هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@negin-78 خوش به حالتون... موفق باشین... من هم متاسفانه اصلا هیچ درسی روبه برنامه آزمون نرسیدم...خداخودش کمک کنه... شما چطورمیخونییند که میریسین؟؟!! کلا ازروزبعدارآزمون تا آزمون بعدی چه جورمیخونییند.. توضیح بدین
-
@Mahed خیلی ممنون همچنین... من هفتگی برنامه میچینم و هر هفته سعی میکنم یه دور برنامه ازمونو مرور کنم و تست بزنم ... زیست و شیمیو هر روز میزارم و فیزیک ریاضی یکی درمیون و حتما برناممو اجرا میکنم.
@negin-78 میشه بگین ترازتون معمولا چنده؟؟!؛
-
@negin-78 نمره کلتون چنده؟؟؟!؛ وتوی کارنامه سنجش منظورازنمره کل همون ترازه؟؛!؟؟؟ وآیا ترازبالاتراز۹۰۰۰ هم داریم...
-
@negin-78 نمره کلتون چنده؟؟؟!؛ وتوی کارنامه سنجش منظورازنمره کل همون ترازه؟؛!؟؟؟ وآیا ترازبالاتراز۹۰۰۰ هم داریم...
-
@negin-78 میشه درصددروس روتک تک بگی
-
@Mahed نمره کل همون ترازه دیگه ... بله تراز زیست من تا 14500 هم رفته دیگه نمیدونم تا چند داره...
@negin-78 چه ؟؟!! توی آزمون های قلمچی نفرات برترترازشون حداکثرنه هزاره؟؟؟!؛ چراپس اینجا بیشترازنه هزارهم هسته... وتوی کنکورم هم فقط تا ۹۰۰۰ داریم ... مثلا واسه پزشکی بایدحداکثر۸۵۰۰ باشه
-
@negin-78 چه ؟؟!! توی آزمون های قلمچی نفرات برترترازشون حداکثرنه هزاره؟؟؟!؛ چراپس اینجا بیشترازنه هزارهم هسته... وتوی کنکورم هم فقط تا ۹۰۰۰ داریم ... مثلا واسه پزشکی بایدحداکثر۸۵۰۰ باشه
-
@Mahed کدوم آزمون؟
میانگین میگم :
ادب 45
عرب 60
دین 70
زبان 40
ریاضی 32
فیزیک 40
زیست 75
شیمی 45@negin-78 میانگین همون درصددیگه
-
@negin-78 پس چراتوقلمچی تا تراز۹۰۰۰ داره پزشکی رتبه برتر
-
@Mahed کدوم آزمون؟
میانگین میگم :
ادب 45
عرب 60
دین 70
زبان 40
ریاضی 32
فیزیک 40
زیست 75
شیمی 45@negin-78 سنجش
-
@negin-78 یعنی نمیشه به ترازسنجش امیواربود؟؟؟!! چندسال آزمون سنجش؟؟؟ چندسال پشت کنکوری
-
@Mahed تراز سنجش بالا 10000 اونم تا اخرش نه اینکه یه ازمون بشی 10000 بعد بگی من پزشکم دیگه :|
سال اول پشت کنکوریمه ..@negin-78 بنده هم میانگین ترازم ۸۱۰۰هستش.... خیلی ناامیدشدم... خب شما که ترازتون خوبه سال اول کنکوردرصداتون مگه بالا نبوده وچه دانشگاهی ورشته ای اوردین..
-
@negin-78 بنده هم میانگین ترازم ۸۱۰۰هستش.... خیلی ناامیدشدم... خب شما که ترازتون خوبه سال اول کنکوردرصداتون مگه بالا نبوده وچه دانشگاهی ورشته ای اوردین..
-
@negin-78 شرمنده.. ممنون