تو خود متن کتاب هست صفحه 63 کتاب دوم
-
چند مورد صحیح است؟
-پس از ورود HIV به گلبول های قرمز خونی، ممکن است 3 سال بعد، فرد توانایی مبارزه با برخی از سلول های خودی و استرپتوکوکوس نومونیا را نداشته باشد.
-در لوزه های افراد سالم برخلاف افراد فاقد تیموس، دونوع لنفوسیت را میتوان مشاهده کرد که به همراه ماکروفاژها امنیت بدن را تامین میکنند.
-درصورت تخریب بسیاری از آنزیم های گیرنده های پوست دست در شرایطی خاص، ممکن است در بافت های پوست دست چرک ایجاد شود.
-سلول های درون ریز اولین محل ذخیره ی موقتی غذا در انسان برخلاف ریبوزوم های سیتوسل سلول های بافت پوششی نایژه ها، در ایمنی بدن میتوانند نقش داشته باشند.
-مکانیسم عروق کیسه های هوایی در شرایطی همانند مکانیسم سلول های عصبی پوست در مواجه با ویروس، ایمنی را برای سلول های بدن فراهم می آورند.
-ساختار 3 بعدی پادتن هایی که اولین بار در مقابله با آمیب اسهال خونی از پلاسموسیت ها ترشح میشوند، همانند ساختار 3 بعدی گیرنده های آنتی ژنی سلول های مادر خود هستند.
1)2
2)3
3)4
4)6 -
ببخشید سوال مو اینجا میپرسم ممکنه اسپم باشه
نیازه تستای زیست از سال مثلا ۸۶ کار کنیم یا نه با توجه به تغییرات کتاب از سال ۹۲ برای نظام قدیم بهترهه حداقل از ۹۱ تستا کار بشه !؟ -
Elimoon در زیست خوانی!! گفته است:
ببخشید سوال مو اینجا میپرسم ممکنه اسپم باشه
نیازه تستای زیست از سال مثلا ۸۶ کار کنیم یا نه با توجه به تغییرات کتاب از سال ۹۲ برای نظام قدیم بهترهه حداقل از ۹۱ تستا کار بشه !؟اینطوری بهتره، ولی در هر صورت اون سوالا هم دیده بشن خوبه. برای مثال سال 96 از انتی دیورتیک استفاده شد که تو سال 83 فکر کنم اسمش اومده بود و خیلیا هول کرد سر تست
-
@Amir-Bernousi تشکررر ... آخه چند روز پیش تست سال ۸۶ دیدم که در مورد عدم ترشح موسین بود که گزینه میشد سلول های نفرون ولی تو کتاب سال سوم گفته مجاری ادرار لایه مخاطی دارن ! تو انجمن هم پرسیدم که مجاری ادرار شامل چیا میشه که مطمئن بشم نفرون هم جزو مجاری ادرار هست یا نه که یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن و گفتن شامل مجاری کلیه و ... هست
خب تست ۸۶ با چیزی که کتاب گفته همخوانی نداره برای همین شک دارم که خوبه تستا رو از دهه ۸۰ هم نگاه کنم یا نه -
Elimoon در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi تشکررر ... آخه چند روز پیش تست سال ۸۶ دیدم که در مورد عدم ترشح موسین بود که گزینه میشد سلول های نفرون ولی تو کتاب سال سوم گفته مجاری ادرار لایه مخاطی دارن ! تو انجمن هم پرسیدم که مجاری ادرار شامل چیا میشه که مطمئن بشم نفرون هم جزو مجاری ادرار هست یا نه که یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن و گفتن شامل مجاری کلیه و ... هست
خب تست ۸۶ با چیزی که کتاب گفته همخوانی نداره برای همین شک دارم که خوبه تستا رو از دهه ۸۰ هم نگاه کنم یا نهاز الان به نظرم وقت رو هدر دادنه، چون کلا تیپ سوالا فرق کرده
نزدیکای کنکور برای دیگه مطمئن شدن از همه چی بهتره -
@Amir-Bernousi بله حق با شماست فقط در حد یه نگاه گذری باشه بهترهه تا اینکه بخوام روشون وقت بزارم
-
درمورد دومی یکی از سوالاتی بود که مشخص کرده بودم بپرسم اما به نظرم لنفوسیت تی تو لوزه نداریم
ویک هم که درست به نظر میاد ?!(سومی سخته :| یا یه چیز دیگه؟
-
درمورد دومی یکی از سوالاتی بود که مشخص کرده بودم بپرسم اما به نظرم لنفوسیت تی تو لوزه نداریم
ویک هم که درست به نظر میاد ?!(سومی سخته :| یا یه چیز دیگه؟
نه اونم درسته یادم رفت بگم