هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mahed کدوم آزمون؟
میانگین میگم :
ادب 45
عرب 60
دین 70
زبان 40
ریاضی 32
فیزیک 40
زیست 75
شیمی 45@negin-78 میانگین همون درصددیگه
-
@negin-78 پس چراتوقلمچی تا تراز۹۰۰۰ داره پزشکی رتبه برتر
-
@Mahed کدوم آزمون؟
میانگین میگم :
ادب 45
عرب 60
دین 70
زبان 40
ریاضی 32
فیزیک 40
زیست 75
شیمی 45@negin-78 سنجش
-
@negin-78 یعنی نمیشه به ترازسنجش امیواربود؟؟؟!! چندسال آزمون سنجش؟؟؟ چندسال پشت کنکوری
-
@Mahed تراز سنجش بالا 10000 اونم تا اخرش نه اینکه یه ازمون بشی 10000 بعد بگی من پزشکم دیگه :|
سال اول پشت کنکوریمه ..@negin-78 بنده هم میانگین ترازم ۸۱۰۰هستش.... خیلی ناامیدشدم... خب شما که ترازتون خوبه سال اول کنکوردرصداتون مگه بالا نبوده وچه دانشگاهی ورشته ای اوردین..
-
@negin-78 بنده هم میانگین ترازم ۸۱۰۰هستش.... خیلی ناامیدشدم... خب شما که ترازتون خوبه سال اول کنکوردرصداتون مگه بالا نبوده وچه دانشگاهی ورشته ای اوردین..
-
@negin-78 شرمنده.. ممنون
-
@Mahed نه درصدای کنکورم اونقدرا خوب نبود ... نا امید نباشین وقت هست فقط ازش استفاده کنین
خب من خیلی موندم دیگه باید برم. فعلا...@negin-78 به سلامت... موفق باشین.... انشاءالله آزمون خوبی روبدین
.... ببخشیدمزاحم وقتتون شدم
-
@negin-78 واسم جای تعجبه... درصداتون که عالیه ؟؟!! چراکنکورتون رواونجورکه مدنظرتون بوده .. ندادین
.. چرامگه مگه ابنجوردرصدایی رونزدی اینا که خیلی عالین.. شما بااین حساب توآرمون های سنجش بایدرتبتون تک رقمی باشه ... احسنت
-
دیشب داشتم تو حیاط خونه یه نگاهی به اسمون مینداختم یه 6-7 تا ستاره کنار هم بودن یه شکل عجیبی درست کرده بودن. یجورایی عجیب غریب بود